Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Кросдресинг

Назад

13/11/2012 - 20:26 | Други

Здравейте! Първо искам да уточня за критикуващите това, че тази изповед съм я публикувал и на други места и съм търпял критики за това, но смятам, че ако искаш да споделиш нещо е редно да го направиш на повече места. Така ще получиш повече мнения и това е нормално да изискваш такова нещо.
Интересен ми е въпроса какво мислите за кросдресинга, или по-скоро има ли разбиране по темата и до колко? За непросветените – кросдресинг е явление, типично за онази част от мъжкото съсловие, при която женската част от личността е доминираща и това е изразено със склонността, харесването и практиката да се обличаш като жена и да харесваш това.
На мен лично много ми харесва. За това може би майка ми има вина до голяма степен, понеже като малък, тя често ме обличаше като момиче. Израстнах без баща. Мама ме обличаше в роклички, слагаше ми корделки и ми се радваше. Аз нямам братя, или сестри, а мама е искала момиченце и може би заради това още в детската градина ме обличаше като момиче. Само в къщи, естествено. Правеше това само докато бях много малък, после спря да го прави, но на мен явно много ми хареса и продължих да го правя и сам (тайно), а това вече е повече от 30 години (на 35 ще стана скоро). По принцип винаги съм бил мамино синче, момчето на мама. А и тялото ми винаги е било доста нежно и крехко, много повече от нормалното за мъж, женствени ръце, едни такива меки и нежни, с тънки пръсти и малки длани и нежно и сладникаво лице. Още от мъничък съм си такъв, много нежен, и имах много женствени маниери, дружах само с момичета, мразех момчешките игри, колекционирах носни кърпички, а момчетата колекционираха бирени кутийки, или цигарени.
Дори в една приятелка се събирахме и момичетата ме обличаха с женски дрехи, роклички, полички, дамски блузки и ризки, панделки, и ме гримираха, ей така, за забавление. И понеже съм женствен, с рокличка и грим и се превръщам в същинско момиченце. После пиехме чай и ядяхме сладки и си представяхме, че сме придворни дами на английската кралица и на мен си ми харесваше това. Играехме с кукли, преобличахме ги, шиехме и преправяхме кърпичките си като дрешки за куклите и се състезавахме чия кукла е най-красиво облечена. Повечето момчета, много ясно, ме мразеха и ми се присмиваха. В училище бях често обект на подигравки, наричаха ме женчо, педал, гей, путьо и всякакви такива, а понякога ставах и жертва на насилие, случвало ми се е да ме бият на няколко пъти, защото съм женствен.
Детството ми отмина отдавна, а с него и момичешките игри, но и до ден днешен обичам да се обличам като жена. Освен мъжки гардероб имам и дамски, с много и най-различни женски дрехи. Живея сам и това ми създава голямо удобство да практикувам на воля и без притеснение женските си навици. Естествено само в къщи се обличам, като жена и се гримирам, понеже ме е страх, че на вън може да ме пребият, има всякакви изроди. Експериментирал съм на два три пъти да изляза облечен, като жена на вън на разходка и се получи, никой не ме разпозна, че съм мъж, но като цяло се страхувам и предпочитам да не практикувам това, не ми е спокойно просто. Но в къщи ми е много спокойно и винаги съм облечен, като жена. Мъжкия ми гардероб е за на вън, а дамския ми е за вкъщи и с основание може да се каже, че дамските ми дрехи са домашните ми дрехи. Обличам се като жена, гримирам се, правя женски неща и се чувствам супер удобно и комфортно в женските си дрехи, сякаш съм си в кожата, другото ми аз е задоволено напълно.
Публикувам тази тема, защото ми е интересно какво мислите за кросдресинга. Смятате ли това явление за нормално и приемливо? Аз лично съм изчел много психологическа литература по темата и съм публикувал и писал в много чуждестранни сайтове за споделяне по този въпрос. Това явление в много страни се възприема от хората, като нещо напълно нормално, дори и от хора които не са кросдресъри. Но ми е любопитно българина какво мисли по този въпрос.

Коментари

 • Коментар № 1 от ahaha

  13/11/2012 - 21:55

  mislia, 4e si edin nai-obiknoven mazen pederas
 • Коментар № 2 от hm

  13/11/2012 - 22:25

  педерасТ се пише с Т ;)
  а човека не е писал да се поебва с мъжко...
  чаааак напълно нормално не бих казал
  ама щом те кефи...прави си го, обличай се както искаш
 • Коментар № 3 от jkj

  14/11/2012 - 11:06

  Zdravei, iskash li da mi dadesh koordinati za da si pogovorish s nqkogo, mislq, che moga da ti pomogna
 • Коментар № 4 от jkj

  14/11/2012 - 11:06

  Zdravei, iskash li da mi dadesh koordinati za da si pogovorish s nqkogo, mislq, che moga da ti pomogna
 • Коментар № 5 от jkj

  14/11/2012 - 11:07

  Zdravei, iskash li da mi dadesh koordinati za da si pogovorish s nqkogo, mislq, che moga da ti pomogna
 • Коментар № 6 от jkj

  14/11/2012 - 11:07

  Zdravei, iskash li da mi dadesh koordinati za da si pogovorish s nqkogo, mislq, che moga da ti pomogna
 • Коментар № 7 от jkj

  14/11/2012 - 11:08

  Zdravei, iskash li da mi dadesh koordinati za da si pogovorish s nqkogo, mislq, che moga da ti pomogna
 • Коментар № 8 от автора

  14/11/2012 - 15:25

  Ами аз нямам нужда от помощ, няма за какво да ми помагаш.
 • Коментар № 9 от Bongo

  15/11/2012 - 11:30

  Явно повечето гейове са такива благодарение на майките си.
 • Коментар № 10 от От автора

  16/11/2012 - 08:03

  Тук темата не
 • Коментар № 11 от От автора

  16/11/2012 - 18:23

  Тук темата не е хомосексуалността, а кросдресинга. Но мисля, че коментатор 9 е много прав. Поне в моя случай е така, според мен. Майката в ранна датска възраст играе много важна роля. Все пак, най-често първата думичка на всеки е „мама”. И е много важно мама как те възпитава и как се отнася с теб. А и аз нямах баща. Ако бях израснал и с баща, то майка ми, може би нямаше да ме облича с роклички и корделки и да ме глези толкова много, че да се осъзнавам още от малък по-скоро като момиче от колкото, като момче. Може би, ако имах баща, щях да харесвам момчешките игри и нямаше да позволявам момичетата да ме обличат като тях и да ме гримират, и да си играя с тях на техните игри. А като играеш момичешки игри, а не момчешки и те възпитават, обличат и глезят, като момиче, няма как да заякнеш и да възмъжееш. Като пораснеш няма да си мъжествен, твърд и силен, а ще си женствен, мекушав и слаб. Ще харесваш да се гримираш и да се обличаш в изящни и нежни дрехи, съставени от материи, като коприна, сатен и дантела. Ще приличаш на жена, а не на мъж, без значение какво имаш между краката. И това остава за винаги. Има много мъже, аз познавам такива, които са израснали без бащи и само с майчини грижи, но е важно какви са майчините грижи. Майките им не са ги обличали и гримирали като момичета и не са ги глезели, а напротив, показвали са им, че живота без баща е суров. Няма дантели, сатен и коприна в този живот за тях и трябва да станат мъже още от деца. Но при мен не бе така и аз от дете бях красивото и нежно момче на МАМА, или по-скоро нейното МОМИЧЕ
 • Коментар № 12 от no si ostavash pedal

  17/11/2012 - 18:53

  I tva oznachava, che vse pak si gei!
 • Коментар № 13 от От автора

  18/11/2012 - 22:02

  И какво от това, като съм гей. Не го оспорвам, не съм твърдял, че не съм гей, нито съм натрапвал, че съм. Просто темата е друга, за кросдресинга. За ваше сведение света е пълен с хетеросексуални мъже, които са кросдресъри и обратното, с гейове, които не харесват да се обличат като жени. Гей съм да. При това много женствен и деликатен. Но тук темата е за мъже, които харесват да носят женски дрехи, не е тема за сексуалността. Идеята е до колко се приема тук, в консервативната ни по груб, недодялан и недорасъл начин, държава. Това е всичко. И както и очаквах, примитивите, четейки тази публикация, ще изригнете с обиди от сорта на "Гей", "Хомо" и така нататък. Боже, колко сте зле! Защо въобще си правя труда? Просто искам някакво по-отворено мислене, от хора, които не са кросдресъри, но могат да си кажат адекватното мнение, което да е по-различно от първичното, недодялано и грубо "Ти си един мазен педераст", както коментатор 1 се изказа, или да ми предлагат психиатрична помощ, както коментатор 3 направи и просто да ме наричате гей. Това не го искам, искам адекватно и зряло мислене, засрамете се. Коне с капаци, раци в черупки. Е как да смея да изразявам женствеността си и извън собствения си дом, щом е пълно с такива като вас? Еми няма начин! направо ще ме смажете и унищожите от омраза, ако се осмеля. За вас всичко опира до Гей и го мразим за това. Плаче ми се..... Моля следващи коментари, ако има, да са по същество, свързани с темата! Благодаря предварително.
 • Коментар № 14 от az

  19/11/2012 - 01:27

  Pederastiata e bolest! Da sii obrateb I da se oblichash kato jena e mnogo tejak griah,koito shte te otvede v ada.
 • Коментар № 15 от az

  19/11/2012 - 01:28

  Pederastiata e bolest! Da sii obrateb I da se oblichash kato jena e mnogo tejak griah,koito shte te otvede v ada.
 • Коментар № 16 от sm

  19/11/2012 - 18:45

  Бях чела някаде, че мъжете, които най-много мразят хомосексуалните и се изказват по най-груб начин, с голяма вероятност имат скрити желания към същия пол. Интересно е как си изливате злобата срещу напълно непознат човек, защото е с различна сексуална ориентация. Мисля си, че ако бяхте доволни от себе си и от собствения си живот нямаше да имате нужда да се озлобявате така.
 • Коментар № 17 от От автора до комента

  19/11/2012 - 20:51

  Миличка, има много логика в това, което казваш. Може да не важи на 100%, но определено има резон за голяма доза истина. Не се бях замислял за това, но като помисля и е напълно възможно голяма част от мъжете, които се държат най-грубо с такива като мен, да има голяма вероятност да са с хомосексуална ориентация. Но просто нямат смелостта и доблестта да си го признаят пред себе си първо, после и пред света и поради това озлобяват и демонстрират такава омраза към хомосексуалистите, с която да целят никой да не ги заподозре в обратните им наклонности. Някой така злобеят, че си постват коментарите по няколко пъти (но това може и да е грешка, или бъг на сайта).
  Приятна вечер ти желая и всичко най-добро! :)
 • Коментар № 18 от Bongo

  20/11/2012 - 17:32

  И за каква злоба и т.н. става дума тук (до коментар 16)? Констатирах, че майките играят роля за изпедерастяването. Ти например одобряваш ли зоофилията? Ако те отблъсква може би тайно в себе си си зоофил, а? Същата е логиката ти.
 • Коментар № 19 от от автора

  20/11/2012 - 22:45

  Бонго, не се обиждай, моля те! Според мен дамата не е имала предвид теб, ти наистина не си злобял. Само изказа мнение, че според теб майките имат голяма роля за изпедерастяването, това си е твое мнение, а аз също го подкрепих до голяма степен, понеже в моя случай мама изигра съществена роля, в това аз да възприема момичешкия свят за по-нормален, естествен и желан, от колкото момчешкия. И поради това ( но естествено не само поради това ) израстнах и се превърнах в женствен хомосексуалист и кросдресър. За това съм съгласен с теб, макар, че това не е в сила на 100%. Но примера ти със зоофилията е малко неправилен. Добре е, че се аргументираш, давайки пример за сравнение, логиката в примерата ти е съвсем същата, но самия пример е гадничък. Аз лично се чувствам малко обиден, като сравняваш хомосексуалността със зоофилията, като едва ли не идентични неща....
 • Коментар № 20 от от автора, продължен

  20/11/2012 - 22:46

  ....Все пак сме хора и да си падаш по друг човек е нормално, но по друг животински вид е вече извратено. И за това се обиждам от подобно сравнение. От както свят светува, има хора, които са сексуално привлечени от същия пол, просто не се е признавало с векове и хилядолетия. Морални и нравствени ценности и религиите са пречили да се признава това винаги съществувало явление - хомосексуалността. Това явление никога не е пречило и няма да пречи на репродуктивността на вида ни. И хомосексуалистите създават деца с противоположния пол и развиват човешкия род. Просто сексуалната атрактивност е насочена към същия пол. Вече обществото е много по-модерно и развито, религиите отдавна са на заден план и вече света е по-готов да си признае това явление. Аз не го афиширам, не ви казвам „БЪДЕТЕ ГЕЙОВЕ”, но просто ви моле да не ни ни мразите! Не сме по-малко хора от хетеросексуалните. Аз също искам да имам и ще имам деца, не съм препъни-камъка на човешкия род. И за това примера със зоофилията е много неподходящ и обиден. И за такива изказвания, че хомосексуалността е болест и това, че, ако си такъв и се обличаш като жена е грях, за който ще попаднеш в Ада, като на коментатор 14 и15 си мисля, че са родени от човек, който живее още в средновековието.
 • Коментар № 21 от Мария

  27/11/2012 - 10:54

  Интересно. Против разбиранията съм за "нормалните" и "правилните" неща, против стереотипите на т.нар. ни "общество". Това какво е правилно, се определя от собствените ни разбирания и мислене. Всеобща истина няма. Все пак, замислял ли си се дали това е твоята същност наистина? Не е ли провокирано всичко това, например от майка ти. Почти невъзможно е да погледнеш на себе си достатъчно обективно, за да осъзнаеш дали същността ти е такава. Майка ти е започнала да те облича като момиче...ти едва ли помниш първите пъти когато те е облякла така. В последствие за теб това е станало нещо нормално. Тук трябва да се има предвид сложната и силна връзка между майка и син, тя е нещо съвсем коренно различно от връзката майка-дъщеря. Мисля си, че дори и нещата да не се бяха развили по този начин, ти вероятно пак щеше да бъдеш гей, но женската ти страна нямаше да е толкова ясно изразена. Това щеше да е по-лесно за теб, защото съм сигурна, че за теб определено е дискомфортно да делиш себе си, живота си, ежедневието си...вероятно и хората, сигурно имаш такива, на които можеш да кажеш и такива, на които не можеш. Самият факт, че търсиш и анализираш ситуацията, е показателен за това, че нещо те човърка. Когато прочетеш коментари някъде, че има и други такива хора, че това не е нищо особено, успокояваш ли се?
 • Коментар № 22 от От автора

