Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 27.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

Искам да умра, не ми се живее повече

Назад

21/10/2016 - 13:36 | Проблеми

Здравейте, искам да кажа, че искам да умра и не издържам повече. Майка ми почина преди година и половина, а преди три години и дядо ми. Това са хората който най-много обичах. Все още си спомням времето когато всички бяхме заедно аз, мама, тате, баба, дядо, брат ми и вуичо и седяхме заедно около масата, на Нова година също. Много ми липсват от тогава се чуствам самотен и не мога да живея пълноценно. Вече не ми се живее, вече нищо не искам въпреки че съм на 25 години, искам просто да умра, искам просто да отида при тях, защо всичко не може да е както преди, искам да съм с тях и да сме всички заедно, пак да имам семейство. Преди мислих, че това да имаш бизнес е най-добре, но сега знам че нищо не може да замени хората. Не знам какво да правя, чуствам се подтиснат и самотен. Искам да се разболея и да умра, за да не се налага да се самоубивам. Постоянно съм в някакви депресии и нищо не ми се прави. Всичко ще се промени ако всички сме заедно, но знам че няма. Даже не ми се и плаче искам просто да съм щастлив както преди, не съм бил богат и вече и не искам. не знам още колко ще издържа. Много ми ;ипсват, много ги обичам и ще ида при тях, само не искам да съсипвам тате брат ми и другите роднини. Какво да правя, не издаржам повече. Моля ви помогнете ми.

Коментари

 • Коментар № 1 от MX

  28/10/2016 - 10:18

  Лошо е, но помисли, че майка ти не би одобрила, нито дядо ти. Намери си жена, като ти се родят 1-2 деца постепенно ще намериш нов смисъл. Все пак щом си на 25 е добре, я си представи, че си на 12 и трябва тепърва да растеш сам.
 • Коментар № 2 от Баро Вкаров

  30/10/2016 - 05:16

  Ами мри, к'во чакаш? Ама шубето е голям страх, не се мре толкоз лесно... :) На 25 станал, още реве за МАМА! И се надява да намери някоя трътка, която да го съжали и да замести майка му. Пък ако може и хубави свирки да върти - цена няма да има, нали? :)))
 • Коментар № 3 от Някой

  09/11/2016 - 22:17

  Приятелю, няма по-голяма мъка от това да загубиш любим човек, а когато са повече от един е направо разрушително. Но, виж, този живот е само едно въплащение на нашата душа- той не е нито началото, нито краят. Затова се опитай да мислиш малко по-мащабно. Душата на майка ти и дядото са просто на друго място и единствения начин да си в контакт с тях докато си тук на този свят, е твоята собствена душа и любовта, която изпитваш към тях. Така че съхрани ги и ги разгърни. Тъпо е да ти се казва "не страдай и не тъгувай", зная. Но запомни, че всеки път, когато го правиш ти всъщност отдалечаваш своята душа от тяхната; всеки път, когато ти страдаш прекалено и те страдат заедно с теб. И в Светото писание е казано да не страдаме прекалено за нашите отминали близки, но да се молим за тях. Не зная дали си набожен, но трябва да си вярващ- само това е начинът да спасиш техните и своята душа. Останалото е тленно и преходно, сам виждаш. Само не мисли за самоубийство- това е сигурният начин никога повече да не срещнеш твоите близки.
 • Коментар № 4 от a

  15/12/2016 - 15:18

  za6to ne obi4ash mai9ka si i dqdo si ...za6toto sa umreli li ...moje puk samo da si bil privurzan horata samo na svatbata si obe6tavat da sa verni da se obi4at dokato smurta gi razdeli maikati i dqdoti sa tvoq kruv i to e zavinagi ...a nqma nezamenimi hora no 4ovek se zamenq s 4ovek ne s biznes
 • Коментар № 5 от съветника

  21/12/2017 - 09:20

  умри аи да сте заедно пак, пиши после как мина

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).