Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Как спах без да искам с дъщерята на приятелката ми

Назад

10/11/2013 - 01:30 | Сексуални

Здравейте,
Тук чета - кой наебал сестра си, кой майка си, кой леля си и отдолу в коментарите - масова плювня. Понякога, обаче, нещата просто се случват и не зависят от това дали ги искаш или не.
Преди доста години се бяхме разделили с жена ми за около две години и аз живеех с друга жена. Беше рускиня, а рускините са едни от най-красивите и най-ебливи жени в света. Ще й спестя името, че е известна личност и не искам да пада и капка съмнение върху нея. По това време се наложи да спим в една стая заедно с дъщеря й от предишния й брак, която тогава беше на около 14 години. Такива бяха условията на мястото, където живеехме и то за доста дълго време.
Разбира се - за секс можехме да мислим само като малката заспи или като е на училище или на гости. Често го правехме и вечер, след като малката заспи - възможно най-тихо и внимателно. Но... май само ние си мислехме така.
Дъщеря й спеше на легло, а ние - на дюшек на пода. Когато искахме да се чукаме чакахме щерката да заспи, след което се започвахме. Понякога ми се струваше, че не спи, а скришом ни гледа. И до сега не знам. Много ме възбуждаше когато й го вкарвам в дупето, а тя да се мъчи да не извика от болка за да не събуди дъщеря си. Моя не е много голям на дължина, но е доста дебел (така поне са ми казвали жените) и твърд, и вкарването му отзад си е живо изпитание. Понякога тя не издържаше и започваше да охка и пъшка, та се налагаше да й запушвам устата с длан. На сутринта обикновено малката ставаше рано за училище, а ние оставахме да се излежаваме след нея за около час. Тогава обичах в просъница само да и вдигна нощницата, да я придърпам към себе си и да и го вкарам. Сутрин винаги ми е страшно надървен и така си довършвахме започнатата работа от вечерта. Секса с нея беше наистина невероятен! Чукали сме се с часове. Правили сме всякакви неща без никога да ми е отказвала каквото и да е. Имаше стегнато тяло, дълги крака, добре оформени цици, хубаво лице и беше влюбена в секса. Какво повече може да мечтае един мъж?
Дъщерята отначало не ме приемаше добре. Имаше скандали и натяквания. С всичко ми показваше, че не ме харесва и не иска майка й да е с мен. С течение на времето, обаче, нещата се оправиха и заживяхме нормално. Помагах й за училище, решавахме задачи, а тя много обичаше демонстративно да ми седи в скута. В присъствието на майка си, разбира се. Имаше големи за възрастта си и щръкнали напред цици и не се притесняваше да се разкарва по хавлия насам-натам след баня. Веднъж даже, знаейки че се вижда, разтвори хавлията си пред едно огледало и видях младото й и стегнато голо тяло. От мястото, където седях, се виждаше отражението й и тя май добре си даваше сметка за това. Майка й седеше с гръб и не виждаше гледката, на която се любувах. Аз, обаче, винаги съм се старал да не ходя пред нея разсъблечен. Най-много с тениска и къси панталонки.
Та по едно време като беше седнала в скута ми за пореден път и нещо се бъзикахме - усетих, че малкия започна да расте и да се втвърдява. Никога дори и на сън не съм си представял, че това може да се случи. Бях с къси панталонки и добре разбирах, че се опира в нея. Стана ми неудобно и я преместих на коляното си, а тя, като че почувства какво става - демонстративно пак се намести назад, давайки вид, че нищо не е разбрала. А моя вече се беше надървил яко и се беше наместил някъде зад малкото й и стегнато дупе. Спрях да приказвам, а тя даже започна да се подрусва и поклаща напред-назад. И то в присъствието на майка й. Майка й започна да я гледа с подозрение. Но изглеждаше, че никой не прави нещо лошо.
След време нещата се задълбочиха. Аз обикновено си лягам по-рано и малката все намираше повод да си легне до мен докато майка й не дойде да я премести на нейното легло. Заспивахме заедно, а на сутринта, както винаги, до мен намирах майка й и пак както винаги вкарвах надървения си кур във влажната й и винаги готова за секс путка.
