Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 1.03.2024 г.

Общ брой статии: 1559

Живот след развода

Назад

27/01/2016 - 16:53 | Сексуални

След близо десет годишен брачен живот между мен, и "милата ми" настъпи срив. Работех в една смесена българо-евро азиатска фирма, работата ми харесваше, и без да се напрягам нещата ми се получаваха. През юли на миналата година придружавах супервайзера от Финландия. Имах идея да го водя на южното Черноморие, взех от едни приятели ключовете за бунгалото им, и първите два дни бяха прекрасни. На третия ден получих съобщение от Истанбул-спешно търсят универсален шприц втора употреба. След един час бях в Бургас, там ме чакаше турчина, а аз чаках шприца натоварен на съд река-море. Когато получих доброто с Ахмед тръгнахме за Костанца. Качих Ахмед на борда, а аз с подписани документи пътувах за София. Парите от турската банка прехвърлихме във Виена, в резултат шефа от Швейцария ми съобщи, че процентът ми от сделката възлиза на..., премията ми възлиза на...евро. Заплатата ми ставаше 6 500 швейцарски франка. Пари имах, но по-важно бе името-аз продавах шприцове наляво и на дясно. Успях да се включа в сделка с минерална вода за Израел, и т.н. Нямаше нужда да правя фокуси, животът е прекрасен. Около полунощ се вмъкнах тихичко при моето мишле, което...не беше сама на спалнята. В мояапартамент, на моето легло, да ама не. Обадих се по телефона на майка й, и на съпругата на лигльото, който стоеше в ступор-дрехите и на двамата бяха литнали през прозореца. Разведохме се, минаха два месеца, и една вечер се позвъни на вратата-бившата тъща. Започна да събира багажа, но не беше на себе си.
-Какво е станало Антония?-очаквах да ме моли да прибера котенцето, мишлето, по-точно Курвата.
-Родната ми дъщеря...накара ме да подпиша, и сега съм без жилище, без пари, гола и боса.
Тъщата е била 17 годишна, когато е родила, а сега е на 52, ама няма да й ги дадете-спортно тяло, стегнато дупе, поддържа се с гимнастики и джогинг. Вечер предпочита чаша червено и много вода.
-Аз пътувам много, а ти ще останеш тук...
-Какъв наем ще трябва...
Не ми се слушаха глупости, и отидох да спя. В началото на декември, Антония почти бе на път да се сгромоляса, един сладур я навиваше да тегли заем от банката. Аз се намесих, и му дадох пътя, погрижих се да го изгонят от фирмата. В средата на декември някои фирми или затварят, или свиват драстично дейността. Аз не можех, и ми позволиха да ползвам Антония за част от работата. С една сръбкиня доставихме едни перални, съдомиялни и сушилни за Ливан. Тони получи от ливанеца комплект от злато, верижка за глезена и позлатен Картие. Излъга човека, че ми е жена, и той от неудобство ми подари един швейцарски часовник. Изпратихме го на аерогарата, а сръбкинята с един баварец си хвана пътя. Беше малко преди 10 когато се прибрахме. Влязох в банята и си поиграх на топло-студено. Облякох една фланела и дънки, сипах си чаша червено и седнах пред телевизора. Обади ми се шега от Базел-може ли да прехвърлят активите ми от тази сделка за след Нова година, много доволни и т.н. Затворих и Тони излезе от банята, сипа си чаша вино и се чукнахме. Говорихме си, а тя ми каза, че с тези пари може да си извика масажист, а не да си разлива някакво мляко по гърба.
-Масажът не е за всеки, Тони, трябва да те сгрее, и след това да те масажира, но не с твоето мляко, а с...
Показа ми някакво шишенце само за масажи.
-Добре, но само да не пищиш-започнах да трия дланите си за да ги сгрея.
Започнах от главата, и когато стигнах ушите и шията Тони беше пламнала. Една китайка ме учеше, че не бива да причиняваш болка. Леко придърпах хавлията за да мога да насажирам раменния пояс, но Тони се изправи на колене и свали хавлията. Може би минаха петнадесетина минути докато стигна до дупето, и още толкова за краката. Безупречно избръснат пубис, и две гърди с много твърди зърна. Още докато галех грацилния мускул видях, че вагината е напрегната, големите срамни устни са леко набъбнали, а клитора е...по-добре да не казвам, това, което течеше казваше всичко. Тежко дишащи и двамата се сграбчихме и това беше една вълшебна нощ. Не сме се клели във вярност, но през вечер две си вземаме нашето. Да не пропусна, дъщерята на Тони е на улиицата-ебача цункал кинтите, а на нея дал пътя. Но това е нещо, което не ме интересува-Тони също. Такъв е животът ми след развода.

Коментари

  • Коментар № 1 от АЗ

    29/01/2016 - 14:28

    Пак някой е объркал раздела - това е за Фантазии, независимо сексуални или не.
  • Коментар № 2 от Сбъркано е заглавиет

    14/02/2016 - 06:41

    Правилното би трябвало да е "Мечтата на самотния чекиджия" :)))

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).