Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Обезчестена или не ?

Назад

30/06/2018 - 18:11 | Тийнейджърски

Здравейте , реших да ви споделя историята си , защото осъзнавам че направих нещо шише и се страхувам да разкажа за преживяването си , пред някой от моите близки .
Живея в Германия , за сега . Тук се запознах с едно момче от училище , чеченец по произход , с 1 година по - голям от мен . Ние тръгнахме заедно и всичко беше Ок , докато не стана въпрос за секс , той непрекъснато ме изнудваше за това , аз пък постоянно отказавах макар , че се срещах с него тайно в гората . Последният път беше наистина ужасен . Не правихме секс , но стана нещо друго . Той ми каза да се съблеча и аз го направих , после ми каза да легна на тревата и да се разкрача и това направих , после той си извади члена и ми каза , да се успокоя защото нищо нямало да стане и така той си вкара малко члена във вагината ми , заболя ме , всъщност не си го вкара , а влезна малко на повърхноста ( Оф и аз не мога да го обясня ) , така де не го усетих , че влиза както усещам че влиза тампона например , след това той ме обърна и аз застанах на колене , тогава ми каза , че имало кръв , но не трябвало да се безпокоя защото това ми било цикълът ( аз тогава бях в цикъл , но мисля че ми свършваше , макар че ми се е случвало да свършва и после пак да започне ) . Казах му , че това не е цикъл , а кръв от разскъсване на химена . Той ми обясни , че не е така , защото , ако е било от лишение на девственост щяло много да ме боли . После когато се прибрах вкъщи , видях че много кървях и , че имах кръв даже малко и на панталона и реших да си сложа тампон , сложих започнах да си го вкарвам , но започна да ме боли както обикновено ( винаги ме боли , когато си слагам тампон , за това го слагам в редки случай ) и го махнах , сложих си превръзка , защото още течеше кръв и така почти през целия ден , но тази кръв не миришеше на гадно както менструалната , още ми тече кръв , но кафява като към края на менструацията с малко съсиреци. Писах на въпросното момче , че е възможно да ме е обезчестило , но то не ми отговори , сега сме скарани и въобще не поддържаме отношения , скъсахме окончателно .
Мисля , че сама се досещам за отговора ( макар че не усетих да влиза вътре както тампона например ) , но все пак ще ви попитам , според вас каква е била тази кръв от менструация или от загуба на девтвеност . Принципно има много спорни мнения за девственноста и девствената ципа , които ще се радвам да чуя .
Благодаря предварително и
извинете за правописните грешки ! :)

Коментари

  • Коментар № 1 от VVV

    06/07/2018 - 11:03

    Ти туркиня ли си, мюсулманка ли си или си глупачка? Какво заминание може да имаш с чеченец. И що за малоумни схващания, че да се съблечеш гола не е нищо особено, но да те обезчести и голямо нещо. Каква е тая чест дето я пазиш като се събличаш и разкрачваш без възражения? Или няма да се показваш гола или ще се чукаш както трябва. Другото е имитация на непорочност. Очакваме следващата ти среща да е с арабин и пак да се вайкаш защо е станало нещо не както си го мислиш.
  • Коментар № 2 от Аз

    27/07/2018 - 03:48

    Не вярвам особено на статията,но ще се направя...Члена ми е нормален,но веднъж много трудно прониквах в едно момиче,около 1 минутаа триене,всеедно търсиш къде е дупката на вагината,но след проникването усетих че съм бил и с по тесни.Отделно може да пробваш друга поза,където да си разтвориш по добре вагината,или....не си ли използваш пръстите понякога....

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).