  28/11/2012 - 19:19

  Здравей, Мария! Интересен въпрос ми задаваш. Дали това, че има и други като мен ме успокоява? Ами мисля, че да, успокоява ме и то до голяма степен. Не само ме успокоява този факт, ами и много ми харесва, все пак ако бях единствен, щях да се побъркам най-вероятно. Мисля, че добре напипваш нещата. Най-вероятно си права, че ако майка ми не ме беше обличала и възпитавала като момиче, то пак щях да съм гей, но просто не толкова женствен. И да, "човъркат" ме тези неща, нормално е. Но не мисля, че си права, че не мога да погледна на себе си обективно и да осъзная същността си. Разбира се, че съм обективен и същността ми е такава и я разбирам, нямам проблем с това да я осъзная, повярвай ми! Просто искам мнения и споделяне, не желание да открия себе си, това отдавна съм го направил, добре се познавам и се разбирам.
 • Коментар № 23 от гейомраз

  30/11/2012 - 18:04

  Ей, педеруго кво ни знимаваш със себе си и педалските си неща бе? Като ти чета простотиите и ме избива на яка агресия. Искам да те намеря и да те изкривя от бой ще пищиш като путка каквато си ще те размажа като червей. Тупаници шутове бой по нежната ти мутра докато се опикаеш и осереш целия и спреш да мърдаш. Казвай къде живееш педал нещастен.
 • Коментар № 24 от гейомраз

  30/11/2012 - 18:04

  Ей, педеруго кво ни знимаваш със себе си и педалските си неща бе? Като ти чета простотиите и ме избива на яка агресия. Искам да те намеря и да те изкривя от бой ще пищиш като путка каквато си ще те размажа като червей. Тупаници шутове бой по нежната ти мутра докато се опикаеш и осереш целия и спреш да мърдаш. Казвай къде живееш педал нещастен.
 • Коментар № 25 от sm

  30/11/2012 - 21:09

  Като не ти е приятно какво изобщо търсиш в този сайт, и защо точно тази статия четеш. Нима от заглавието - Кросдресинг, не си разбрал, че става дума за омразнинтети гейове? Опитай се да поработиш върху собствения си живот, а не да пишеш подобни заплахи към непознати хора.
 • Коментар № 26 от От автора

  01/12/2012 - 09:11

  Благодаря за защитата, коментатор 25.
  А ти, неграмотен примат такъв, какво целиш с коментара си и заплахите си? Да не би да очакваш, че ще ти дам точен адрес на местоживеене? Ако искаш и снимка да ти постна, за да ме разпознаеш лесно? Тъп селяндур!!! Точно такива ненормални грубияни, като теб са ме тормозили и били и е ужасно, преживявам го тежко, понеже съм нежен и не нося на бой. Голям мъжкар ли ще се чувстваш, ако пребиеш безпомощен човек, като мен? Та аз съм женствен и слаб, мене и второкласник ще ме набие. Истински мъж няма да постъпи така, колкото и да мрази гейовете, но ти явно си мъж само пред слабаците и беззащитните. Знаеш ли къде живея? Живея в комфортен четиристаен апартамент, съвсем сам, потънал в лукс и удобство, където нося на спокойствие женските си дрехи и се чувствам страхотно. Там живея. Ти къде живееш, селяко? В кое село си наврян в миша дупка с плъховете и прасетата? Съжалявам за грубите думи, но си го изпроси - каквото повикало, такова се обадило, драги мой! Гади ми се от хора като теб.
 • Коментар № 27 от кл

  03/12/2012 - 23:56

  А бе нещастнико, с измислените фантазии, Баща ти сигурно е бакърджия от някое балканско село така че ти сигурно си закърмен с прасетата. А такива като теб са просто БОЛНИ и трябва да се лекуват (най-малкото). Вземи си час при психиатър. Гълтай хормони ако не става, отиди в дивото и ходи гол ако искаш но не занимавай хората с болните си мисли. Много боклук се нарои по таз земя.
 • Коментар № 28 от От автора

  04/12/2012 - 18:51

  Какви измислени истории? Къде виждаш въобще история тук? Не разказвам истории, а разказвам за себе си, описвам част от своята същност, с което поставям темата за кросдресинга. И не е измислено, но на такива с три мозъчни клетки, като теб, им е най-лесно да говорят глупости. И забелязвайки, че си неграмотен, си мисля, че ти си от някое балканско село, аз не съм, повярвай ми! И си ужасно груб, след като говориш за баща ми, аз съм израснал без баща, само с майчини грижи, а това бе споменато в изповедта ми. Наричаш ме боклук, но не знам, дали ти не си по-голям боклук от мен.
 • Коментар № 29 от :)

  08/12/2012 - 01:17

  az sam momiche i smqtam, che vseki ima pravo da bade takav, kakavto iska :)
  sled kato iskash da oblichash jenski drehi, oblichai; tova e tvoe pravo
  az lichno go priemam ....vseki ima pravo na svobodna volq i vseki ima pravo da jivee taka, kakto iska ..Gore glavata i uspeh ...
  pojelavam ti shtastie ...
 • Коментар № 30 от От автора

  08/12/2012 - 09:31

  Благодаря ти за пожеланието, много си мила! Успехи и щастие и на теб, миличка! :)))
 • Коментар № 31 от Living in a 13year o

  12/12/2012 - 22:51

  Колко необразовани затворени хора. Както се казва на английски - "Think OUTSIDE the box.". Липсват ви първите 7 години май. Въобще не зависи от вас какво ще направи човека. Най-лесно е да си излееш омразата тук, анонимно, нали? Макар че в повечето случаи тук пишат 13-14 годишни пикльовци за да се направят на големи ИЛИ им е скучно. Моля ви, сдържайте коментарите си, освен ако не са хубави :)
 • Коментар № 32 от ASD

  22/12/2012 - 03:50

  половината коментари тука са на некви тъпи лапотии на по 14 17 години,ами пича ще прави каквото си поиска бе,живота си е негов ама ха,пич горе главата и смело,има и други като теб така че да не ти пука
 • Коментар № 33 от zxc

  28/12/2012 - 03:00

  Здравей. Чета коментарите и оставам просто без думи. Не може българина да е толкова прост, и със такова застаряло и консервативно мислене. Живеем в 21 век не в 15, всеки има право на личен избор, за това как да живее живота си без да се съобразява с мнението на хора, които явно са със много остарели виждания за живота. Аз лично съм ЗА за всяко нещо което човек смята за редно - правото на личен избор. Никой не може да се бърка в живота ти, и да ти казва как да го живееш. Относно мен, на 24 години съм и поркрепям напълно автора във спора за или против кросдресинга. Не си единствен във това ти влечение. Аз също СЪМ се обличал със женски дехи, гримирал съм се и съм позирал пред огледалото. Но при мен е по различно, правя го защото ме възбужда, нищо повече. Самия факт че се гримирам ме възбужда страшно много, оттам идва и влечението ми към женската козметика. Имал съм и сексуални контакти със жени с които съм споделял тази си странност, но те го приемат някак си забавно, игриво и секси. Съветвам те да не слушаш и да не се влияеш от мнението на хора които не искат да разберат собствената ти същност.
 • Коментар № 34 от Пешо с големия

  31/12/2012 - 23:22

  Ела при батко си Пешо облечен като момиченце ама ела без майка си да видиш батко Пешо какво ще ти направи на момичешкото дупенце и на нежното ти лице и тяло. Бой ебане и сръбска музика за такива като тебе ама яко бой и яко ебане. Нещастен педалл гнусен! Ко ма интересува как си обичал да се обличаш педал си гаден и е ясно това и за такива само много бой и много ебане :))) ай честита нова година и тя да ти донесе много и от двете.
 • Коментар № 35 от Ilko Umniya

  01/01/2013 - 13:28

  Hahahahaa....6a umra eejjii. Pe6o s golemiya mi e aver i mi kaza toya sait da vida i da 4eta i se prasna ot smyah. naprao se nasiram ot smyah kak gi ima takiva kato toa tuka i se hvali dage 4e bil momi4ence i mama mu slagala kordeli i na anglijska princesa igrael s kukli oble4en s rokli i grimiran . hahahhaha, basi koi tui jivotno ve i go za6titavate daje 4e imal pravo da pravi kakvoto si iska. iskate li decata vi da sa takiva ve 4e go za6ti tavate. az ako imam sin i go vidya s rokli i grim i s kukli da si igrae i napravo 6e go utrepya ve vie ludi li ste 6te go nakaram da si izyade roklyata i kordelite s mnogo boj. na6 kva koprina saten i dantela 6a mu dam koprina saten i dantela v pederaskata ti gazela dolen pedal. hahahahahaha kak mi sa iska da ta hvana nqkade i naprao neznam ama naprao 4ak ne moa izmislya ko 6ta praya
 • Коментар № 36 от sm

  10/01/2013 - 14:44

  Драги ми господине от коментар номер 35. Бих ви препоръчала да се научите да пишете правилно, да прочетете някоя книжка свързана с българска граматика, преди да напишете злобния си коментар, който изключително трудно прочетох. Интересен е и факта, че само ден след новогодишния празник сте нямали друга работа освен да бълвате злоба.
  Никой не ви кара да приемате кросдресинга, но да псувате и заплашвате непознат човек е много низко и грозно.
 • Коментар № 37 от От автора

  12/01/2013 - 12:53

  Уважаеми коментатори 34 и 35, Вие сте изключително груби и необразовани селяндури! Това е толкова очевидно, че няма на къде повече. Надявам се пожеланията за новата година на номер 34 да не се сбъднат никога. Грубиян!!! А на теб номер 35, ще кажа, че в момента съм с розова поличка, дълга до коленете, облицована с дантелки по краищата, с бяла копринена дамска риза, с красива, нежна панделка. Сложил съм си перленото колие и обици, гримирал съм се перфектно, а на русата си перука съм сложил прекрасна диадема с 3 розички за разкош. Дразня ли те? Ела, ако искаш да ме хванеш, само, че пътя от твоето село до София сигурно е дълъг :))) Селяндур!!! Не искам да обиждам, агресията не е в стила ми, но с твоята изумяваща необразованост, ужасяваща грубиянщина, злоба и заплахи, си го просиш. Груб, недодялан селяндур!!!
 • Коментар № 38 от Ilko Umniya

  17/01/2013 - 19:49

  Ej pederas na koi vika6 selyandur ve putko maina. kade jivee6 veeee mnogo si otvoren i mnogo znae6 tuka ama ajde da se sre6nem na jivo da te vidim kolko si otvoren na jivo da mi kaje6 selyandyr. Az sam na 16 a ti na 35 ama si gaden jenstven pederas i 6te te razmaja kato muha. kade jivee6 v Sofiya da doida da ti navra diademata v gaza. 6te ti izbiya zabite s 4uk i 6te ti go navra v jenskiya gaz prez rozovata poli4ka tolkova navatre 4e 6te ti izkaram lajnata prez ustata pedal4e ne6tasno 6te te vla4a po zemyata i 6te te ritam dokato stane6 na pihtiya posle na 4ovek nyama da prili4a6 i skapanata ti majka nyama da te poznae gej mrasen jenstven mirizliv. kade jivee6 veeee
 • Коментар № 39 от крос

  18/01/2013 - 03:28

  Към автора: споко, не се поддавай на такива коментари, те самите момченца не знаят какво искат, докъто сами не си намерят майстора :)))

  аз съм на 32 и съм като теб кросдресър, но не съм женствен, а съм си мъжествен... Аз бях на 6 като се започна при мен с развитието на жената в мен... Днес тайно си изживявам женската страна с приятеля ми и едва ли някога ще престана с това... на тези агресивни деца тук им пожелавам децата им (ако изобщо някога имат такива) да са хомосексуални, за да излекуват мозъка на бащите им...
  Всеки има право да живее както си поиска, стига само да не пречи на другите. Затова всички тези агресивни момченца един ден отиват в затвора и умират там самотни...
  Та да се върна на по-важната тема. Има в Пловдив едно затворено общество, в което се събират все двойки- кросдресър с по-стар приятел. за сега сме 4 двойки, но има много повече- поинтересувай се насам натам и ще намериш ако имаш желание!
 • Коментар № 40 от От автора

  19/01/2013 - 00:20

  Здравей, "крос", съгласявам се с теб. Повече няма да обръщам внимание на такива изроди и на коментарите им, вижда се до какво води това - отношението и агресията на последния са повече от потресаващи, заплаши ме едва ли не с убийство, дори се уплаших от коментара му, макар, че знам, че няма как да ме намери и да си изпълни заплахите. Няма да му обръщам повече внимание и няма да се обръщам повече към него с коментар, ако продължи да пише и заплашва. Само по неграмотността му си личи, що за качество е този човек. Такива хора ме плашат, споделих вече, че съм си патил от подобни хейтъри. И много ми хареса пожеланието ти към него, би било чудесно да има син, кросдресър и хомосексуалист, да видим какво ще мисли тогава и дали ще го утрепе, както каза в първия си коментар. И аз му го пожелавам сърдечно.
 • Коментар № 41 от От автора

