Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 18.07.2024 г.

Общ брой статии: 1597

Как да разбера дали съм готова

Назад

31/10/2016 - 12:20 | Тийнейджърски

Здравейте. Това лято започнах да излизам повече, Като ходех на места, където срещах хора със същите интереси като мойте/стилове на обличане и музика/. След като започна учебната година продължих да излизам през събота и неделя. Запознах се с едно момче една година по голям от мен. Поддържахме връзка и се разбрахме да излезем. Не мога да кажа, че мина зле, но не беше и добре. Спряхме да си пишем толкова често. Поисках да се видим отново. В единя ни разговор той се отпусна и ме попита дали съм девствена. От разговора ми стана ясно, че той не е също така ми намекна един вид, че ако стане нещо между нас ще трябва да . .. Въпросът е в това, че от този разговор насам мисля за него и за това дали бих го направила и не знам как да разбера дали съм готова. Много ме радва като човек. И според мен съм, но ако е просто увлечение.

Коментари

 • Коментар № 1 от Баро Вкаров

  03/11/2016 - 02:05

  Теста е много лесен. Пипни си путката със средното пръстче и натисни леко. Ако се 'лъзне пръстчето навътре - готова си. Ако не се 'лъзга - още ти е рано. Пък ако се залепи паяжина по него - минало ти е времето вече :)
 • Коментар № 2 от MM

  03/11/2016 - 11:15

  От пръв поглед се вижда, че не си готова. Също така се вижда, че тоя "приятел" се интересува само да те ***** - сама го казваш. Един вид, ако ще се занимава с теб да знаеш какво се очаква. И ти разсъждаваш дали е възможно да си само увлечение - не че е възможно, а е 100% сигурно. Ако някой се интересува от теб ще е готов да излиза 1000 пъти без нищо повече само и само да те вижда. А тоя след 1 среща вече е "нетърпелив". Намери си друг.
 • Коментар № 3 от до ММ

  23/11/2016 - 11:47

  "Ако някой се интересува от теб ще е готов да излиза 1000 пъти без нищо повече само и само да те вижда."

  Чекиджия мамин сладък! :) Или, още по-точно - ПУТКОРАЗВОДАЧ :))) Ае, мой, времето е пари бе! Ако една жена си мисли, че може да си губя времето с нея, а тя да ми се прави на честна калутка и да не ми опърди кочана същата вечер - много греши! Когато бях на 16, взех едно от най-важните решения в живота си - не ми ли пусне някоя на първа среща, втори път да не се виждам с нея. Вече четвърт век спазвам това правило и затова рядко си лягам без жена, ако не съм го решил сам. А путкоразводачите като тебе тичат подир два пръста опикано месо и се чудят що курвите ги правят на маймуни.
 • Коментар № 4 от MM

  30/11/2016 - 10:39

  До No.3 - Мухльо малоумен. Не виждаш ли, че пиклата е в детски години. Естествено е в тая възраст някой да ѝ се тръшка и излиза "1000 пъти", ако наистина я харесва, а не търси бройка, с която да се похвали на приятелите си. Такива мега ебачи като теб обикновено ходят при циганките край пътя за да чукат. После се чувстват мъжаги, но не могат да покажат една нормална жена със себе си. Тъй че не бързай да се изхвърляш ами се погледни в огледалото - виждаш един тъпанар с комплекси да не го нарекат чекиджия (а явно имаш голям стаж в тая насока).
 • Коментар № 5 от Tralala

  04/12/2016 - 04:13

  Da ta ebe magareto mi!
 • Коментар № 6 от 123

  07/12/2017 - 11:47

  Мила, не прибързвай с този щом поставя нещата по този начин е повече от ясно че иска да те използва само и единствено за секс , а ти щом търсиш съвет в анонимен сайт очевидно не си готова за тази стъпка нито физически нито психически !Не пишеш на колко си , но предполагам че навярно си на възраст между 14 и 16 години . Веднага спри да се занимаваш с този тип и се съсредоточи върху ученето все някога ще намериш по - свястно , което наистина ще държи на теб и няма да те кара да правиш нещо , за което все още не си готова ! И не слушай разни тъпаци като номер 3 с това мислене едва ли ще си намери някоя сериозна жена, с която да изгради семейство ! А и това да стане надали ще възпита читави деца - ще го видим един ден дали ще му е приятно ако има дъщеря да разбере за нея че е овършала целия град !
 • Коментар № 7 от ebalosiemamata

  22/04/2018 - 21:57

  През целият си съзнателен живот разбрах ,4е жените са мноо плахи на тема ебане. И единствената утеха им е финансите , после капутите и противоза4атъ4ните. за тва запо4ват да се 4укат за пари и стаат курви! ма аз готова ли съм ? искам ли го кво ти що ти? проста работа ви каам. повредихте се .после що имало гейове ? ми как нема да има от болните ви неуверени души. Пък като се усъвършенствате запо4вате да маниполирате , да подценявате да изневерявате. да си мислите 4е вси4ко е между ваще крака и целият свят там се върти . абе проститутска работа! тва е животът!!!
 • Коментар № 8 от ginekologa

  26/07/2020 - 00:15

  snimai si sramnite ustni i gi prati na nqkoi pich da ti kaje dali sa dobre

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).