Понякога в събота се налагаше майка й да дава дежурства. Излизаше рано, а ние продължавахме да се излежаваме докато се наспим. Една сутрин в просъница пак се протегнах да вдигна нощницата за да й го вкарам. Опипах путката с ръка, придърпах я към мен. Стори ми се доста по-различна от друг път. Доста се потрудих докато намеря къде се вкарва и се наложи да я изтегля доста назад за да улуча. Понеже доста пъти тя правеше така, че да й влезе направо в дупето – не се учудих много, че беше стегната и обви кура ми плътно. Посегнах към цицте – а те ми се сториха по-различни от друг път. По-стегнати и изпъчени напред. В просъница не осъзнах много ясно какво става. Само ми беше много хубаво и след малко почувствах влага и започна да влиза и излиза доста по-лесно. А тя се притисна се силно към мен и започна да скимти като малко котенце. Това беше доста по-различно от друг път. Обикновено приятелката ми започваше шумно да охка и да пъшка, а от един момент нататък нямаше значение дали й го вкарвам в путката или в дупенцето, защото беше еднакво влажно и готово за секс. И тогава реших да я отвия и да видя какво става. Последва шок! Оказа се, че до мен е легнала дъщеря й! Беше се нанизала на кура ми, а аз стоях като препариран. Нямах нито сили, нито желание да си го извадя. А тя продължи да се притиска към мен и да мърда малкото си и стегнато дупенце напред и назад. След около 5 минути почувствах, че ще се изпразня, извадих го и на силни тласъци се изпразних между краката й. Ами сега??
Бях шокиран и се чудех какво да правя. Малката лежеше до мен, омазана в сперма. И тогава реших да се направя на заспал и да се държа така, че все едно нищо не се е случило. Започнах да дишам равномерно. След около 5 минути тя стана и отиде в банята да се измие. Аз лежах завит презглава като препариран. След малко тя се върна и си легна на нейното легло. Сигурно сме лежали така около час, правейки се че спим след което аз станах, отидох в кухнята и си направих кафе. Бях направо зашеметен от случката и се чудех какво да правя.
Към 11 ч. си дойде майка й. Беше в добро настроение. След малко влезе и дъщерята, подложи бузка за целувка както всяка сутрин. Държеше се така, че все едно че нищо не е станало. Само дето беше по-зачервена от друг път и не смееше да ме погледне. Аз в началото бях вдървен, ама после се отпуснах. И двамата се правехме, че нищо не е станало и така май беше най-добре. Същия ден тя отиде на гости при приятелка, а аз ебах майка й като за световно! Направо я спуках от ебане. Случката от сутринта ми се струваше като еротичен сън.
След този случай имаше още няколко подобни. Всичките – след като майка й излезеше за дежурство. Малката се намъкваше при мен незабелязано, а аз й го вкарвах в тясното пиченце. Чувствахме се много добре. Отпуснахме се, но винаги, когато бях върху нея и й се празнех върху коремчето - тя си завиваше главата със завивката. И на двамата така ни беше по-добре. Не искахме да се гледаме. А после се правехме, че нищо не се е случило. Това продължи повече от половин година.
После пътищата ни с майка й се разделиха. Дъщеря й се омъжи за англичанин и живее в чужбина. Не съм я виждал от доста години. Но спомена си остава все така жив и еротичен.
И не бързайте да ме съдите, защото нещата понякога просто се случват.Независимо от това дали ги желаете или не.

Коментари

 • Коментар № 1 от кур

  17/01/2017 - 11:30

  А сега съседът спи с теб? Идва и ти пори дупето докато спиш и сънуваш малкото момиченце. Като сереш излиза кръв, щото и от съседния блок идват да ти ебат гъза. Ех, как се обръща живота, от ебач на яко путета, да станеш дърт педерас дупедавец!
 • Коментар № 2 от Ф.

  03/05/2019 - 18:58

  Глупости само като прочетох че е "известна" ми стана ясно колко ти е истинска историята!
  Това са глупости с дъщерята на приятелката ти аре бе ... Много сте извратени лекувайте се!
 • Коментар № 3 от Nick

  03/12/2020 - 11:59

  Истина или фантазия, но е добро.
 • Коментар № 4 от piersunny

  30/08/2022 - 17:29

  супер фантазия....

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).