  19/01/2013 - 00:22

  Интересно ми стана това за малкото кросдресър общество, което си имате в Пловдив, но не разбрах, какво искаш да кажеш с това събиране с по-стар приятел - в твой стар приятел се събирате или при възрастен приятел.....някак си не ми стана ясно точно.....Но както и да е, не е от голямо значение. Убеден съм, че има такива общества и в София, но аз не съм част от някое за съжаление, а бих искал. Какво правите като се съберете, как си изкарвате? Всички ли сте облечени като жени, или само някои от вас? Колко често го правите? Извинявам се за въпросите, но ми звучи много хубаво и ми е интересно, и ми се иска да ми разкажеш малко повечко за това и за заниманията ви на тези събирания, ако не те затруднява и притеснява. Аз се обличам като жена ежедневно, вече го споменах, но съм си самичък в това начинание. Дори приятелят ми не харесва да се облича с женски дрехи, дори и да го моля, не се съгласява, предпочита мъжките и казва, че все пак той е мъжът във връзката ни и е така, аз съм си изцяло пасивен. Винаги съм си мечтал да съм част от подобно общество, където да мога спокойно да бъда себе си и да изразявам своята женственост, без да се притеснявам от околните. Аз дори си мечтая и знам, че някой ден цялото човешко общество ще дорастне до такова ниво, до което ще ни приеме и ние кросдресърите ще можем спокойно и уверено да носим женските си дрехи навсякъде, без да правим лошо впечатление и без да бъдем мразени и презирани.......
 • Коментар № 42 от От Автора

  19/01/2013 - 00:24

  Представи си само, колко ще е хубаво примерно да си в метрото, или в парка, или на работното си място, или в някой ресторант, заведение, театър, кино, опера и т.н. и да си с женски дрехи и гримиран и, дори и да е очевидно, че си мъж, на никой да не му прави впечатление женската ти визия и за всеки това да е нещо напълно нормално и това да не влияе на социалния ти статус, понеже всички те приемат нормално, защото то е нормално мъж да иска да носи женски дрехи, защо не, супер е даже. Убеден съм, че в такива времена много хора от мъжки пол ще са в такъв вид навсякъде, понеже сме много, убеден съм, но сега не смеем и ни е страх. Сега аз се крия в ежедневието си, както и другите като мен и нося ежедневно дамското си бельо под мъжките си костюми, а как ми се иска костюмчето да е дамско, но за жалост само в къщи може.
 • Коментар № 43 от От Автора

  19/01/2013 - 00:26

  ....Аз, както споменах в поставянето на темата, излизам по някога навън с женски дрешки, с перука и гримиран и никой не ме е разпознавал, че не съм жена, но това е, защото съм много женствен и имам женствено тяло и женствени черти на лицето, и маниерите ми, стойката ми също са като на жена. И точно на това разчитам, излизайки на вън, на своята натурална изнеженост и женствена визия, знам, че няма да ме разпознаят, иначе не бих посмял да го направя. Наистина е невъзможно да ме вземат за мъж, като се наконтя, гримирам и си сложа перука, но все пак се страхувам. Самата мисъл, че може все пак да ме разпознаят и като си представя какво може да следва от това и направо......и за това супер рядко си го позволявам и за кратко. А какво остава за тези кросдресъри, които имат мъжки черти - те не смеят да се покажат на вън в женския си вид, поне в България е така, понеже всеки ще ги разпознае, че не са жени.....
 • Коментар № 44 от От Автора

  19/01/2013 - 00:27

  ....Ти, както спомена, че си мъжествен кросдресър, излизал ли си сред обществото с женски дрехи? Това е риторичен въпрос. Почти съм сигурен, че не си. Ако си, значи си много смел. Аз никога не съм виждал в България, а то и в повечето други държави е така, някой мъж, на който му личи, че е мъж, да е облечен като жена посред бял ден, сред обществото. Разбира се изключвам травеститите, мъжките проститутки, облечени с женски дрехи, които са само на определени места и само късно през нощта. Не визирам тях, а нас, нормалните кросдресъри, нас ни е страх и не смеем. Няма ни със своята увереност, облечени с женските си дрехи, както ни харесва, сред обществото. Но един ден това ще се промени, обществото ще го приеме за нещо нормално, то е ясно, нямам съмнение в това. Но за жалост такова общество е в далечното бъдеще и ние с теб едва ли ще сме свидетели на този според мен рай....
 • Коментар № 45 от От Автора

  19/01/2013 - 00:27

  Много се разписах, осъзнавам това, просто срещнах сродна душа тук и се разчуствах и разписах. Съжалявам, ако съм досадил, но много се надявам пак да коментираш и да разкажеш за вашето общество. И с удоволствие бих присъствал на ваша среща и бих се присъединил към вашето общество. Пловдив не е толкова далече, стига да съм добре дошъл и да ми дадеш някой джокер относно съвета ти "поинтересувай се насам натам и ще намериш ако имаш желание". Желание имам, засвидетелствам го, но някак си не ми е лесно да измисля, как точно да стане :)) Сори, аз съм си затворен, срамежлив и стеснителен и нямам много контакти, а в Пловдив съвсем нямам, така, че ми звучи, като мисия невъзможна това. Ще се радвам на джокер :)))) Надявам се да пишеш :)))))))
 • Коментар № 46 от Крос

  19/01/2013 - 11:13

  Абе жена, ти наистина се раъписа като луда :–)

  Що се отнася до излизането на вън като жена- хубаво ще е така да ни приемат навън и да си ходим както си поискаме, но това не е прието и трябва да се съобразяваме с това. На мен не ми и пречи- в моята среда има много хора, които знаят, че ходя като жена и това ми стига. Аз ръководя голям отдел и не трябва да разбира никой за женското ми аз, това би било пагубно за кариерата ми. Под костюма ми обаче съм си жена, с хубави дрешки- чувството на жена ме кара да се чувствам добре през целия ден. Нося все скъпи неща- примерно чорапогащника ми днес е на Falke за 60 лв., а под бюрото ми, често си слагам обувките на Christian Louboutin - усещането е страхотно! Като се прибера в къщи се превръщам автоматично в съпруга и домакиня- мъжа ми е на 60 години, пенсиониран военен, който отдава под наем движимо и недвижимо имущество. Т.е. и двамата работим. Това което най-много ми харесва в наща връзка е, че да съм жената е съвсем нормално и естествено- не става дума за игра но роли която предвещава секс, а нормално ежедневие, в което разбира се има и секс...
  Хората които знаят за нас не са много, но ни стига. Примерно чистачката в къщи знае, козметичката ми, наши познати- пак такива двойки... Имам усещането, че представата на всички, които четат това тук, е грешна- не се събираме да правим секс. Събираме се да се видим, да пием по едно, да си поприказваме и после по домовете...Нормални неща...
 • Коментар № 47 от От автора

  20/01/2013 - 01:16

  Здравей, отново,
  Ние, жените, сме така – обяснява ме се надълго и нашироко :) Само ни дай сродна душа и събеседник и гледай какво става. Много се радвам, че писа. Извинявам ти се, ако съм те подразнил с дългите си пасания. Много голяма разлика имате с твоя мъж, не критикувам, не ме разбирай погрешно, просто ми направи впечатление, да се обичате е най-важното. Моят приятел е по-малък от мен и то с почти 11 години - на 24 ще стане след месец, а аз на 35 след два. Малко е незрял, но пък е красавец и умник и аз си го обичкам :). А и в сексуално отношение е направо супер. Вие явно живеете заедно, но при нас това не е точно така и това доста ме дразни. Той уж живее с мен, но като цяло не е съвсем така, а само от време на време, когато му се иска. И това въобще не ми харесва, но какво да направя, аз съм жената, аз съм пкорната личност, винаги съгласна, дори и да не одобрявам. За това казвам, че е незрял, не е готов за постоянна и стабила връзка, спкрепена със съвместно съжителстване. Ама какво да ги правиш – мъже. Понякога дори се съмнявам, че само ме използва, но в следващия момент прави такива сладки, непредизвикани от мен и готини неща и действия, които разсейват съмненията ми. Незрял е още, това е, но си го обичам.........
 • Коментар № 48 от От автора

  20/01/2013 - 01:20

  Относно бельото и чорапогащниците, и аз съм по скъпите и луксозни марки, и не само за бельото, ами и за другите ми дрешки. Но относно бельото, съм абсолютен фен на Victoria Secret и на Ayten Gasson. Почти всичките ми сутиени, бодита, бикини, дамски боксерки и чорапогащници са от там, обожавам тези марки. Сега съм с Gasson чорапогащник и комплектче бикини и сутиен. Върху тях съм с пола и копринена ризка, бледо розови, и двете на Zara :). Позволявам си само скъпи и луксозни дрешки, понеже съм богат. Всъщност не аз, а мама е богата, тя е една от най-големите нотариуси в София и аз покрай това разполагам с много пари, винаги пълна кредитна карта и съм солидно осигурен. Аз съм си мамино синче, много съм разглезен и това всички мои познати и приятели го знаят. Аз харча от картата, мама я пълни с директен дебит от нейна сметка. А и не се и срамувам от това, дори си ми харесва да съм разглезен и да не ми се налага да правя нищо самичък.......
 • Коментар № 49 от От автора

  20/01/2013 - 01:21

  .....Мама винаги всичко ми е уреждала и ми е осигурявала лукс през целия ми живот. Дори и хубавата и добре платена работа, която в момента имам, е благодарение на нея и нейните контакти. Заплатата ми, която не е никак малка, не се харчи, а се натрупва в сметка всеки месец, просто харча парите на мама. Тя така иска, а и аз нямам нищо напротив – оставаше и да имам. С нейните пари живея и то луксозно, а моите, които са нищожни спрямо нейните, си се събират под лихва. Луксозния апартамент в който живея съвсем сам, познай кой ми го купи – мама естествено. А бе с две думи, без мама не мога. И разбира се без скъпите си, луксозни и нежни дрешки . Знам, че се хваля и не е скромно това, но като за разглезено мом(и)ченце, като мен е нормално – ние глезлите обичаме да натрапваме това.....
 • Коментар № 50 от От автора

  20/01/2013 - 01:23

  ....Относно това кой знае за мен, че съм това, което съм, е малко сходно, както при теб, но аз ще съм по-подробен. Примерно зъболекарката ми, която е много добър дентален доктор, на мама зъболекърка е и моя, е наясно, че съм гей, и женчо, понеже плача и треперя на стола, като момиченце и винаги искам упойка, независимо за какво се отнася денталната процедура. Козметичката ми също е наясно и то не за друго, ами защото е по-голямата сестра на моя приятел – аз покрай нея се запознах с него. Кака Вили, така я наричам от както се помня, също е наясно. Тя е втора братовчедка на мама и ми чисти, глади ми дрехите и ми е нещо, като икономка – просто се грижи всичко с мен да е на ред и на мен да не ми се налага да правя каквото и да е относно битовите и домакински нужди, които имам. Само дето не ми готви, но аз и не искам, аз самия много добре готвя, направо съм цар, много добре се справям с рецептите. А кака Вили и нейния мъж са много необразовани и с много нисък финансов статус и добре, че мама и плаща хилядарка на месец, за да се грижи за мен и тя е много щастлива. Тя иначе е чистачка в банка, мама и уреди тази работа, но е ангажирана да идва два пъти седмично след работа при мен да ми изчисти и да ми изглади дрешките. Аз също и давам пари и тя и семейството и са добре осигурени, благодарение на нас.
 • Коментар № 51 от От автора

  20/01/2013 - 01:24

  За разлика от теб, мен на работа всички си ме мислят за гейче и са прави. Най-малкото на мен си ми личи. Толкова съм нежен и женствен! Не е нужно да съм с женски дрехи, за да е ясна сексуалната ми ориентация - просто маниерите ми и изнеженото ми поведение го подсказват, че съм си женствен и мъжкия костюм не може да прикрие това.
  И не си мисли, че като те питах, какво правите, като се съберете и съм се надявал за сексуални неща да ми разказваш и за такива неща съм си мислел – не съм перверзник, точно обратното. Даже, ако ми бе казал, че става дума за безразборен гей секс, това нямаше да ми хареса. Аз съм изискан, умен и чувствителен, и ми бе станало ясно, че не става дума за това, просто интелектуалността ми и интуицията ми го подсказаха. Само ми се иска и аз да имам участие в кросдресър общество и заради това те питах във вашето какви неща си правите. И отговора ти много ми хареса, наистина е миличко. И на мен ми се иска да се срещам със сродни, крос-души и да си пием чайчето, или кафенцето, или пък зависи от ситуацията, може и коняче, но да си изкарваме хубаво и сладко, облечени в разкошните си женски дрешки…….ти го имаш това, аз не……завиждам благородно. Аз нямам с кой да споделям това. Достатъчно подробен бях, за да ти го обясня.
  Сори отново, че изписах два романа, но нали знаеш……..жените сме такива. Моля те да пишеш пак!
 • Коментар № 52 от крос

  20/01/2013 - 11:15

  уау фен...

  нямам думи, направо съжалявам, че писах тук... това което пишеш е направо ужасяващо!

