Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 27.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

Когато осъзнаеш, че си лош човек....

Назад

16/03/2017 - 17:29 | Проблеми

Цял живот се старая да живея правилно, винаги съм давала съвети как човек да живее добре, какво трябва да се направи и как трябва да се прощава. И тук идва тъжното, как един човек се опитва да помага на другите, се изгуби в собствения си живот и не вижда повече смисъл... Единственото нещо, което ме крепи е двете ми деца и третото, което е на път (те са единственото заради, което все още съм тук и имам последни желания за някаква борба в бъркотията)...Не искам да споделям детайли, за да не бъда позната, но усещам, че бавно и сигурно изпадам в депресивно състояние, при което мислите за самоубийство не са никак далечни.Изпитвам ужасна монотонност към всичко и всички, а на моменти съм толкова раздразнителна, че чак аз не се понасям...
Нямам вече с кой да споделям, моята майчица е на небето, а тя беше моя единствен и истински приятел. Не желая да ангажирам и семейството ми мисля да се справя сама и без това всеки се ражда сам и умира сам. Живота е такъв какъвто си го направиш, а аз моя го опропастих по възможно най-глупавия начин, мразя се, това моето не е живот а мъка. Нищо хубаво, никакво слънчево бъдеще нищо.... Гледам се в огледалото и не виждам, това което искам и не говоря за визия, просто ведрия,усмихнат и щастлив човек се е превърнал в изморен, мърморещ, тъжен и унил ... А когато осъзнах, че съм лош човек започна и страшното, разкъсвана м/у вина, яд, безсилие и самосъжаление започвам да мисля за алтернатива а каква може да е тя...? Дали не би било по-добре ако ме няма, смятам плюсове и минуси и плюсовете натежават в полза да изчезна, но не да избягам и да си живея някъде живота НЕ просто да ме няма, да остана само спомен или изобщо да не се сещат за мен и без това нищо добро не донесох непотребна съм никому дори на себе си съм във вреда,явно не разбирам живота и няма смисъл да го живея. Децата ще растат и без мен, мъжа ще си намери жена, може би ще съкруша татко, но той и без това е свит човек няма да покаже емоция... Всички ще се справят , аз се предавам ОБИЧАМ ГИ ВСИЧКИ но няма смисъл от мен . Аз се изтощих емоционално и психически нямам сили и не искам да се боря.
Простете за дългия пост, но исках да споделя

Коментари

 • Коментар № 1 от К'во ревеш ма?

  19/03/2017 - 05:10

  Като ти пориха парцала не рева, нали? Ама ти се досвидяха 10 лева за "постинор", или реши да глътнеш тиквата и да вържеш някой балък с пари. Обаче не ти се получи номера, и то барем три пъти. Остана сама - няма кинти, няма приятели, няма лайф, само бач като роб до гроб, за да храниш копелетата си. Като не си учила, не си постигнала нищо със собствени сили, а си решила да вървиш в тоя живот с путката напред - а'е ФОСТАТА сега, трепи се и не ни досаждай с хленченето си.
 • Коментар № 2 от MMM

  20/03/2017 - 12:37

  Първо - щом тепърва ще раждаш 3-то дете е съществено да си жива заради него. А и заради другите, освен ако не са над 15-16г. Второ - като си толкова отчаяна и готова да се самоубиваш, вземи пуши марихуана, пий енергийни напитки или скачай с парашут. Ще поемеш риск, но е по-добре да се закрепиш по какъвто и да е начин, дори с проблеми в по-далечно бъдеще отколкото съвсем без бой да се предадеш. Освен всичкото, трябва да си наясно, че ще предадеш депресивността си на мъжа и децата си. Така че напускането ти няма да е съвсем незабележимо - искаш ли го?
 • Коментар № 3 от Lost Lolita

  20/03/2017 - 23:21

  The story of my life... samo che az sym reshila da ne se samoubivam samo fizicheski, no i kato spomen u horata...
 • Коментар № 4 от к

  03/04/2017 - 08:51

  проблемът е липсата на секс, намери си някой който да те чука редовно и да те прави щастлива. тогава няма да има такива мисли. ползвай си путката по предназначение. може да пробваш и анален секс. ако имаш цици прави турски чикии, давай на гаджето ти да те къпе в сперма, накефете се. ако си в напреднала бременност и са ти забранили секса може да ти гали клитора само примерно, да ти ближе циците или задника. а ти прави яко свирки да се възбудиш и да се накефиш и ти.щом си бременна и циците ти са по-големи, прави турски чикии, лапай пишки и ще видиш, че живота не е толкова лош. Колко са ти големи циците? Коя ти е любимата поза?

  изчакай да пораснат децата, това е страхотен дар.
 • Коментар № 5 от Банан с пижама

  07/04/2017 - 01:53

  Авторке, лош избор на сайт за споделяне на такъв проблем! Тук основно ще видят проблем със секса,ще демонстрират проблема си със секса или ще открият, че освен проблем със секса имат и проблем с мисловния процес.

  Иначе ще предложа да потърсиш някого, който да те изслушва. Ако не помогне, поне няма да навреди. Но не някой като пишещите тук! Сериозно се съмнявам, че биха помогнали.
 • Коментар № 6 от кактус с пижаша ебещ

  03/05/2017 - 12:01

  демек не слушал какво пише и номер 5, понеже и той е от пишещите тук, или греша? явно номер 5 не е запознат с физиологията на човека и как тя се отразява на психическото здраве. Е, здраве да е

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).