Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 23.04.2019 г.

Общ брой статии: 1125

Самоубийство

Назад

18/11/2015 - 19:57 | Проблеми

Писна ми от абсолютно всичко,изобщо не съм добър ученик..изкарвам само 4 и чат пак 5 ци...родителите ми си мислят,че ще работя като сторител(сигурно така и ще стане) исках да съм страшно богат,ламборджинита,жени,яхти,но какво да направя,че не съм умен...имам страст към игрите,мислел съм да стана професионален играч,но нямам достатъчно хубав компютър за това,на 16 години съм не мога да имам оръжие.....нямам пари....как да се самоубия безболезнено???Боли ме к**а за ш******о даскало!Някакви лекарства,който водят до смърт?? Благодаря на тези,който ще ми помогнат с каквито и да е съвети за начини за самоубийство!

Коментари

 • Коментар № 1 от GEORGI

  27/11/2015 - 20:03

  живеи бе пи4 вси4ко ще се оправи не прави глупости
 • Коментар № 2 от Без значение

  29/11/2015 - 02:58

  Ти не си добре... На 16 да искаш да се самоубиеш заради такива простотии като тези, които си изброил, е малоумно! Да ти имам проблемите... Я се стегни! Ти още от сега се предаваш, а за в бъдеще не те виждам... Защо мислиш, че всичко е лесно? Искаш това и онова. Ами положи усилия и след време все ще има положителен резултат. Да не мислиш, че от небето ще ти се изръси всичко...
 • Коментар № 3 от някой на повече годи

  05/12/2015 - 02:52

  Момче , оценките не са всичко , нито парите или ламборджинитата .Бях като теб на тея години дори с по слаби оценки , сега искарвам на 2,5 хиляди на месец и съм на 26 , никога не мислех че ще изкарвам толкова .Не прави глупости , живота е пред теб , има толкова неща които не си видял усетил , подушил .Живей , усети топлината на жена която не иска да те пусне и се гушка в теб цяла нощ, живей ,за да видиш Лондон , Париж , света , за да изпиеш сутрин кафето си в планината с гледка която ще те държи без думи , живей за да искараш толкова колкото пожелаеш, живей за почувстваш толкова колкото не си подозирал .Ти можеш , рискувай с всичко освен с здравето си .Поговори с някой близък човек затова !

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).