  Пожелавам ти лек и хубав живот, а ако ти трябва такова общество- майка ти може да ти го купи с нейните много много пари. Дори може да дава на нормални хора толкова пари, че и те да станат кросдресъри, както и семействата им. На твое място бих си ушил рокля за еднократна употреба от 100 евро банкноти и после се хвърля. така ще имаш безброй много хубави рокли, от многото пари на майка ти. Хич не завиждам, но да се чете от теб написаното е истинско мъчение и натовареност...
  успех...
 • Коментар № 53 от От Автора

  20/01/2013 - 13:18

  Съжалявам! Явно всичко сам си си постигнал и с много труд, щом намираш това за ужасяващо. Явно много мразиш разглезените мамини синчета, като мен. Съжалявам още веднъж. Бъди здрав!
 • Коментар № 54 от Ilko Umniya

  26/01/2013 - 20:37

  Eeejjjj pederasiiii 6e doida i 6e vi skasam pi6kite i bez tova ne vi tryabvat 6toto samo pikaete s tyah mrasni geyove dolni gnusni. Na men li pojelavate da imam dete pedal veeee pederasi mrasniii ako imam dete kato vas 6e go utrepya veeee i vas iskam da utrepya. Az o6te v 8 klas razmazah ot boi edin mazen pedal v daskalo posledna godina be6e pederasa dolen 6toto mnogo me drazne6e kak se nosi s rozovi rizki i lilavi pantalon4eta i s 4upka v kitkite i se darje6e kato momi4e i mu smazah liceto ot boi - za bala si be6e grimiran ot mojte umruci i ritnici i reva kato jena. bogato jenstveno pederasko lajno si i 6te te smaja ako te hvana mrasen dolen pederas napravo 6e si s4upya kompa ot yad zaradi tebe dolen mrasen gej mazan
 • Коментар № 55 от man

  03/02/2013 - 19:10

  Прочетох написаното от автора и всички коментари след това. За съжаление отново си проличава типичната за масовия българин простотия и агресия... Няма тема или форум в тая държава, в която да не се намеси някой първобитен дебил и да се опитва с простащина, грубости и абсолютна нетолерантност да покаже колко е велик и всичко, което не се "върти" в гладкия му мозък, трябва да се смачка...
  Тъй като автора е поставил въпрос за кросдресинга, ще отговоря директно на него. За сведение на приматите, които ще се втурнат да псуват - мъж на средна възраст съм, семеен, с успешна кариера и собствен бизнес. Надвил съм отдавна елементарните физически потребности и съм близо до върха на пирамидата на личностните нужди (който разбира за какво става дума, ще си представи социалния ми статус). Аз съм скрит кросдресър, харесва ми да се облича в дамско бельо и като френска прислужница. Имам си богат гардероб и аксесоари, които по ред причини използвам много рядко и когато съм сам, но винаги с удовоствие. Напълно осъзнавам колко нестандартно е това за обществото, но това не означава, че е някакво престъпление или забранено действие. Подкрепям автора и му казвам да си живее живота, така както му харесва. Донякъде даже му завиждам, че има възможност да изразява сравнително спокойно фетишите си - аз самият съм много ограничен в тази посока. НЯМАМ НИКАКЪВ АФИНИТЕТ КЪМ МЪЖЕ, НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ И НЯМА ДА ИМАМ СЕКСУАЛЕН КОНТАКТ С ДРУГ МЪЖ. С други думи - кросдресингът няма нищо общо със сексуалната ориентация, поне в моя случай.
 • Коментар № 56 от Майката на Автора

  04/03/2013 - 02:57

  Аз ли съм ти виновна бе Пеньо , още като се роди , докторите не знаеха какъв пол си , а баща ти като разбра за какво става на въпрос си би шута като подгонено куче с шунка в устата . Аз останах сама да се грижа за осрания ти гъз . Знаеш ли колко трудно ми беше да ходя на околовръстното ,да мръзна и да чакам някой дебел и брадат чичко да дойде да ми "помогне" да изкарам някой стотинка ,за да ти купя онази толкова гейска розова кукличка с дантелена рокля за рождения ден , която толкова много искаше ,за да натриеш носовете на момиченцата ,с които играеше ? А? А знаеш ли колко трудно ми беше да те преобличам , след като съм се върнала от "работа" и те вида заспал на пода с женски дрехи и вибраторче в уста , за да не ти се смее чичо ти Гошо като те види ? Не , нали ? Обличах те в женски дрехи като малък , защото само тогава спираше да ревеш и аз бих могла да си почина поне половин час преди да поема на път за "работа" , така че хич не ме обвинявай неблагодарен педераст такъв , за своите наклонности !! Трябва да ме носиш на ръце ,благодарение на мен не си някой клошар ,а имаш пари ,не само за мъжки дрехи , ами и за женски !!! ..
 • Коментар № 57 от Майката на Автора

  04/03/2013 - 03:03

  Виж го ти , аз съм му била виновна , че бил гей , айде бе !!
 • Коментар № 58 от chanino

  09/03/2013 - 08:47

  няма нищо ненормално в това да се преобличаш както ти е удобно. това е част от теб и не се опитвай да избягаш от себе си. не слушай тесногръдите идиоти които ръсят обиди, самия факт, че четът написаното от теб означава, че го приемат, но ги е страх да го признаят. даже голяма част от тях имат тайното желание да го направят и те.
  истина е, че понякога нещо дамско върху тялото действа приятно и възбуждащо
 • Коментар № 59 от От автора

  11/03/2013 - 20:03

  До коментар 56 и57
  Виж какво, много си оригинален, но не ми харесва, че по този начин обиждаш майка ми. Не знам, дали твоята работи на магистралата, но моята винаги е имала почтена професия. Винаги е била юрист, като първо беше адвокат, но много отдавна е нотариус и то много успешен. Иначе ми допадна оригиналността ти, не е нужно всички коментари да са само за, или против, един хумористичен не е лошо нещо, но все пак внимавай, по този начин обиждаш майка ми, а тя не заслужава. И не я обвинявам, за това, че съм гей-кросдресър, но просто споменах, че тя има заслуга, малко или много, обясних го много подробно, защо е така - нежните грижи, обличането, като момиче, глезенето цял живот и т.н. Бъди здрав!
  До коментар 58
  Благодаря ти за разбирането! Аз не бягам, обаче от това, което съм, напротив, винаги ще бъда такъв и нямам проблеми с това. Искам само да поставя такава тема и да следя за коментарите на хората, понеже, това касае живота ми и същността ми. Бъди здрав!
 • Коментар № 60 от chanino

  12/03/2013 - 09:28

  харесва ми прямостта ти. бъди щастлив и горе главата. знай, че там някъде има човек който те подкрепя
 • Коментар № 61 от mario

  14/03/2013 - 14:11

  Zdravey az sum 170 i teza 55 kilograma. Az susto nosya zenski drehi i sum izlizal na vun dosta chesto s tyah po tochno s roklichka i tokcheta a i chesto taka pazaruvam v hipermarketite i dosega nikoi ne mi e napravil problem a sasto puk si imam i priatelka. Prosto nachin na zivot nosya neinite drhi i mnogo mi otivat. Ne smyatam che sum gey zastoto si padam po zeni, prosto zenskite drehi sa napraveni mnogo po kachestveno i sa mnogo po udobni ot muzkite
 • Коментар № 62 от chanino

  22/03/2013 - 10:16

  към коментар 61 от марио; възхищавам се на смелостта ти, на мен също ми харесва да нося дамско бельо и дамски дрешки, но го правя само когато съм сам. нямам твоята смелост. много прав си, че са удобни и приятни за носене. иска ми се да поговоря с някой на тази тема
 • Коментар № 63 от mario

  16/04/2013 - 14:21

  nomer 62 chanino: ako iskash mozem nyakoi den da se vidim ako si ot Sofia de inache dai si meila i mozem da si pishem kakto reshish. A zasto, ne sum smel zastoto kato izlyaza me mislat za zena nikoga nyama da me poznae nikoi, dori i policai me e spiral s kolata i kato mu kaza che mi e losho i dokumenti zabravyat da mi iskat prosto tryabva da znaesh kak da se darzish i tova e
 • Коментар № 64 от nomer2

  01/05/2013 - 10:32

  Щом имаш нужда да се обличаш така и така се чувстваш щастлив/а аз лично не виждам проблем. Лично за мен няма значение дали си Иво или Ива. Аз оценявам хората по това което са, а не по дрехите които носят
 • Коментар № 65 от chanino

  07/05/2013 - 08:58

  към коментар 63 от Марио. chanodesi@abv.bg
  ще ми е приятно да разменим по-няколко думи
 • Коментар № 66 от chanino

  30/05/2013 - 12:02

  номер 63. пиши ми моля те
 • Коментар № 67 от Mario

  20/06/2013 - 13:06

  kak ti e skype?
 • Коментар № 68 от Галя

  05/07/2013 - 14:21

  Аз съм женен мъж и често се обличам с бельото и дрехите на жена ми. тайно. Тя не знае. Често, когато съм облечен(а) така мастурбирам анално. Но не искам да съм жена. Не харесвам мъже, дори ми е гадно да си помисля да ме обарва мъж
 • Коментар № 69 от chanino

  06/07/2013 - 08:45

  Галя. явно го правиш защото ти е приятно да усетиш нежния допир на дамското бельо по тялото си. чувството наистина е приятно.
 • Коментар № 70 от Mario

  12/07/2013 - 13:37

  a zasto kato si muz si se napisal Galya? az sum muz i si padam po zeni prosto mi e priatno da nosa zenski drehi nisto poveche i obicham da se grimiram no ne sum Marya a Mario prosto obicham adrenalina a taka si go nabavyam dostatachno kato se naglasa, veche zapochnah i na diskoteki taka da izlizam koeto e oste po neveroyatno prezivyavane i stavat ludi nosti. Prosto nachin na zivot a na men mi e zabavno i se zabavlyavam
 • Коментар № 71 от От автора

  12/07/2013 - 19:09

  Здравей, Марио! Не те ли е страх и не се ли притесняваш да ходиш по дискотеки облечен, като жена? Аз лично доста бих се страхувал. На вън само няколко пъти и то само денем съм се осмелявал да изглеждам, като жена и то само поради факта, че по нищо не ми личи, че не съм момиче, получава ми се много добре. Но все пак ме е шубе да не стане фал и неподходящите хора да разпознаят, че не съм натурална жена....тогава може да стане много опасно. Съгласен съм, че е тръпка, на мен определено ми е тръпка...доста се притеснявам на вън с женски дрехи и грим. А за нощем на дискотека, не мога и да си го представя да се осмеля, бих се осмелил само в гей дискотека, но аз и без това не съм много по нощния живот...., но ти явно си доста смел, поздравления от мен за това....малко завиждам дори на тази смелост и дързост, благородно, разбира се :))))
 • Коментар № 72 от Mario

  09/08/2013 - 16:34

  Ne me e strah zastoto ne prilicham gram na momche prosto sum si po zenstven po priroda, kakto kazah 170 sum visok i teza 55 kila tova ako e muz haha i zatova ne se i pritesnyavam puk i nevizdam kak mogat da me razpoznayat che sum momche pazase ot vsyakakvi nategachi dorimi e nepriatno che postoyanno me durpat i barat otzad uz nevolno no tova e i adrenalina. Obicham i si padam po zenite imam si i priatelka no kakto kazah nachin na zivot.
 • Коментар № 73 от Мартин

  13/08/2013 - 14:50

  Аз също искъм да се запозная с някого дасе обличаме като жени и да излизаме на вън
 • Коментар № 74 от От автора

  27/08/2013 - 19:53

  А женствен ли си?
 • Коментар № 75 от lili

  28/08/2013 - 08:02

  Avtora napravi edno dobro delo-samozapali se.Pedal neshtasten umri!!!!!
 • Коментар № 76 от От автора

  28/08/2013 - 19:50

  Лили, ти си не просто грубиянка, ами и изрод, като онези по-горе, които се заканваха и заплашваха с ужасяващи неща. Как може да желаеш смъртта на някой, не мога да си обясня? Още повече си и жена и това е недопустимо за дамско поведение. Но ти явно не си дама, очевидно е. Бих те зашлювил с шамар, за да се опомниш, грубиянке.
 • Коментар № 77 от lili

  01/10/2013 - 18:11

  A be toa gnusen pederas ,niama li koi da go zalee s kiselina ili benzin i da go zapali!!!
 • Коментар № 78 от От аетора

  03/10/2013 - 19:56

  Грубиянка!!!!
 • Коментар № 79 от lili

  13/10/2013 - 17:16

  Unishtozhiha li go toia gnusen gaden i dolen pedal,ili e oshte zhiv?
 • Коментар № 80 от От автора

  14/10/2013 - 18:45

  Не са ме унищожили, живичък и здравичък съм....пукай се от яд :))))
  Теб може някой преспокойно да те спука от бой, с тази твоя злоба, няма да се очудя, ако се случи...ще се самоунищожиш с тази злоба, мила моя :)))
 • Коментар № 81 от Kircho

  15/10/2013 - 12:40

  Avtora iskash li da se oblechesh kato renesansova dama i az da te eba?Ako si navit mozhe da se svarzhem!
 • Коментар № 82 от От автора

  16/10/2013 - 18:51

  Хи-хи-хи....Ами може, да, защо не!? Нежен ли ще бъдеш с мен?
  Да ти кажа, предпочитам Викторианския стил, Викторианските рокли са далеч по-красиви :))))
  Ти от къде си? :))
 • Коментар № 83 от az

  11/11/2013 - 21:07

  аз съм на 26 години от софия и много обличам женски дрехи.Женен съм и когато жена ми е на пазар аз и обличам булчинската рокля,а когато е вкъщи нося една рокля с дантелки и едно розово сутиенче и боди.Когато съм на работа под дрехите си нося сутиен а под панталона прашки и чорапогащник.Вечер обличам нощницата на жена ми.Супер е.Не лошо да си кросдресър.А за теа като 34 и 35 мръсни копелдаци ше доа и ше ги облека в рокли от викторианската епоха и че ги тура пред ндк да им се смеят
 • Коментар № 84 от От автора

  12/11/2013 - 19:53

  Супер са си женските дрешки нали!? За мен са далеч по хубави и готинки от мъжките :)))) Аз булчинска рокля, обаче никога не съм обличал, бални и вечерни рокли да, но булчинска не... иска ми се да пробвам :)))) А иначе и аз съм си така, под костюмите си съм със сутиен, бикини, или прашки и чорапогащник най-редовно, имам си мъжко бельо, но почти не го използвам, даже изобщо, като се замисля :)))
  А за тия грубияни от 34 и 35 ми хареса наказанието, което им измисли, даже бих си взел пуканки и кола и да седна да гледам с удоволствие сценката :))) Даже бих им добавил и гримче и по някоя панделка или корделка на косата за разкош :)))) хи-хи-хи!!!
 • Коментар № 85 от lili

  14/11/2013 - 11:04

  Avtora i drugiat izvrateniak -az!Zashto ne se samoubiete kato se samozapalite ili zaleete s kiselina.Shte napravite goliama usluga na obshtestvoto po tozi nachin!
 • Коментар № 86 от Автора

