Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 27.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

Майка ми ме тормози

Назад

04/02/2017 - 20:23 | Проблеми

Здравейте! Имам проблем с майка ми аз съм на 12 и тя ме тормози психически и физически. Постояно ме обижда и удря. Заплашвала ме е , че ще ме убие. Вика ми курва, тъпа ( оценките ми са много добри 5 и 6 ). За най-малкото нещо ме бие. Вика пропилях си целия живот за тебе що не пукна!? Защо не те блъсна някоя кола. Само лежуш и пърдиш и такива подобни работи. Тя не работи, чака издръжката от баща ми и децките. Мислила съм за самоубийство, но знам, че живота е пред мен. Тя даже не ми дава джобни, а вика, че е харчила много пари по мене! Моля казете ми какво да правя!!

Коментари

 • Коментар № 1 от CrazyLolita46

  14/02/2017 - 10:00

  Свържи се с баща ти и му обясни какво се случва! Ако той не предприеме нищо поговори с някой възрастен, на когото имаш доверие, например твоя учителка или роднина...
 • Коментар № 2 от MM

  14/02/2017 - 10:13

  Разкажи на баща си. Не може ли да те прибере?
 • Коментар № 3 от Какво да правиш ли?

  16/02/2017 - 05:12

  Ами, съдейки по правописа ти - "каЗете", "деЦките", "лежУш" - майка ти е напълно права да ти казва, че си тъпа. Ако висиш из фейса, гримираш се и се лакираш, вместо да си учиш уроците - и за "курва" е права. Вместо само да лежиш и да пърдиш, опитай се след като се подготвиш за училище да свършиш нещо в къщи - да измиеш чиниите, да сготвиш, да пуснеш прахосмукачка, да простреш прането, да изхвърлиш боклука... Така че на горката ти майка да и остане някоя свободна минута и за личен живот, а не само да ти слугува по цял ден. И за какви джобни на 12 иде реч?!? По заведения ли ще ходиш на тази възраст, що ли? Малко ли ти е, че жената те храни, облича и ти осигурява дом? Ти имаш ли изобщо представа какви са месечните разходи покрай теб? Едни смешни детски от 30-40 лв само за сметката за телефона ти не стигат вероятно. Ако не беше ти, майка ти можеше да живее минимум два пъти по-охолно и богато! Така че си налягай парцалите, учи си уроците и като станеш на 18, ако не ти харесва при майка ти - излизай на квартира, плащай с една заплата наем, транспортни разходи, ток, вода, телефон, интернет и храна, да видиш лесно ли е. И ако ти остават излишни пари - роди си една неблагодарница като теб, дето да ти харчи половината доходи и да се оплаква, че само я тормозиш.
 • Коментар № 4 от Иванов

  19/02/2017 - 13:54

  Тук има телефони на доверието - http://www.mamatatkoiaz.bg/article/241/nacionalni-telefoni-za-speshna-pomosht-pri-domashno-nasilie включително и такъв за деца,преживели насилие.Обади се,разкажи какво ти се случва и оттам ще те посъветват какво да направиш.
 • Коментар № 5 от до Какво да правиш л

  26/02/2017 - 17:47

  Може и момичето да не е много свястно, но къде е майката, която да го възпита? Обидите и боя не могат да бъдат оправдани. След като жената иска лично пространство, да не е раждала. Основният проблем не е в децата, които на 12 години се гримират и ходят по заведения, а в безотговорните родители, които ги създават. Ако гореспоменатата жена бе наистина майка никога нямаше да и се налага да стига до обиди и бой, защото дъщеря и нямаше да бъде като описаното от теб момиче (описание, което е само условно!).
 • Коментар № 6 от Nimboli

  09/07/2017 - 18:54

  Заснеми я тайно как ти посяга и после отиди с клиповете веднага в Закрила на детето .

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).