Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 26.10.2020 г.

Общ брой статии: 1199

Тройка или не ...

Назад

01/02/2012 - 21:41 | Сексуални

От 8 месеца съм с приятелят ми и скоро сънувах как двамата правим тройка с момиче и реших да му споделя..Е остана доста очарован дори го предложи като идея..Аз все още се чудя. Намекнах да го направим с мъж, но той категорично отказа под предлог, че не иска да ме дели..Както във всяка една тройка нали се сещате, че единия винаги е излишен и малко ме е страх, че може би "тя" като нещо ново в леглото би му грабнала вниманието...Макар че той може да остане пренебрегнат. Не разбирам само едно защо за мъжа е толкова недопустимо да сподели с друг мъж жената , докато жената може да бъде споделена с друга жена... Дайте някъв съвет относно така наречения ми "страх"..

Коментари

 • Коментар № 1 от Марина

  02/02/2012 - 19:21

  Ами приятелят ти е егоист. Значи може да правите тройка с друга жена, но не и с друг мъж. Не можел да те дели с друг. А ти можеш ли да го делиш с друга?? На твое място бих му казала, че, ако иска да правим тройка с друга жена, първо ще трябва да правим секс с друг мъж. И като ти се опъне, прави мили очи и ти обяснява колко много те обича и да ти обяснява разликата между мъжете и жените - не му се връзвай на манипулативните подходи. С приятелят ми правим секс с други двойки. Но нито той, нито някой от познатите ни не държи в секса да няма втори мъж!! Сексът е за удоволствие и на двамата, а не за удоволствие за мъжа и за мъка на жената, която прави тройки само с жени заради него.
  На опасенията ти ТЯ да не му грабне внимането ще отговоря така: На първо място това зависи от него - той знае, че е с две жени, знае, че ти го обичаш, съответно би трябвало да отделя и на двете ви еднакво внимание. Също зависи с коя жена си лягате. Ами преценяй. Има жени, които се любят много красиво, но, когато правят любов със семейна двойка, те самите гледат да не се акцентира само и единствено върху тях. Но, ако попаднеш на някой "парцал" ще чука приятеля ти и ще изпитва наслада от това, че той чука само нея, а ти стоиш и гледаш...
 • Коментар № 2 от Оня дет много разбир

  03/02/2012 - 01:56

  В тази ситуация има 3 (три) опции. (ще бъда кратък, защото ми се спи).
  Има 3 вида мъже:
  - старомодни
  - отворени
  - страхливи (граничещи с комплекси)
  Старомодните не биха се навили на 3-ка (те няма да те делят с никой друг, нито ще делят себе си ...)
  Отворени - навити за 3-ка и то само за да боднат нещо легално в твое присъствие (с патки над 17 сантиметра (като моята - но аз не съм отворен)). Отбелязвам, заради връзката с 3тата опция.
  Страхливи: Жените няма какво да вадят (или да мерят го приеми). Ако бубата му не е от големите, може да се страхува да я извади пред друг мъж. Едно е да покажеш буба на 2 жени, друго е на 1 жена и 1 мъж.

  Със сигурност има доста различни модификации на мъже, с различни идеи и мнения, а аз обобщих общо взето, защото ме мързи да пиша и наистина ми се спи.
  Моят съвет е да локализираш пича от кой тип е .. (пък и не се мятайте веднага на 3ка. Пробвайте с малко играчки ... вибрираща пишка ... надуваема сливка ... Разгрейте малко ...) :) Със здраве :) Лека
 • Коментар № 3 от някой си

  08/02/2012 - 13:35

  човека просто не иска да лапаш пишката на друг и после да го целуваш с тези устенца...пък и има и малко ревност..

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).