  14/11/2013 - 19:41

  Лили, ти друго няма ли да измислиш, не мога да разбера. Явно, освен, че си груба и невъзпитана селянка, си и адски тъпа - тия неща за киселината и самозапалването вече ги чухме от теб. Тъпоумният ти мозък не може ли да измисли нещо друго, започна да се повтаряш вече.......наистина си страшно тъпа, признавам ти го. Хайде вече се скрий, моля те, че дразниш с тъпотията си.
 • Коментар № 87 от Софийски БИсексуален

  22/11/2013 - 15:27

  ДО АВТОРА - Харесвам и чукам мацки. Но ми е интересно да видя как е положението с друг мъж, макар и женствен. Дори още по- добре , че е женствен. Без секс. Главно - лапане на чурките и чекии. Ще се радвам да се отзовеш на поканата ми.
 • Коментар № 88 от От Автора

  22/11/2013 - 19:53

  На колко години си? Какво предлагаш? Имам предвид как, къде....на твой или мой терен...как да се свържем...такива неща имам предвид и току виж задоволя любопитството ти. :))
 • Коментар № 89 от Софийски БИсексуален

  25/11/2013 - 16:05

  ДО АВТОРА - На 37 съм. Какво да предлага \\\\\\\"новобранец\\\\\\\" като мен. Просто ми е интересно. Без секс. Главно взаимни орални ласки и чекии. Може и на мой , може и на твой терен! Няма проблем! Да си разменим майл адреси , ако имаш желание. И там можем да се разберем окончателно!
 • Коментар № 90 от от Автора

  25/11/2013 - 19:30

  Ок, дай мейл :))
 • Коментар № 91 от Emil

  29/12/2013 - 10:55

  Avtora umri maika ti daeba i bokluk!S udovolstvie bih te ubil ako te sreshtna.Dano niakoga da imash tozi kasmet!
 • Коментар № 92 от От автора

  30/12/2013 - 20:43

  Емиле, ти си поредния изрод и тъпанар!!!! Ако искаш да ти пратя снимка за улеснение, ако ме срещнеш, да ме разпознаеш? Но и дори да ти изпратя, предполагам си толкова тъп, че няма и да ме разпознаеш, ако ме видиш, пък и да ме разпознаеш и нищо няма и да направиш, предполагам, а само си приказваш тука и се правиш на интересен!!!!!! Груб, тъп, неграмотен, изостанал, непросветен, кон с капаци, селяндур!!!!
 • Коментар № 93 от Ilian

  14/01/2014 - 11:25

  Avtore a ti kakvo predpochitash?Da te ebat v gaza,ili da smuchesh kurove?Mozhem li da se vidim?
 • Коментар № 94 от От Автора

  14/01/2014 - 19:14

  Ами може, дай мейл, изпрати снимки там и ако те харесам, ще ти пиша, ще разменим скайп, ще комуникираме и после може и друго :)))) Иначе какво предпочитам, по принцип си падам и по двете, но едното ми е по-любимо, няма да казвам кое, все пак това не е темата :)))
 • Коментар № 95 от pmet

  25/01/2014 - 15:32

  До автора - пиши на pmet67@yahoo.com. Кросдресър съм
 • Коментар № 96 от От Автора

  28/01/2014 - 21:41

  Здравей, писах ти :))
 • Коментар № 97 от lili

  02/02/2014 - 14:53

  Avtora umri maika ti daeba GNUSNA!!!!!Dano skoro umre i izrodskata ti maika deto te e izsrala!!!
 • Коментар № 98 от От автора

  04/02/2014 - 22:17

  Lili, засрами се!!! Ти си срам за дамското съсловие!
 • Коментар № 99 от lili

  09/02/2014 - 17:21

  Avtore-ti si sram za pederaskoto saslovie!!!Umrete ti i gnusnata ti maika,deto te e izsrala!!!
 • Коментар № 100 от От автора

  12/02/2014 - 19:49

  Лили, ти си един ужасен изрооооод!!!! Мразя те!!!
 • Коментар № 101 от Ilian

  17/02/2014 - 11:32

  Avtore,az sashto sam homoseksualist.No ti naistina si sram i pozor za vsichki homoseksualni hora!
 • Коментар № 102 от От автора

  17/02/2014 - 19:14

  Илиане, човек, като казва и твърди нещо, се обосновава.....защо да съм срам???
 • Коментар № 103 от h2x0r

  09/03/2014 - 20:02

  До автора:

  Пич, не си сам! Има много такива хора в България (макар, че ги е срам да си го признаят)
  Аз също имам някакви такива наклонности. Не мога да кажа, обаче, че бих ходил така през цялото време. По-скоро когато обличам женски дрехи това много ме възбужда, това е.
  В никакъв случай не харесвам мъже, даже напротив (случвало ми се е в мъжка съблекалня във фитнеса или след футболен мач да виждам голи мъже и е много неприятно чувство).

  Никога не съм споменавал за това на приятелките си защото просто ме е страх да не ме помислят за гей..
 • Коментар № 104 от lili

  10/03/2014 - 15:09

  Kak chte e sam-Balgaria se napalni s bokluci kato vas!!!
 • Коментар № 105 от От автора

  10/03/2014 - 20:52

  Лили, защо не вземеш, ти да се застреляш????
 • Коментар № 106 от lili

  11/03/2014 - 09:19

  Avtore,umria li veche gnusnata ti maika deto te e izsrala!?Mrete i dvamata v adski maki,izrodi dolni!!!
 • Коментар № 107 от :)

  25/03/2014 - 07:00

  :) случило се наистина и то денем нейде тук из татковината : в червен чорапогащник и къса пола и къдрава блестяща черна перука да ти се каже от момче : "како -колко ти е часа?" е забавно , а друг път да ти се пипа таза и опит за сваляне минижуп си е неприятно , а ти самия си момче,нейсе, без секс, разбира се,за да се спази принципа ^момиче в панталон<=> момче в пола^ ,здраве и щастие:)
 • Коментар № 108 от Слави

  28/03/2014 - 12:15

  Авторе имам една идея.Защо не уговориш майка ти и да си направим тройка?Аз ще еба майка ти в гъза ,а ти ще и лижеш путката и мойте ташаци.Става ли?
 • Коментар № 109 от от Автора

  29/03/2014 - 13:36

  Слави, нямам търпение да го направим....... Ти луд ли сииии!?!?!?....Аз пред мама не правя такива неща, имам чувство за благоприличие.
 • Коментар № 110 от Слави

  29/03/2014 - 17:53

  Авторе,бъди по разкрепостен.Майка ти е дърта курва и ще се навие.Нека я зарадваме с едно яко ебане.
 • Коментар № 111 от от Автора

  30/03/2014 - 12:05

  Слави, ти си поредния сдухан кретен!!!! Познаваш ли майка ми, говедо такова? С такива мижатурки и глисти, като тебе, мама може само да се изгаври, такива, като тебе ги навира в миша дупка, без да и мигне окото, ясно ли ти е, скапанякооооо!?!?!?
 • Коментар № 112 от Слави

  30/03/2014 - 13:09

  Авторе,не виждам нищо лошо в това че майка ти е курва.С удоволствие би ми полигавила кура-стига и ти да се навиеш.А че ануса и е заприличал на миша дупка го знаят всички.
 • Коментар № 113 от от Автора

  30/03/2014 - 18:36

  Ей, селяноноооо, прекаляваш вече! Майка ми е истинска дама и такива приказки, като твоите направо ме вбесяват. Скапан боклук!!!!
 • Коментар № 114 от Слави

  31/03/2014 - 18:42

  Убеден съм че е истинска дама.Затова нека я зарадваме с яко ебане и бой.Предполагам си пада по садо-мазо изпълненията.Дъртата курва ще квичи от щастие!!!
 • Коментар № 115 от от Автора

  31/03/2014 - 19:03

  Ооо, виж какво, определено спирам да ти се връзвам и да ти се ядосвам, наясно съм, че и ти самия знаеш, че приказваш пълни глупости, неща, в които сам не вярваш, а го правиш само, за да ти се ядосвам и дразня.....еми спирам да ти се дразня и да ти обръщам внимание, можеш и до утре да си приказваш глупости, вече не ми пречиш, продължавай си. Грубиян!!!
 • Коментар № 116 от Слави

  31/03/2014 - 19:35

  Не Авторе не искам да те ядосам,а само да те наеба.Не виждам нищо лошо в това да наеба и майка ти.
 • Коментар № 117 от от Автора

  31/03/2014 - 20:09

  А бе за мама просто можеш да забравиш, тя си има връзка и то сериозна, и с такива като тебе изобщо не се занимава. А за мен също можеш да забравиш, какъвто си грубиян, само можеш да сънуваш, че ще ти пусна.
 • Коментар № 118 от Слави

  01/04/2014 - 05:00

  Не се прави на обидена,ами дай да се уговориме и да ми се отдадеш.Обещавам да останеш много доволна.
 • Коментар № 119 от от Автора

  01/04/2014 - 15:33

  А бе моля ти се, разкарай се!!! Не желая да съм с теб, на грубияни не пускам.
 • Коментар № 120 от Слави

  01/04/2014 - 18:45

  Длъжен си да се наебеш с мен!!!Иначе ще наеба майка ти зверски в гъза-то не че на дъртата курва няма да и хареса.А иначе ти сополиво кросдресърче си срам и позор,за цялото педераско съсловие-както някой по горе много точно го е написал!!!
 • Коментар № 121 от от Автора

  01/04/2014 - 19:08

  И защо да съм срам бе, какво ми е срамното? И както и на онзи отговорих, така и на тебе - човек, като казва нещо се обосновава, обоснови се, защо съм срам, не само да го казваш. И майка ми не е курва, това, че твоята е такава, не означава, че на всички майките са такива.
 • Коментар № 122 от от Автора

  01/04/2014 - 19:08

  И изобщо не съм длъжен за нищо, разбра ли?
 • Коментар № 123 от Слави

  02/04/2014 - 00:26

  Майка ти е гнусна курва,щом е изсрала един педерас-кросдресър като теб!!!Ще трябва да ви наеба и двамата!!!
 • Коментар № 124 от от Аврота

  02/04/2014 - 12:27

  Ами хайде наеби ме тогава, отворко!!!!! Хайде де, чакам те. Посран дрисльо, само приказки, балон, въздух, комплексиран глупак. Сигурно пишката ти е 5 сантиметра и избиваш комплексите си, като заплашваш някакво гейче и майка му, но сигурно ще паднем от смях, като те видим на живо. Хайде, чакам те, давай, наеби меееее!!!!!!
 • Коментар № 125 от Слави

  02/04/2014 - 16:45

  Дай координати,за да дойда да ви наеба.Теб ще те праскам в гъза-но ще се празня на майка ти в устата.Кура ми е 21/7-ще ти хареса ли?
 • Коментар № 126 от от Автора за Слави х

  02/04/2014 - 23:06

  23° 19' 39'' и. г. д. и 42° 41' 30'' с. г. ш. са ми координатите, лайно такова, ела да те изкормя, ще ти срежа патката и ще ти увия размъкнатите ташаци около врата......ще гледаш всичко това, майка ти ще се насира от мъка колко болка изпитва дрисливия и син, докато пищи от болка, като путка, понеже наистина си путка и нищо друго........ако беше човек и мъж с някакво значение и без комплекси, нямаше изобщо да пишеш тука, щеше, като мъжкар да подминеш. Ама понеже си най-голямата путка в темата майка ти ще гледа, как ти тъпча простата уста със собствените ти ташаци и как квичиш, като прасе пред заколение, ти си червей, даже и прасето е висше животно спрямо, което си ти.........една гнида, която със замах я утрепвам и спира да съществува, ти изобщо не съществуваш, лайно на муха, повръщано на бълха, ташак на комар, безполезен и груб злобар, твар на влечуги, хлебарка без глава....ти си това!!!!
 • Коментар № 127 от от Автора за Слави х

  02/04/2014 - 23:07

  Темата, свиньо, е за хора споделящи я по един или друг начин и имащи какво да кажат по нея в градивно отношение. Мнения на свине и хлебарки и всякакви паразити не се толерират тука, няма нужда от твоето скапано и гнило мнение, което се ограничава само до това да наричаш майка ми курва и тем подобни. Толкова ти е акъла, вижда се. Това може да го каже и дете в детската градина, понеже няма много акъл и се очаква от него да го каже.....ти в детската градина ли си???????? Толкова ли акъл имаш????? Еми то се вижда, че е така, лайно безумно такова.....далеч в детската градина бях по-умен от това, което си ти сега........ти наистина си супер зле, жалко, че не го разбираш, ама си е за тебе, нещастнико!!!!!!! Жалко подобие на мъж - плъх, хлебарка, гнида, въшка.
  И за да не ме сравняваш с тебе, ще уточня, че аз не се имам за мъж, не претендирам за това, аз не съм.....аз съм си го казал от самото начало и лощо няма в това - ама лошо е ти да се правиш на такъв и отвсякъде да си личи, че не си.........голяма излагация, простьоооооооо.......не го ли осъзнаваш????????? Въшка!!!!!!!!
 • Коментар № 128 от от Автора за Слави х

  02/04/2014 - 23:13

  И сега всички очакваме пак как майка ми е курва и как ще ме чукаш мене и нея.....нали, слабоумнико, друго какво да очакваме освен това.......ама съветвам те да ни го спестиш, понеже вече го знаеме. Всички разбрахме как ще ме ебеш и мене и майка ми......направо ни разпори от ебане......чак ми писна на мене лично толкова много да ме ебеш......!!!!!!!!!!!!
  БАСИ ПАРАЗИТА ДОЛЕН И НЕЩАСТЕН!!!!!!!!!!!!
 • Коментар № 129 от Слави

  02/04/2014 - 23:58

  Aвторе ,и как ще ме смачкаш с недъгавите си ръчички ли?Дай да ти тегля един здрав кур и един бой и ще се почустваш много по добре.Айде майка ти няма да я еба-нека само да гледа и да си гали путката.Искаш ли недъгаво кросдресърче?
 • Коментар № 130 от от Автора

