Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Камички

Назад

27/11/2014 - 23:49 | Сексуални

Здравейте, аз съм Тодор.

Моята история започва така: Една вечер, след 4-ата злобарка се чувстах някакси изморен, но хуят ми не мислеше така. Исках просто да спра, болеше ме вече, но не и не. Искаше й се на змията да си получи нейното. Започнах да го търкам бавно, но с усет. Патката ми сякаш беше по - дълга тази вечер, можех да преброя поне 5 вени, и то ако не се опитвах. И вапреки това, тази камичка нямаше да е последната! Не и тази вечер. Много ми се услаждаха камичките тази вечер. Представете си как пиете сок, само че си биете камички. След седмият сеанс намазах с малко вазеличне, да не взема да претъркам. Дядо ми е казвал, че от много камички, ако не внимава човек може да претръка. Ръцете ми станаха мазолести като на бакшиш, въртел геврека идвънредни часове, ама нищо, тъкмо хем масажирам, хем чешам. Главичката ми се беше чръвнала като кубето на Зидан след тежък мач. Биех здраво, като Кличко Кобрата. Но нагонът ми не угасваше. Аз не исках още камамички, но камчичията ми искаше още. И аз какво да правя - подчиних й се, хуят ми започна да превзема цялото ми тяло и да осъществява контрол върху мен, на който нямаше как да устоя по какъвто и да е начин. И ето на - хванах хуя си и продължих с камичките. Камичка след камичка, кура ми ставаше все по-червен, червен като знаме на Съветски съюз. Плювнах малко за смазка. Дедо ми ми казваше - като нема смазка пювни, върши работа. Ама Дедо ми нямаше как да знае аз какво съм му забръкал на моя гущер. Той цяла вечер ме мъчеше, сега беше мой ред. Хванах един ластик, нагънах го на две и го сложих на стеблото ми с цел да не минава много кръв. Нямаше къде да бяга вече. Хванах го на тясно, както Йорк хванал Чумата едно време. Търках докато не можех вече да си движа ръцете. В това време чух вратата да се отключва, знаех, че баба ми трябваше да дойде и бързо награбих една кърпа от стола за да изтрия оцапаната стена. Започнах да търкам с кърпата пояти толкова бързо колкото търках хуя си, но тя влезе и ме видя. Въпросът ми е как да й обясня защо съм намазал стената с лепи ло за тапети като и без това е латекс и как да се науча да се задоволявам по-бързо?

Коментари

 • Коментар № 1 от .

  28/11/2014 - 16:40

  Приятелю това си го пуснал в spodeli.net,май преувеличаваш с чекиите,при мъжете най много до две и повече не е възможно,това за което говориш го могат само момичетата,жените те могат да изпитват оргазъм след оргазъм,да сършват многократно а ако е скуирт оргазъм тогава могат да пръскат много пъти,но при мъжа е невъзможно.
 • Коментар № 2 от .

  28/11/2014 - 20:25

  Ето виж тук:
  http://xyisk.com/squirt/546.html
  обърни внимание на тази с зелената тениска,получава оргазъм след оргазъм.
 • Коментар № 3 от Do #1

  29/11/2014 - 00:20

  До коментаторката от №1 - личи си че си жена (момиче) на не много години (15-16). Чувала си някакви глупости и се мъчиш да изразиш мнение. Не всеки може да докара 4 броя поред, но съвсем не е невъзможно. Тъй че си пиши домашните и не коментирай неясните ти теми. А ако си някой ученик - наблягай повече на чеките, не ги оставяй само за лятната ваканция.
 • Коментар № 4 от .

  29/11/2014 - 12:50

  до№3: Тия ми ги разправяй на друг,не съм на 15,16,постигал съм 4,5 чекии една след друга през пубертетните ми години, като след втората ми костваше бая напъни и напрягане,сега това не е възможно. А автора е пуснал темата за "забавление"!
 • Коментар № 5 от Do #4

  30/11/2014 - 22:06

  Е какво излезе? По-горе твърдиш "при мъжете най много до две и повече не е възможно", а сега си постигал 4,5 една след друга. Възможно ли е, не е ли или ти се смяташ за най-големият мъж и шампион по чекии?
 • Коментар № 6 от ???

  01/12/2014 - 15:16

  Авторе,престани да пускаш изповедта в най различни сайтове,има други начини за събиране на материал!
 • Коментар № 7 от Тодор

  04/12/2014 - 19:19

  Една история става истинска едва тогава, когато се сподели с възможно най - много хора. Точно като камичките.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).