Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 1.03.2024 г.

Общ брой статии: 1559

Работа? Вие какво бихте направили?

Назад

04/09/2020 - 22:18 | Проблеми

Здравейте, накратко ще съм студентка първи курс (приложна лингвистика). По принцип знам че не е задължително веднага от раз като завърша да си намеря работа, но съм човек, който обича да има няколко варианти за всеки случай.
Въпросът ми е колко време да изчакам и случайно ако не си намеря нещо по специалноста? Мога да запиша магистър нещо друго, но вие колко сте чакали/ чакате за да видите че не ви се получават нещата? 2-3 години? 5 години?
Моля да коментирате! Вие колко бихте чакали /сте чакали ? Благодаря предварително!

Коментари

  • Коментар № 1 от cool

    30/10/2020 - 02:44

    Здравей, от сега да се предположи когато завършиш, след колко точно време би си намерила работа по специалността, не е много възможно :) Всичко е според обстоятелствата, може да си намериш бързо, може и не, ако можеш да чакаш 1, 2, 5-10г. :) след това - да, изчаквай :). Ако не, то запиши магистър, или пък премини на друг вариант. Аз лично не чаках дълго, по случайност почти веднага започнах работа по специалността си след като завърших. Мисля, че не трябва да се безпокоиш за това.
  • Коментар № 2 от Жоре

    31/10/2020 - 17:49

    ъъ, ти с тая специалност каква работа мислиш. че ще си намериш въобще? страхотна и интересна специалност е, ама откъм работа забрави

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).