  04/04/2014 - 14:24

  Виж какво, прав си, че няма как да те смячкам, прекалено изнежен съм, за да го направя, не съм НЕДЪГАВ, а нежен, има огромна разлика, неграмотнико. Мене и второкласник може да ме набие, но ти така ме ядоса, че ме принуди да сипя такива заплахи. И между другото, какво чакаш, нали искаше координати, дадох ти.......но още никой не ме е наебал, или набил, май само пак си приказваш, комплексар, такъв!!!! И 100 пъти ти казах, че не пускам на такива грубияни, като тебе. Марш вече от тук!!!
 • Коментар № 131 от Слави

  04/04/2014 - 19:00

  Aвторе не се измятай, а ми дай най после координатите си,за да те наеба.Теб ще те наеба нежно а майка ти ще я еба брутално в ануса!
 • Коментар № 132 от от Автора

  05/04/2014 - 13:35

  Ами дадох ти координати, малоумен ли си? Нали координати искаш, дал съм ти ги вече. ТЪПАК!!!!! Говориш за координати, имаш ги. Сигурно имаш предвид адрес, но си толкова тъп, че ми говориш за координати :)))) А адрес няма да ти дам, понеже си грубиян и ме е страх от тебе. Кой те знае какви неща ще ми причиниш :(
 • Коментар № 133 от Слави

  05/04/2014 - 14:37

  Не се прави на луд,а ми дай адреса си.Няма да ти причиня нищо лошо. Ще те наеба много нежно. Но ще наеба и майка ти- а нея ще я еба брутално!
 • Коментар № 134 от от Автора

  05/04/2014 - 14:53

  А бе как ще ти го дам, луд ли си, не ти вярвам, нали каза, че ще ме ебеш и ще ме биеш, сега друга песен пееш. А майка ми не живее изобщо с мен, има си сериозна връзка и си живее с половинката си. А той ако те подхване и не знам кой кого ще ебе :)))) Влиятелен и много заможен е и така ще те подреди, че ще ти стане тясна България :))))
 • Коментар № 135 от Слави

  05/04/2014 - 17:11

  Чудесно,че си сам.Давай си адреса и да идвам.Ще бъда нежен към теб с големият си кур.
 • Коментар № 136 от от Автора

  05/04/2014 - 20:32

  А бе луд ли си, няма да ти го дам. На изроди не пускам.
 • Коментар № 137 от Слави

  05/04/2014 - 20:57

  Просто не можеш да си представиш какво ебане и какъв кур изпускаш!Помисли си добре-не ти ли се ебе?
 • Коментар № 138 от от Автора

  06/04/2014 - 12:46

  Не и с теб!!!!
 • Коментар № 139 от Слави

  06/04/2014 - 17:58

  Авторе обичам те!!!Харесва ли ти и на тебе да ти смучат пишката,или само ти искаш да го правиш?
 • Коментар № 140 от от Автора

  07/04/2014 - 12:58

  Не, не ми харесва.
 • Коментар № 141 от Слави

  10/04/2014 - 00:38

  Авторе,скъпа размисли ли вече.?Кога смяташ да се наебеме?Обичам те!
 • Коментар № 142 от от Автора

  12/04/2014 - 01:21

  Да бе, обичаш ме..... как ли да не ти повярвам!?!?!?
 • Коментар № 143 от Слави

  12/04/2014 - 13:10

  Aвторе,откликни на чуствата ми.Искам да ти го вкарам в нежното розово дупе и сладката устичка!!!
 • Коментар № 144 от Koko

  16/04/2014 - 16:30

  Bahti gnusnia gei forum e stanalo tuka! Aide naebete se da ni se mahnete ot glavata, geiove nedoebani!
 • Коментар № 145 от Слави

  16/04/2014 - 22:58

  Коко хайде да си направиме тройка-аз,ти и автора.Нали и ти обичаш да си го слагаш отзад?
 • Коментар № 146 от Слави

  23/04/2014 - 20:15

  Aвторе не се крий!Великден мина,а ние с тебе още не сме се наебали.Кога ще го направиме скъпа?
 • Коментар № 147 от azzz

  23/04/2014 - 20:41

  zdravei imam podobn ohobi pishi mi na leon2000@abv.bg che tuka mnogo shumno stana
 • Коментар № 148 от от Автора

  25/04/2014 - 20:00

  Имаш поща :)
 • Коментар № 149 от Слави

  26/04/2014 - 17:47

  Авторе пиши ми и на мене скъпа.Обясни ми как ще гълташ гъстата ми сперма.С гъз или с уста?
 • Коментар № 150 от от Автора

  27/04/2014 - 12:30

  Ти си грубиян и простак, с който не искам да имам нищо общо.
 • Коментар № 151 от Слави

  27/04/2014 - 13:56

  Авторке, скъпа-нима всичко между нас е свършено?Натъжаваш ме,а аз те обичам!!!
 • Коментар № 152 от Никол

  27/04/2014 - 21:43

  Авторе наеби се със Слави,че да миряса най-после!
 • Коментар № 153 от Koko

  28/04/2014 - 14:47

  Ne, ne obicham. No ako mi platite dostatachno moje da vi go turia i na dvamata mirizliva geia. 20 sm, debelichak.
 • Коментар № 154 от Слави

  29/04/2014 - 00:46

  Aвторке,хайде да платим на Коко, за да ни наебе и двамата!
 • Коментар № 155 от от Автора

  29/04/2014 - 19:31

  Слави, не искаш ли вече да престанеш с тия глупости??? Както виждаш, не само на мен си ми досаден с тях, изтърка се вече, не го ли осъзнаваш?
 • Коментар № 156 от Слави

  30/04/2014 - 09:36

  Не мога да престана авторке-докато не се наебеме с тебе скъпа!Но аз ти казах има и компромисен вариант-да наеба майка ти!Ти решаваш скъпа!
 • Коментар № 157 от Слави

  01/05/2014 - 14:44

  Aвторкееее-къде се скри,покорна моя сексробиньо!?
 • Коментар № 158 от Koko

  09/05/2014 - 17:26

  Slavi, moje i samo tebe da te eba, kato avtora ne ste. 200 lv i ste ti skasam tratkata
 • Коментар № 159 от Слави

  09/05/2014 - 21:56

  Коко само ще ме ебеш ли скъпи?А не искаш ли да ти врътна и едно фелацио?
 • Коментар № 160 от АнонименЛол

  16/05/2014 - 16:22

  Много кофти , човек. Аз така съм останал травмиран като малък , майка ми винаги след като ме къпеше първо ми слагаше потник бързо да не настина , после оставах по пишка дълго време докато тя нещо се мотка. И си спомням , че винаги ми е ставало супер дискомфортно от това. Веднъж си спомням чак и пуловер ми сложи , без да ми е обула гащички... и наистина си е травмиращо преживяване , представям си на тебе кво ти е било. Като цяло майка ти е за затвора , 1-ъж , че те е оставила без баща и 2-ри път че е издевателства над личността ти...

  Аз лично разбирам крос-дресинга като нещо чисто сексуално , което мъжете правим под влиянието на синтетични наркотици , особено като си по-слабичък и ти се получава добре :D Но като цяло за такова дълбоко разтройство като твоето си ти трябва май гей-интеграция :) Ддз...просто се е изгаврила майка ти , не мога да разбера пишлеменцата които ти се подиграват...
 • Коментар № 161 от от Автора

  17/05/2014 - 19:28

  Благодаря за съчувствието, но на мен си ми харесваше много, това че мама ме обличаше, като момиченце. Тя не го е правила никога на сила и против желанията ми, точно обратното. Доста сурово се изразявате за нея, не заслужава затвор, не е издевателствала над мен, напротив, винаги е била много нежна с мен и много любяща, така е до ден днешен, да ми е жива и здрава мама :))) А за пишлеменцата, аз определено също не ги разбирам, не ми е понятно как може да се държат лошо с мен, само защото съм по-различен. За жалост цял живот съм си патил от такива, все ще се намери някой, който да ме обижда, или бие заради това, че съм нежен и женствен :(((
  А кросдресинга за мен не е само сексуално изживяване, не са ми нужни наркотици и не използвам такива, за да съм кросдресър. За мен кросдресинга си е начин на живот, нещо без което не мога, дори и в момента, в който пиша тези редове съм облечен с женски дрехи :))) Кросдресинг FOREVER!!!!
 • Коментар № 162 от Ивайло

  18/05/2014 - 18:07

  Mамицата ти даеба извратена-смърт за такива изроди като теб и майка ти!!!
 • Коментар № 163 от Момиче

  27/05/2014 - 01:03

  Бреййй, каква злоба само! Опомнете се, бе, хора!!! Да не нарека някой от вас животни... Всеки сам решава какъв да бъде и какво да прави! Не можете да съдите хората така. Разберете, че вие не сте Бог (ако изобщо съществува). Особено тази Лили. Не се спря. Направо нямам думи колко прости и ограничени хора може да има. Да не живеете в средновековието?

  Сега по същество. Авторе, игнорирай напълно тези проклетии.:) Очевидно все още живеят в един стар свят.
  Казваш, че още от малък си с женски маниери. Според мен щеше да е по-различно, ако майка ти не те обличаше като момиче и най-вече, ако имаше баща. Но дори и да е така, голяма работа. Както казах, всеки сам решава за себе си.
  Късмет и успех от мен!:)
 • Коментар № 164 от vencho

  27/05/2014 - 22:42

  Moмичето е право.Толерастията и педерастията заливат България.Всички трябва да ходим в женски дрехи,и да обичаме и ебем автора!!!
 • Коментар № 165 от Анонимен.

  13/06/2014 - 21:16

  Гей съм на 17 съм, не съм кросдресер, не ми личи, че съм " педал", както биха се изразили мнозинството :х
  И искам да отбележа, че да си ГЕЙ не е нито болест, нито е грях!!!!!!!!!!!!!
  Вас какво ви бърка дали дадено момче е педал, педерас, женствен или кросдресер и т.н.
  Ако човека струва, като човек, то няма да ви прави впечатление и няма да говорите така обидно за хората с хомосексуална ориентация!!!
  Зная, че темата не е за гейовете и темподобни, но ме издразниха стереотипните коментари от сорта на "'ще гориш в ада" и прочие...
  А по въпроса с темата: Ами, ами възприемам кросдресерите до някъде не ми пречат някои са ми доста смешно, но това си е отделен въпрос :D и така :)
  Няма кой знае какво против вас и нас ;)
  И не се поддавайте на глупавите стереотипи & God Luck!
  А и ако има от Хасково, момчета то драснете по някое текстче в скайп :D
  Skype: cool_friends_
 • Коментар № 166 от От автора

  04/07/2014 - 21:26

  Здравей,
  съгласявам се с теб, че някои кросдресъри са доста смешни - тези, които са мъжествени, а се обличат с женски дрехи и се гримират наистина са смешни, а за тези, които са и с окосмяване направо нямам думи. Но такива женствени и нежнички, като мен, без окосмяване изобщо не сме смешни според мен :)))
  А за хомосексуализма и отношението към него, си изцяло прав. Успех и на теб :)))
 • Коментар № 167 от Que

  06/07/2014 - 12:17

  Още ли си жив бе майка ти даеба извратена.Ти и курвенската ти майка,трябва да бъдете изгорени живи!!!
 • Коментар № 168 от От Автора

  06/07/2014 - 13:12

  Махай се, мразя те!!!
 • Коментар № 169 от Close Protection Off

  31/07/2014 - 16:12

  Много злоба има в доста от коментарите ,а това не е необходимо. Човек е такъв ,какъвто се чувства .Авторът имаше смелостта да сподели тук най-интимните си мисли ,но доста хора му се нахвърлиха и дори "учтиво " го подканяха към самоубийство. Запомнете- думите са много силно оръжие и рано или късно Вселената ни ги връща обратно - независимо дали в този или друг живот. Усмихвайте се ,радвайте на всеки миг от живота ,дори и на най - малките неща ! На този свят сме колкото да изпием едно кафе....А всеки сам си определя с кого ,кога и къде ще го изпие !Трябва да сме толерантни към сексуалната ориентация на хората ! В доста европейски държави тази толерантност съществува , затова и съответните държави са на толкова високо ниво... За да се отлепи България от дъното ,нека започнем с толерантността !Хетеросексуален съм ,семеен ,с две деца.
 • Коментар № 170 от барабата

  11/08/2014 - 23:37

  Нещо никой не е писал напоследък в тая тема. Авторе, ебеш ли се още? Нещо ми се е приебало мъжко, дай адреs и тел на лични ще доведа и двама приятели негри от Гвинея и Сиера Леоне. Нещо повръщат кръв но нищо, таман като ти се изповръщат в гъза бързо-бързо ще свършат мъките ти.
 • Коментар № 171 от Тони

  17/08/2014 - 00:26

  Защо се заяждате с хората които се интересуват и се обличат в женски дрехи и бельо
  На мен също ми харесва дамските дрешки и дамските нежно бельо. И много пъти съм си се представял за жена как съм полегнала на голямо легло и до мен стои мъж. Който ме прегръща нежно. Но за съжаление съм женен мъж и мие неудобно. Ако има някой желаещ тук който има дамски дрешки и бельо да се преоблича ме и да се гушкаме както жени се гушкат и си разменят целувки. Но да сме гримирани и перуки с дълга коса. Ако има някой но наистина сериозен. Да ми пише на имейл supersladuranka@abv.bg
 • Коментар № 172 от Тони

  17/08/2014 - 00:28

  Защо се заяждате с хората които се интересуват и се обличат в женски дрехи и бельо
  На мен също ми харесва дамските дрешки и дамските нежно бельо. И много пъти съм си се представял за жена как съм полегнала на голямо легло и до мен стои мъж. Който ме прегръща нежно. Но за съжаление съм женен мъж и мие неудобно. Ако има някой желаещ тук който има дамски дрешки и бельо да се преоблича ме и да се гушкаме както жени се гушкат и си разменят целувки. Но да сме гримирани и перуки с дълга коса. Ако има някой но наистина сериозен. Да ми пише на имейл supersladuranka@abv.bg
 • Коментар № 173 от От Автора

