Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

неделя | 2.04.2023 г.

Общ брой статии: 1490

Не знам какво става с мъжа ми

Назад

09/04/2021 - 21:56 | Проблеми

Здравейте, По принцип изобщо не споделям, но вече много ми тежи. А не искам да пълня главата на някой роднина или познат. На 24 г. и малко съм. Имам бебче на почти 5 м. Миналата година, февруари месец, гаджето ми (бяхме заедно от точно 3 години) ми предложи брак в едно китно селце в Родопите. Винаги се е държал добре с мен и като цяло той беше като "лепенка" за раната от първата ми и най - голяма любов. Бях толкова щастлива, че не виждах нищо и никой, освен него. Всичко беше повече от прекрасно. Тъкмо завършвах университет, когато видях двете черти. След много размисъл, сълзи и т.н. реших да го запазя. И грам не съжалявам за това. Но с напредване на бременността, сякаш той започна да се променя. Ходих на прегледи без него, без него купува дрехи и т.н. Общо взето не го интересуваше много моето състояние и това на бебето. След раждането, обаче всичко сякаш се промени на 360 градуса. Той стана най - грижовния и чувствителен мъж на планетата. Но и това не продължи дълго. Към сина ни, любовта му е безгранична. Но към мен, отнася се ужасно. Винаги намира кусори на каквото и да направя, един път не е попитал как съм(раждането не беше от най леките). Постоянно избухва за някакви неща. И на мен през главата ми минава разбира се, че той си има друга(работи през седмицата в друг град). Говори ми някак си студено за всичко. Никога не съм чула Браво от него. И като цяло само плача. Обмислям варианти и да си събера багажа и да си взема бебето и да си тръгна просто. Но не знам какво да направа. В безизходица съм. Дори докато пиша това пак плача. За много, ние сме идеал за семейство. Но само аз си знам през какво минавам. Много моля, дайте ми съвет. Благодаря предварително.

Коментари

 • Коментар № 1 от mom4e 3 klas

  15/04/2021 - 22:20

  Мацка не знам какъв университет си завършила, но аз лично ти предлагам да се върнеш в 5 клас, да научиш градусите и кога се използва кой и кога кого, Късмет със самоубийството.

 • Коментар № 2 от Никол

  17/05/2021 - 16:48

  Предполагам, че всичко е от хормоните ти покрай бременността ти и раждането. Поизчакай! Наложи си да бъдеш спокойна и търпелива, вече все пак си майка, а не малко момиченце. Когато детето стане на около 1 и 7-8 месеца вече ще си по- спокойна и уравновесена и ще можеш да взимаш такива сериозни решения. Пък и дотогава ще си е проличало дали твоя кръшка! Успех!

 • Коментар № 3 от Име

  22/05/2021 - 18:37

  Коментар 1 е ужасен... Момиче, съжалявам, че минаваш през това. Чудя се какво е станало с теб оттогава. Трудно ми е да ти дам съвет, понеже никога не съм била в такава ситуация. Исках само да те окуража, като видях предишния коментар... Знам, че ще се справиш, важното е, че ти и бебето сте добре. Дори и да се разделите с бащата, няма да е краят на света. Пожелавам ти успех!

 • Коментар № 4 от Никола

  09/01/2022 - 12:26

  И като се махнеш какво печелиш и какво губи детето ти?Казваш,че се отнася добре с него.Стига си мислила за себе си!В края на краищата всеки би се уморил да бъде лепенка.

 • Коментар № 5 от Ani

  13/01/2022 - 15:33

  Спокойно, всичко е от хормоните! Изчакай малко да порасне бебчо и ти да се стабилизираш малко и тогава ще решиш какво ще правиш. Някъде детето като стане на 1 годинка и 6-7 месеца нещата ще станат доста по- лесни. И помни семейство лесно се развали и трудно се гради. И заслужава ли си наистина детето ти да расте без баща? За мен основание за развод са само изневярата, психическия и физическия тормоз, всичко друго може да се реши. Успех!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).