Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Моята сестра

Назад

11/06/2014 - 22:55 | Сексуални

Ще споделя нещо, което е необичайно, за доста хора може би е извратено, но положението е такова, всичко което ще напиша е самата истина. Имам сестра, с 3 години по-голяма. Отношенията ни винаги са били нормални, но преди 7-8 години тя замина да учи в друг град и малко или много се отчуждихме, просто вече не я чувствах толкова близка.
Когато бях на 15-16 изведнъж нещо ми трепна. Бях девствен(и 2-3 години по-късно все още съм де), бъкан с хормони и постоянно мислех за секс. Беше лято, сестра ми се беше разхубавила и отслабнала (преди това беше пълничка), а бе имаше си доста прилично тяло. На мен разбира се това ми направи впечатление първоначално, но без някакви похотливи мисли или нещо подобно. Не спим в една стая, но понякога преди да си легне се разкарваше само по тениска и прашки. Е когато забелязах това за първи път, гледката на голото й дупе леко ме смути, но доста ми хареса. Тя беше първото момиче, което виждах голо. Когато това продължаваше осъзнах, че започвам да се възбуждам от собствената си сестра. Това обаче се случваше само когато тя бе толкова разголена и виждах сексапилният й задник вместо нея самата. През другото време я възприемах само и единствено като сестра. Да, както казах по-рано донякъде се отчуждихме, но отношенията на бяха нормални.
Скоро обаче започнах да си фантазирам и да си я представям по този начин докато мастурбирах. В началото ми беше малко гузно, но постепенно свикнах с мисълта. Нещата започнаха да отиват по-далеч, когато взимах нейни прашки и отново мастурбирах на тях. След някакво време се оказа, че ще ходим на семейна почивка и ние със сестра ми ще спим на едно легло. Дойде и този момент. Сестра ми се беше приготвила за лягане облечена с тениска и прашки. Мисълта, че ще спи гола до мен толкова близо направо ме побъркваше. Изчаках я да заспи. И заспа с гръб към мен. Първата ми мисъл беше да я докосна леко по дупето. Осмелих се и я пипнах за кратко през чаршафа, защото ме беще страх да не я събудя. Възбудата беше неописуема, но това не ме задоволи. Станах по-смел и повдигнах чаршафа. Пред мен се разкри голото и прекрасно дупенце. Не бях си и представял скоро, че ще видя така разголена жена толкова отблизо и ще спи в моето легло. Направо полудях. Пенисът ми щеше да се пръсне. Добих кураж и я пипнах и на голо, но дори това не ми беше достатъчно. След малко обгърнах задника и с цялата си длан и чувството беше повече от страхотно, колкото и да ме беше страх да не я събудя. Започнах да мачкам пениса си и свърших за секунди. От тази вечер до днес винаги, когато се случи със сестра ми да спим в едно легло(колкото и рядко да е) правя това. Когато гледам, порно най-много се възбуждам от клипчетата със секс между братя и сестри. Фантазирам си как правим секс въпреки да знам, че това никога няма да се случи. Но това са си просто фантазии и не ми пречат в отношенията ми с нея, макар че се виждаме доста рядко.
Няма да ви питам дали според вас това е нормално, защото съм наясно, че може би не е от най-нормалните неща и не се възприема добре от обществото. Но ми е интересно дали се е случвало и на други хора да се възбуждат от свои роднини в тийнейджърската си възраст?

Коментари

 • Коментар № 1 от Колле

  12/06/2014 - 00:49

  Това си е напълно нормално.Но си направил голяма грешка че не си я наебал,когато сте били на едно легло.Ако пак ти се отдаде такава възможност,и го вкарай в дупето или путето без да се замисляш.
 • Коментар № 2 от .......

  13/06/2014 - 20:02

  Признавам си, аз съм. Но по братовчед и всъщност беше за кратко време. Малко след това си казах, че това не е нормално и се опитах да огранича всякакви контакти с него. После имах връзка с момче и всичко се промени коренно. Сега се чудя как е било възможно да съм била толкова глупава, че да се заглеждам по роднина. Може би и при теб е така. Просто ти трябва мацка.:)
 • Коментар № 3 от Кур род не знае

  15/06/2014 - 01:55

  Хората майките и дъщерите си ебат на поразия, ти за сестра си се замисляш!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).