  17/08/2014 - 16:43

  Привет, Тони! От София ли си? Можем да се гушкаме, като момиченца с теб, аз съм пълен с дамски дрешки. Кажи, ако си от София, ще ти пиша и ще се уговориме :)))
 • Коментар № 174 от От Автора

  17/08/2014 - 16:45

  До барабата:
  Защо ти не се забавляваш самичък с тези негри? По принцип няма лошо де, те са доста надарени, но са ми малко страшнички за мен :)))
 • Коментар № 175 от барабата

  20/08/2014 - 23:44

  Авторе, авторе, сигурно си толкова зает да лапаш курове че даже не разбра майтапа с негрите - "дай адреs и тел на лични ще доведа и двама приятели негри от Гвинея и Сиера Леоне. Нещо повръщат кръв но нищо, таман като ти се изповръщат в гъза бързо-бързо ще свършат мъките ти."
  Идеята беше че в Гвинея и Сиера Леоне има Ебола, тъпчо натъпкан...
 • Коментар № 176 от От Автора

  21/08/2014 - 19:08

  Еми не го разбрах, съжелявам, не се замислих. Като чуя негри и си представям само големите им членове :)))
 • Коментар № 177 от I am here 97

  10/09/2014 - 08:04

  Много нагоре прочетох коментар който казваше, че хомосексуалността е болест или нещо такова (изгубих се в толкова много коментари :D). Както и да е. Исках да кажа и аз нещо по въпроса. Най-вероятно повечето "хейтъри" не знаят, НО хомосексуалността е била изключена от списъка с болести още през 1991 г. Така че нямате основание да казвате, че е болест. А относно темата аз също имам някакви такива влечения. В смисъл когато майка ми я няма, тъй като живея само с нея, съм се гримирал обличал съм нейни рокли. Дори все още когато съм сам, а и не само, се движа по начини които са характерни за момичетата. За съжаление явно имам твърде много тесторен и накрая приличам на нещо средно между момиче и момче :D. Може би пасивността при гей-двойките е свързана с кросдресинга, но не във всички случаи. Скоро ставам на 17 и за тези 5 години откакто разбрах, че съм гей, вече се чувствам по-спокойно, макар и да се измъчвам като харесвам някого, а знам че не е гей :(. Освен това искам да знам защо има такава омраза към такива като нас, какво сме направили. Вярно е че всичко е започнало от Средновековието, но трябва ли да продължава? Ние нито ядем хора, нито убиваме. Единствения грях, който извършват някои от нас е да се самоубиват заради образата, която срещаме всеки ден. Пожелавам приятен ден на всички и им пожелавам всеки да преоткрие себе си!
 • Коментар № 178 от от Автора

  10/09/2014 - 20:12

  Браво, много добър коментар, добре издържана мисъл и много добро възпитание се излъчват от казаното от Вас. Вие сте доказателство, че ние и такива, като нас сме чудесни хора, хора с нежни души и с добри намерения - хора, които са сколонни да дават много повече добро, отколкото лошо на света.....НАИСТИНА БРАВО!!!
 • Коментар № 179 от I am here 97

  11/09/2014 - 03:21

  омразата*
  Съжалявам, ако съм допуснал още правописни грешки. Знаеш ли ако бях с 20 години по-голям можеше и да се замисля за нещо по-сериозно, но засега единственото което мога да ти предложа е да излезем да се видим някъде, имам нужда да говоря с някои за това, което съм свободно. Пиши ми ако искаш panda_po@abv.bg
 • Коментар № 180 от от Автора

  11/09/2014 - 20:31

  Привет! Писах Ви на мейла :)))
 • Коментар № 181 от Patricia Araujo

  01/10/2014 - 00:13

  'Чета,и не вярвам на ушите си'-Като имам 'Мама с портфеейл,знам как да ядоя'.Скъп(а)ако имаше парите,за които говориш,предполагам би си наел(а) бодигард,един,двама ,трима,и да си правиш каквото си пойскаш.Бях съпричастен до моменти с теб,но усетих ,в едни коментари и неща ,които ме карат да се съмнявам в твоята история.
 • Коментар № 182 от I am here 97

  14/10/2014 - 23:57

  Като например?
 • Коментар № 183 от Tnt

  22/10/2014 - 13:55

  Aвторе,аз съм софиянец и на 26 години.Члена ми е доста големичък,и ме кефи да правя секс с женствени гейове.Можеш да ми пишеш на имейл-gureliev@abg.bg,и да се уговориме за една среща.
 • Коментар № 184 от Tnt

  22/10/2014 - 13:57

  Aвторе,аз съм софиянец и на 26 години.Члена ми е доста големичък,и ме кефи да правя секс с женствени гейове.Можеш да ми пишеш на имейл-gureliev@abg.bg,и да се уговориме за една среща.Ооох грешка-gureliev@abv.bg
 • Коментар № 185 от от Автора

  23/10/2014 - 00:55

  Привет! Писах Ви, имате поща :)))
 • Коментар № 186 от Слави

  26/10/2014 - 17:58

  A бе тоя гнусен педерас и майка му,няма ли кой да ги залее с една туба бензин и да ги запали!!!????
 • Коментар № 187 от от Автора

  28/10/2014 - 20:36

  Слави, още ли досаждаш на света с жалкото си съществуване?
 • Коментар № 188 от Колле

  31/10/2014 - 12:33

  Aвторе правиш ли хубави минети?Или майка ти е по добра от теб?Може да се уговориме,да ми го лапате и двамата.
 • Коментар № 189 от от Автора

  01/11/2014 - 12:29

  Правя, да. Само че мама не си я давам!!!
 • Коментар № 190 от Колле

  02/11/2014 - 10:07

  Aвторе съгласен съм!Теб в устата а на майка ти в гъза,който е изсрал един гнусен педерас като теб!!!!
 • Коментар № 191 от от Автора

  02/11/2014 - 12:15

  :((((((( Поредния глупав и неграмотен хейтър...... Хайде махай се, влечуго!!!
 • Коментар № 192 от Колле

  04/11/2014 - 00:00

  Авторе,опиши накратко какви курове ти харесват.Убеден съм че правиш по хубави минети от жените!
 • Коментар № 193 от от Автора

  04/11/2014 - 20:17

  Правя, да, яд ли те е?
 • Коментар № 194 от Колле

  04/11/2014 - 21:22

  Не ме е яд скъпа,понеже и аз правя хубави минети!Аз съм би-ти не обичаш ли също да ти го смучат?Никога ли не ти се надървя?
 • Коментар № 195 от от Автора

  04/11/2014 - 21:40

  Надървя ми се, допада ми и на мен да ми духат, но като цяло много повече предпочитам и се възбуждам, когато аз духам. :)
 • Коментар № 196 от Слави

  08/11/2014 - 11:28

  Предлагам аз,автора,майка му и Колле да си направим една оргия!Когато автора го надърви майка му ще му духа,докато аз я шибам в насрания гъз!Авторе съгласен ли си?
 • Коментар № 197 от от Автора

  08/11/2014 - 13:26

  Еееййй, Славиииииии, ще те пребия, келеменце смотано, пак ли се появи, долен плъх такъв???? 100 пъти ти казах да не приказваш за мама, наистина ще те прибия, само да те хвана..... Напрао съм ти бесен.
 • Коментар № 198 от Слави

  09/11/2014 - 12:19

  Обясни ми скъпи авторе как ще ме пребиеш с меките си китки-ХАХАХАХАХАХ!!!!!
  Добре тогава аз и Колле,ще те ебеме тебе,а когато ти го надървиш може да го набуташ на майка си в калния гъз!!!!
 • Коментар № 199 от от Автора

  09/11/2014 - 18:01

  Меки са ми китките, но ти толкова много ме дразниш, с това, което говориш за мама, че и с меки китки ще те пребия. Разбра ли!?!?!?
 • Коментар № 200 от Слави

  09/11/2014 - 21:34

  Авторе, не се спичай.Най добре да си теглим с теб едно яко ебане,но ми дай координати,за да те открия.Можем да се наебеме и на мой терен.
 • Коментар № 201 от от Автора

  11/11/2014 - 19:01

  Ох, на теб не ти ли писна да пишеш едно и същооооооо....... НЯМА ДА СТАНЕ, ЯСНО ЛИ ТИЕЕЕЕЕ????
 • Коментар № 202 от Майката на автора

  13/11/2014 - 12:00

  Сине наеби се мама най после със Слави,та да миряса и той и ти!И стига си ми обличал бельото, а си купи свое!
 • Коментар № 203 от от Автора

  13/11/2014 - 20:58

  Оххх, много си зле, бе човек.....ама много.... :((( Само опорочаваме и "замърсяваме" тази тема с някакви безсмислени неща..... като не ти изнася темата, като те дразнят такива, като мен, еми разкарай сеееее...... какво само спамиш?
 • Коментар № 204 от Иван

  14/11/2014 - 00:43

  Aвторе от името на всички гейове в Горубляне,те моля да се наебеш със Слави и Колле!!!!
 • Коментар № 205 от Мангал

  14/11/2014 - 16:40

  Авторе,със цигани ебеш ли се?Имам мноо голем кур,и съм чистоплътен!
 • Коментар № 206 от от Автора

  14/11/2014 - 20:24

  Луд ли си....? Не се доближавам до циганин, камо ли да му пусна..... не ставай смешен, моля те!
 • Коментар № 207 от Нигър

  15/11/2014 - 07:42

  Авторе с негри ебеш ли се,или си расист?
 • Коментар № 208 от Мангал

  15/11/2014 - 19:25

  Aвторе,не може поне веднъж да не си се ебал с циганин!?
 • Коментар № 209 от от Автора

  16/11/2014 - 15:16

  Да бе, по половин циганска махала на ден ме минава......ти луд ли си, тия гнусни, миризливи и мърляви номади, не ги доближавам и на 10 метра.
 • Коментар № 210 от Слави

  17/11/2014 - 01:16

  Aвтора е циганска секс робиня!!!
  Серете и пикайте върху него!!!
 • Коментар № 211 от от Автора

  21/11/2014 - 19:26

  А пък Слави е повърня на прасе, живее в кочината на прасето, което го е повърнало - не го доближавайте, че вони ужасно!!!
 • Коментар № 212 от Iamhere97

  26/11/2014 - 17:08

  Абе Слави аз на тебе не ти ли казах да си траеш, а? Или искаш по-сериозни действия?
 • Коментар № 213 от Iamhere97

  26/11/2014 - 17:47

  Като толкова искаш да се чукаш с нечия майка - чукай твойта или ако не е измежду живите ходи, изрови я и я изчукай!!!
 • Коментар № 214 от Мангал

  26/11/2014 - 21:15

  Всичкото пидираз,на сапун!!!!!
 • Коментар № 215 от Iamhere97

  26/11/2014 - 23:21

  Сапун, с който най-после ще се изкъпете ли?
 • Коментар № 216 от Слави

  27/11/2014 - 14:02

  Koментар 215-вместо по сериозни действия,не искаш ли да си направиме тройка-аз, ти и автора?М?
 • Коментар № 217 от lover

  30/11/2014 - 06:55

  обожавам косдресери, особено женствени. Аз не съм от София, но ако искаш можем да си пишем.
 • Коментар № 218 от от Автора

  30/11/2014 - 14:51

  Искам, разбира се, къде да си пишем? :)
 • Коментар № 219 от lover

  30/11/2014 - 14:55

  dai e-meil az shte te namerq tam shte se razberem
 • Коментар № 220 от Нигър

  30/11/2014 - 17:00

  Aз също искам да еба женствен кросдресър!!!!
 • Коментар № 221 от от Автора

  01/12/2014 - 20:05

  Дай ми ти, не искам мейла ми да го имат такива, като Слави, разбираш ме.....
 • Коментар № 222 от Слави

  02/12/2014 - 17:01

  Aвторке, защо си толкова лоша???Аз искам само да те наеба!!!!
 • Коментар № 223 от от Автора

  06/12/2014 - 01:45

  Добре, Слави, давай, казвай къде си, давай адрес, идвам, оправяш ме и да мирясваш вечеееее...хайде давай!
 • Коментар № 224 от Слави

  06/12/2014 - 21:11

  Ooooooххххх скъпа,винаги съм знаел че ме обичаш, и един прекрасен ден ще бъдеш моя!!!!
 • Коментар № 225 от lover

  07/12/2014 - 09:02

  Извинявай, че се забавих. Пиши ми на loverforyou@abv.bg
 • Коментар № 226 от Слави

  16/12/2014 - 19:19

  Кво стана бе кросдресъри педераси?Наебахте ли се вече?
  Авторке искаш ли да се наебеме за Коледа?
 • Коментар № 227 от Iamhere97

  01/01/2015 - 16:19

  Слави напиши ми поне един наистина смислен довод, който смяташ, че ще ме накара да поискам да направя нещо с теб и може и да се замисля!
 • Коментар № 228 от Iamhere97

  01/01/2015 - 16:22

  А ето и нещо до автора - искам да знам защо спря да ми пише на мейла!
 • Коментар № 229 от Слави

  02/01/2015 - 13:12

  Ей боклук,кой си ти че да ти давам доводи и обяснения!?
  А автора спря да ти пише,защото се влюби в мен,и само с мен се ебе и ми духа!
 • Коментар № 230 от Iamhere97

  05/01/2015 - 01:58

  I am your worst nightmare!
  Пффф ако аз съм боклук ти какво си? Днес си нещо - утре си нищо! Ами ще даваш и още как я. Никой не пише подигравки без последствия. Някой ден ще си намериш майстора и тогава жална ти майка!!! + това питах автора не теб. Ще се научиш да отговаряш на въпроси зададени САМО и ЕДИНСТВЕНО на теб!
 • Коментар № 231 от :)

  07/01/2015 - 11:36

  До коме-р 177:тестостерон е ,з-веЩ-е
 • Коментар № 232 от Iamhere97

  07/01/2015 - 15:17

  До номер 231 Wtf?!?! Пробвай пак и може и да реагирам на отговора ти.
 • Коментар № 233 от sono

  08/01/2015 - 10:54

  авторе здравей,аз съм от варна и от доста време имам същите наклонности като твойте,ако изкаш ми пиши на corik_parik@abv.bg си споделяме някои неща
 • Коментар № 234 от Слави

