Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 1.03.2024 г.

Общ брой статии: 1559

Сестрата на прителката ми

Назад

17/12/2014 - 23:30 | Сексуални

Случката се развива две поредни нощи в моя дом, където живеем заедно с приятелката ми. Аз съм на 26, тя на 24. А сестра ? е на 19, леко грозновато, задръстено момиче, което никога не е имало приятел и предполагам е още девствена. Притежава хубаво слабо тяло, ниска на ръст, с малки гърди и хубаво дупе.
С мен тя почти не говори, със сигурност се претеснява и никога не ме гледа в очите, с две думи, доста свито момиче.
Не веднъж ни е гостувала у дома, двете сестри са доста близки, всъщност Милена е близка само със сестра си. Милена е сестрата на моето гадже.
При това гостуване тя щеше да остане поне 1 седмица, нямах нищо против, тя ще спи в хола, а останалите ние в спалнята ни. Понеже е ниска и слаба дори няма нужда да се разпъва дивана, сестра ? слага един чаршав отгоре и една лека завивка и готово.
През деня на втория ден от гостуване ? забелявах липсата на пари от портфейла ми, сума около 60 лв, които бях напълно сигурен че са там, защото щяха да ми трябват (така и забелязах липсата) за вноска по гражданската отговорност. Споделих с прителката ми, с надеждата тя да ги е взела и да е забравила да ми каже, но тя остана по-изненадана и от мен. Стигнахме до заключението, че Милена ги е взела, не знаехме за какво, но нямаше друг заподозрян.
Вечерта си легнахме и се заговорихме отново насаме за този проблем и решихме, все пак, да питаме сестра ? директно дали го е направила. Аз настоях това да стане веднага, преди и Милена да си е легнала. Станахме, облякох се, защото спя гол, а гаджето ми си метна един лек пенюар и отидохме в хола, където вече беше почти тъмно, само една лампа от кухнята светеше, която Милена предпочиташе да работи цяла нощ, а тя самата лежеше, но беше будна. Завита с лекото одеалце.
- Извинявай, че те безпокоим, но искаме да питаме нещо важно. - заках аз.
Приятелката ми седна на един от фотьойлите, а аз останах прав.
Милена не промълви и дума.
- Става въпрос за едни пари, които са изчезнали от моят портфейл.
Милена, извътря поглед възможно най-много.
Аз усетих, че тя се чуства гузно, спогледахме се с приятелката ми и си кимнахме утвърдително.
- Моля те, стани и ме погледни в очите - казах аз.
Също толкова мълчаливо тя бавно се отви. Носеше само едни малки гащички и една широка фланелка. Имаше хубави крака.
Тя трепереше. Бавно се изправи пред мен, гледаше пода, и беше кръстосала ръце отпред изпънати надолу, което правеше иначе малките ? гърди да набъбнат, но за жалост все още скрити зад широката фланелка.
- Ще те попитам пак, ти ли взе парите? Кажи ми истината и съм сигурен, че ще бъде по-добре за всички ни.
- Аз... ммммм - промълви тя, опита се да ме погледне в очите и заплака тихо.
С приятелка ми се спогледхаме пак. В очите ? се четеше разочарование.
- Или ще ми кажеш за какво ти трябваха парите или ще се наложи да те накажа, защото това е една много детска постъпка.
Тя нищо не каза, сякаш спря да плаче, но трепереше още повече.
- Добре тогава, ще се отървеш леко, само малко ще те напляскам. - Признавам си, тук и не ми беше лесно, но вече бях решил, че искам да се стигне до тук. Имах пълната власт и можех да я накажа като я напляскам.
Седнах на дивана, казах ? да си повдигне фланелката и да легне по корем в скута ми. Колкото беше трудно да се изкопчи дума от нея, толкова пък беше лесно да я накарам да направи каквото ? кажа. Тя бавно нави горната си дрехичка до пъпа и легна където ? казах, сякаш вече го беше правила. Наложи се само малко да я наместя, като я хванах за дупето от едната страна и я дръпнах към себе си.
- Надявам се това да ти е за урок.
Ударих я за първи път. Доста леко, но едната буза. Тя трепна. Хареса ми, започвах да се възбуждам, това Милена нямаше как да не усети.
За да се разсея, започнах да пляскам повече и повече, като редувам бузите. Тя спря да трепва, но нито през миг не издаде и звук.