  29/01/2015 - 08:20

  Автора педал умре,ле ле ле!!!
 • Коментар № 235 от Kumpela

  31/01/2015 - 00:04

  Няма нищо срамно в кросдресинга някой cross и trans са по красиви и от истинските жени , но това тъмния балкански субект няма как да го признае .
  За мен ще бъде чест ако има някое такова момиче до мен.

  kumpela@abv.bg :)
 • Коментар № 236 от Майката на автора

  31/01/2015 - 14:14

  Кумпел,ами ожени се лелиното за моя извратен син!!!!!
 • Коментар № 237 от Mario

  03/02/2015 - 15:22

  Az sum muz i si padam po zeni prosto mi e priatno da nosa zenski drehi nisto poveche i obicham da se grimiram no ne sum Marya a Mario prosto obicham adrenalina a taka si go nabavyam dostatachno kato se naglasa, veche zapochnah i na diskoteki taka da izlizam koeto e oste po neveroyatno prezivyavane i stavat ludi nosti. Prosto nachin na zivot a na men mi e zabavno i se zabavlyavam
 • Коментар № 238 от Iamhere97

  03/02/2015 - 23:03

  До "Майката на автора" - абе пич ти що не ходиш да си ебеш мамата а? Или искаш да дойда да ти го начукам?
 • Коментар № 239 от marti

  12/02/2015 - 14:47

  И аз съм крос и много ми харесва да правя това
 • Коментар № 240 от Мангал

  17/02/2015 - 21:01

  Колко много гнусни пидирази им тук.
 • Коментар № 241 от Никол

  04/03/2015 - 19:19

  Aвторе,искаш ли да ти подаря едни мръсни, ляйняни и спермясали бикини?
 • Коментар № 242 от от Автора

  06/03/2015 - 13:27

  Никол, много си гнусна,такива ли бикинки носиш? Задръж си ги, моите са са си чистички винаги и прекрасни :)
 • Коментар № 243 от Адам

  08/03/2015 - 18:14

  А в същност става дума за дрехи. Дрехите пазят от студ и жега и естетически корегират тялото. Те трябва да са удобни и хигиенични. Преди 1-2 хиладолетия мъжките и женските дрехи не са се различавали. После мъжете станали кавалеристи и рицари и обули гащи (опитайте се да яздите на голо дупе). Така туниката останала за жените, а символ на мъжественост станали потурите.
  А би трябвало да е обратното. В панталона просто няма място за някои мъжки органи. Тясно! Ташаците искат да са на хладно (те за това са изнесени извън тялото) а в панталона е душно. Най-добре биха се чувствали в поличка или рокличка, особено през лятото, ама "какво ще кажат хората".
  Проблем на жените е да не им простинат яйчниците. А как да ги опазят като са голи от кръста надолу? От стотина години решили проблема - напук на моралистите обуха панталони и показаха че и "мъжкият" панталон може да е секси.
  Жените пак показаха че са по-умни от мъжете!
 • Коментар № 244 от от Автора

  09/03/2015 - 22:23

  Адам, много правилно, поздравления :))))) Ще дойде пак мига, в който мъжете ще си се разхождаме спокойничко по роклички и на никой няма да му прави лошо впечатление това :)))
 • Коментар № 245 от крос

  16/03/2015 - 15:57

  Мога ли да се свържа с теб?Имаме много общи неща и искам просто да си поговорим.Рядко срещам сродни души
 • Коментар № 246 от Natali_cross

  01/04/2015 - 14:42

  Здравейте,вече станахме доста кросдресерите в България така че какво те интересува какво мислят хора като тези"ей педал долен " и подобни!
  По добре да се запознаем и да си се обличаме заедно забавлявайки се с любимия фетиш :)
 • Коментар № 247 от Никол

  05/04/2015 - 14:05

  Така е,ще дойде ден когато всички мъже ще тръгнат отново по роклички,както казва автора!!!
  И тогава той ще ЦАР!!!
  ЦАР НА ПЛАНЕТАТА ПЕДЕРАСТИЯ!!!
 • Коментар № 248 от едип

  21/04/2015 - 21:08

  Едипе , Едипе ,ти си идиот
 • Коментар № 249 от просто любопитен

  07/05/2015 - 00:50

  Здравей Авторе -отдавай се на готините усещания -бъди себе си поне си истинска.Защото всички са големи моралисти а е толкова готино да си по бельо и дрешки.искам да го опитам на живо-без задръжки с теб Авторе и с Natali_cross
 • Коментар № 250 от Пит

  25/06/2015 - 15:16

  Здравейте,
  От много отдавна обожавам да си облеча фин чорапогащник и високи токчета, но за това не знае никой друг освен жена ми. А тя ме разбира напълно и няма нищо против докато правим секс да сме по токчета и чорапогащници (с отвор). Адски много ме кефи да се издокарам като жена.
  Та затова нямам нищо против кросдресинга, и само бих завидял на мъж, който може така облечен да ходи навън, тъй като аз не смея.
  Поздрави
 • Коментар № 251 от marti

  28/08/2015 - 10:36

  До Пит
  Искам и аз така да правя секс с жена ми, но не смея да споделя това увлечение с нея. Не знам как ще реагира тя.
 • Коментар № 252 от Любо

  10/09/2015 - 18:51

  Леле, не бях се нервил толкова от четене на коментари. Човека ви задава съвсем нормален въпрос, вие веднага скачате да го обиждате. Ей такива "мъжкари" най-ме кефите, дето тука псуват и храчат и после ми пишат в Gepime "iska6 li da ta eba". Че и женени на всичкото отгоре, хахахах. Няма нищо срамно в това да си гей, травестит, лесбийка. Срамно е да си идиот.
  До автора: Съжалявам че срещаш такава упорита стена от невежество в опита си да бъдеш разбран. Ако искаш пиши ми на пощата да си поговорим. Всичко най- ;)
 • Коментар № 253 от Justinfock

  01/03/2016 - 17:09

  Хмм интересно... Живея в Англия от 10 години и съм женен от 5. Намирам секса със кросдресери бих казал интересен. Само да кажа че съм хетеро,нямам интерес да изпълнявам която и да е женска работа (функция). Всичко започна преди около 7 години-бачках като дърводелец и сглобявах кухня в една къща с квартиранти. Трябваше да закача един корниз в една от стаите където спеше едно от момичетата. Тя ми беше казала че излиза и че е ОК да влезна в стаята и. Тя обаче се върнала и не ми казала че се е прибрала и аз влизам. Тя тъкмо се преобличаше. Не беше чисто гола но си личеше издутинката в чатала. Такова смущение не бях изпитвал никога. Обзе ме много странна възбуда-подобна на тази която имам от момиче но някак си различна. С нев нищо не съм правил но след това се регистрирах в сайт и за седем години изчуках около 50 различни кросдресъра и травестити. Трябва да са женствени. Някои от тях женени но обичат да са жените в леглото от време на време. Досега не съм бил с българин крос,мисля си го от известно време насам. Тя цялата работа е такава че има доста такива мъже които се обличат като жени и това им харесва. Например имаше едно момче на 22 (аз съм на 31) което искаше да разбере дали има женска същност и докато правеше тези проучвания правеше неща от които някоя порно актриса да я хване срам.
 • Коментар № 254 от Баро Вкаров

  06/03/2016 - 17:56

  Автора е педал най-обикновен,и носи лайняните гащи на майка си!
 • Коментар № 255 от Mario

  11/03/2016 - 21:30

  Otdavna ne sum pisal tuk, byah vi pozabravil no eto pak vi namerih bez da iskam. I taka moia zivot prodalzava i trupkata si ostava ako sluchaino Chanino, Marti, Galya ili avtora sa tuk da pishat meila mi e ............. Ili nyakoi prosto ako se haresva v zenski drehi susto molya samo seriozni hora da mi pishat neiskam da se obizdam s nikoi. Az ne sum gey i nedeite da me obizdate ziveya v Sofia i iskam da izlizam s hora s moite interesi. Blagodarya predvaritelno i uspeh v zivota

  ---Мейлът е отстранен от админ. Лични данни не може да бъдат публикувани!---
 • Коментар № 256 от marti

  27/05/2016 - 10:01

  Здравей Марио искам да си пишем, но не знам как да ти оставя мейла си тук.
 • Коментар № 257 от prosto chovek

  15/08/2016 - 23:58

  Balgarina po nachalo e chovek sas nisko samochuvstvie, chovek koito se samokritikuva.
  Navan izglejda aroganten i kritikuva vsichko i vsichki... Za zalost taka sme vazpitani da ne priemame sebe si kato nesto hubavo takiva kakvito sme (s hubavite i lo6ite si strani) a da se nagajdame...No i tova ne e sluchaino!
  Sto se otnasia do tvojata istoria ti ne si edinstvenia sas sigurnost! Viarno e v niakoi strani tova se priema v drugi mogat da te obijat s kamni...
  Javno e che ima6 "travma" ot detstvoto ti, no i tova ne e sluchaino vseki si nosi krasta i za nesto se e rodil da nauchi i izgivee, da prieme ili da promeni...
  Moja vapros kam teb e: Ti chuvstva6 li se stastliv vav kogata si taka s tvoja "dvoistven givot"?
  Ako ti ne se priema6 sam i se osajda6, tova ste sresta6 v sveta okolo teb!
 • Коментар № 258 от Tenko

  27/09/2016 - 14:49

  Здравей,
  Аз също като теб обичам да нося дамски дрехи, но не си падам по мъже и правя секс само с жени.Много обичам високите токчета и красивите и секси дамски обувки, сандали или ботуши.Наскоро си купих много секси дамски ботуши с високи 13.5 см токчета, много трудно ги намерих защото нося 43 номер но си заслужават.Високи са малко над коляното от естествена кожа с метални ципове.Почти всяка вечер съм с тях като ги съчетавам с различни секси клинове. Приятелката ми ме възприема такъв дори когато правим секс иска да съм само по ботуши и да я чукам здраво.Дори често преди секс и двамата сме само по прашки и високи токчета а след това започва бурен секс.
 • Коментар № 259 от :)

  14/03/2017 - 11:14

  ->коментар44:транс-вести си е= крос-дрес,учудвам че не го уеднаквяваш с "одеяние на другия пол носено от другия такъв";добре,ами подвижността на мамили как я постигаш? аз самия си слагам банелен сутиен под анорак,&сред хората под открито дневно небено моля подвижност? благодаря предварително:)
 • Коментар № 260 от :)

  14/03/2017 - 12:52

  ->коментар126:не зная има ли &действа ли сайтов софтУер да не допуща неКултурна дума,но би могъл да се контролираш ...
 • Коментар № 261 от Penko

  16/05/2017 - 14:17

  това е много хубаво.
 • Коментар № 262 от Джем

  01/01/2018 - 21:36

  Има ли кросдресъри от Бургас?
 • Коментар № 263 от Джем

  02/01/2018 - 11:54

  Имам предвид транс/крос мацки
 • Коментар № 264 от :)

  13/12/2018 - 00:34

  при носене на банелен сутиен&тясна рокля се постига визуално най- горна част от женско форм.гърди
 • Коментар № 265 от Слави

  15/02/2019 - 15:36

  Авторе жив ли си още!?Кажи ве педал недоклатен!?
 • Коментар № 266 от Kamen

  12/04/2019 - 20:55

  Хванеш ли се на това хоро рано или късно ще ти продухат аспуха
 • Коментар № 267 от Автора

  08/07/2019 - 12:50

  Жив съм, Слави, не се притеснявай за мен :) И спокойно, моля, не съм недоклатен, за щастие си имам приятел, който се грижи за това :)
 • Коментар № 268 от Анонимен

  19/08/2019 - 11:32

  Братле напълно те разбирам, но при мен е по различно защото майка ми не ме обличаше в женски дрехи от.н
  Един ден просто реших ей така не шега даде се облека с
  един клин , рокля и токчета.... и всякъш отрих нова част от себе си, много се харесах , бях изящен и привлекателен, и оттогава не мога да се спра тайно да се обличам в женски дрехи и да се снимам , а по принцип не съм женствен, дори бих казал че хич не обичам хомосексуалните мъже , но това е нещо различно и тъй като повечето хора ще кажат че не е , мога да заявя че съм луд по жените и именно това че познавам добре облеклото им ми дава един вид предимство, винаги съм искал да си намеря приятелка която ме разбира и дори се възбужда от мисълта да правим любов и двамата облечени в женски дрехи, тъй като това би било върховно удоволствие за мен а дори съм съгласен приятелката ми да е кросдресър също като мен, и само искам да вметна че сексът между кросдресър и жена/друг кросдресър е върховно удоволствие което дори най-надарената жена не би могла да достави на един мъж с обикновен мъж!
 • Коментар № 269 от "Жанет"

  15/06/2020 - 06:45

  За мен:
  Отдавна ми харесва да се преобразявам като жена.
  Изглеждам много секси като дама.Обличам феерични копринени рокли,къси полички,дантелено бельо-сутиени,колани със жартиери,тънки чорапи.Обувки и сандали на високи токчета.Гримирам се доста успешно.
  Имам много дрешки:
  - Бельо сутиени(дантелени много секси) жертиери,много тънки чорапи и такива със ръб,прозрачни нощнички с дантелка.
  - Панделки който вързвам на мекото си пишле.
  - Гащички-прашки и такива със дантелка.
  Рокли (копринени,тънки прозрачни),поли-солей.
  - Обувки и сандали на високи тънки токчета.Имам и ботушки.
  - Перуки различни цветове и форма.
  - Гримирам се доста успешно.
  Обличам се като истинска така че да не мога да бъда разпозната че имам пишка в копринените гащички.Излизам през ноща,разхождам се по улиците.Вълнуващо е когато срещна мъж,особено ако се обръща след мен.
  Много се възбуждам когато духа силен вятър и вдига роклята (или полата) ми.Винаги обличам такива от лека материя.
  Няколко пъти мъже се опитваха да ме свалят,но така и не разбраха че не съм истинска жена.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).