Приятелката ми наблюдаваше всичко до сега. Погледнах я, а тя ми кимна утвърдително с глава.
Продължих да пляскам като съсредоточих ударите по необлечените части на краката както и по средната част на дупето.
Милена се чустваше виновна и понасяше всичко. А аз не можех да се наситя, бях се въздудил и вече не ми пукаше дали тя ще забележи.
Спрях, казах ? да се изправи. Тя стана и започна да разтрива дупето си с ръце.
- Не сме приключили. - казах ? аз. - Искам да ми кажеш за какво ти трябваха тези пари.
Отново не получих отговор. За нея явно беше по-лесно да поеме малко плесници отколкото да ми каже.
- Свали си гащичките и се върни за втората част от наказанието си. - казах твърдо аз. Тук забелязах, че тя се претесни и погледна сестра си, а тя ме подкрепи и ? каза с очи, да ме послуша.
Милена стоеше пред мен около минута без да помръдне. Аз чаках. Коленете ? се подкосяваха, а очите ? сълзяха.
Тя започна да си събува гащичките, но фланелката ? закриваше всичко. С повдигане на двата си крака един след друг ги свали и започна да ги стиска с едната си ръка, докато с другата се опитваше да се прикрие, от което нямаше нужда.
- Навий си горнището, както преди малко, и легни отново.
Този път сложих възглавница в скута си, да не усеща вече пръщящата ми ерекция. Тук започва може би най-еротичния момент в живота ми. Тя пусна гащичките си и бавно нави блузката си, краката ? бяха стегнати един към друг, но това не попречи на окосмения ? триъгълник да остане на показ. Тя побърза да легне върху възглавницата, но не предполагаше, че се откри цялата отдолу пред мен. А може би предполагаше.
Наместих я, този път, така, че да е разкрачена и да се виждат всичките ? хубости. Тя никак не се съпротивляваше.
В този момент сестра ? стана, реших, че иска да ме спре, но напротив, тя просто излезна от стаята, отиде в спалнята и ми каза единствено, че ме чака след малко да си лягаме.
Аз стоях с полуголата ? сестра в скута си, а тя ме остави сам с нея.
Нямаше какво да чакам, започнах да я пляскам, никак силно, по-скоро често. Тя се беше успокоила и не се съпротивляваше въобще. Сега можех да я пляскам направо по срамните части като откровено я докосвам. Усещах как тя се подмокря, което ме накара да се възбудя още повече. Може би се увлякох и започнах да я пляскам само там, все по-слабо, но задържайки ръка. Тя беше толкова слаба, че като се разкрачи можех да я видя и пипна където си поискам.
На нея и харесваше. Тя се надупваше още повече и ставаше все по-влажна. Тук пляскането приключи и започнах да я галя по дупето без да пипам по вагината ?. Пуснах другата си ръка под блузката ? и лесно достигнах до едната ? гърда. Тя започваше все повече да се гърчи. Започнах да я пипам по добре окосмената вагина и лесно намерих клитора ?. Това нея я накара да започне да издава дори леки писъци. Продължих, знам как да я накарам да се почуства добре, а и на мен ми харесваше. Не ми трябваха повече от 5 минути да я накарам да свърши. Тя се отпусна върху мен.
Оставих я така не повече от 10 секунди, тя стана, като въобще не се прикриваше повече. Обу си гащичките от пода. Станах от дивана, ударих я като последно по дупето, но по-скоро пошляпване. Казах ? на ушенце, че е по-добре за нея това да си остане между нас и кой знае, може след време пак да се повтори. Тя кимна. Остана на място докато аз излезна и отида да си измия ръцете.
Легнах при прителката си, която вече спеше. Събудих я. Тя нищо не ме пита за това как е минало в хола. Вместо това тя пожела да правим любов, а този път беше най-добрият секс, който сме правили. Представях си, че тя е Милена, а трябва да си призная, че преживяването ми с Милена ще ме възбужда още дълго време.
На сутринта Милена изглеждаше някак различна, даже ме спогледа няколко пъти преди да отида на работа, а парите тя самата ми върна след два дни.

Коментари

  • Коментар № 1 от offf

    17/12/2014 - 23:56

    Gluposti na turkaleta, chikidjia
  • Коментар № 2 от Слави

    23/12/2014 - 08:14

    Чикиджия най обикновен.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).