Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 9.02.2023 г.

Общ брой статии: 1478

Шефът ми ме сваля, а е женчо и адски ме дразни, дайте идеи!

Назад

13/10/2019 - 02:02 | Други

От 3 месеца имам нов шеф, в маркетинговия отдел на един от телекомуникационните оператори работя, няма да кажа кой. Та преди 3 месеца ни натресоха едно костюмирано мъжленце, протеженце, за началник на отдела. На 38 години е, ама едно такова крехко мъжле, няма и 60 килограма, гладко лице, лъщящо от обилно мазане с кремове, а и често е оплескан с фон дьо тен. Нежничък, като жена направо. Бях убедена, че не само е метросексуална мъжка коконка, ами и чист педал. Ефирни шалчета към костюмчетата, наконтен и маниерите му едни изящни и нежни, че си мяза на педал от 100 метра. Бях убедена, че е гей, докато не започна да ме ухажва и сваля още след първия месец. Викам си това е някакъв майтап, ама женчото определено е сериозен в намеренията си. Казах му, че съм обвързана, имам си приятел, но нахалства и дори се изтъква, че бил далеч по-подходяща и перспективна партия за мен, отколкото някакъв си прост пицар – така си и позволи да нарече гаджето ми и то на няколко пъти го подмята по различни начини, че е прост пицар и не съм за него. Е той си е пицар де, като такъв работи в една пицария ама е пич на място и го харесвам. И честно казано, стават ми доста досадни вече свалките на шефчето, надут е и нагъл, държи се сякаш е убеден, че ще ме свали, даже нагло сякаш вече сме като гаджета, подмята и пред колеги изречения сякаш сме двойка и тем подобни лигави базикни, които направо ме вбесяват. Иде ми да му плесна един шамар чак. И се въздържам за сега да му кажа на приятеля ми за свалките и приказките по негов адрес, че моят ако го хване и меко казано ще му изтръска пудричката и дьо тенчето от фейсчето – ще му гримира козметичната физиономийка за седмици напред. То аз мисля, че мога да го набия тоя глезльо, камо ли моят приятел ако го хване. Това гаранция ще спре лигльото да се държи така, ама пък аз ще съм уволнена, ако стане гаф да се разбере че сме гаджета. Друг вариант си мисля и за сигнал за сексуален тормоз и нарушаване на личното пространство и комфорт на работното място, има такива неща, мога да се оплача на човешки ресурси, но знам че е протеженце и не знам дали няма в последствие пак да си изгубя позицията. Той ще се кротне, ако се оплача, ама може да ме освободят след месец два по някаква си причина.
Та не знам какво да правя, как да постъпя и накарам това жалко подобие на мъж да спре да ми се прави на такъв с тъпите си свалки и подмятания. Чак и колеги се базикат вече и подмятат закачки уж на майтап, че сме гаджета ама мене не са ми забавни тия майтапчета. Те и с него доста се базикат, то и аз също де - големи ебавки направо и коментари, прякори му изкочиха още на втората седмица, зад гърба му де много ясно – пудричката, денди-пенди, шалчето, шалчо-педалчо и кърпичката го кръстихме в офиса - кърпичката щото ползва постоянно носни кърпички ама такива от плат извезани с дантелки и бродерии като от викторианската епоха – хахаха.
Дайте съвети, ако имате идеи, ще оценя полезни съвети, че вече няма почти ден, в който да не ме изнервя по няколко пъти с мухльовските си свалки.

Коментари

 • Коментар № 1 от има два варианта

  24/10/2019 - 01:58

  Ако искаш да се изгавриш с него - пусни слух сред колегите, че си се напила и си му пуснала. Ама се е оказал много зле - 10 см пишка в ерекция, свършва на втората минута и е адски зле с интимната хигиена. Гаранция, че никоя от службата няма да му пусне. Другият вариант - кажи на приятеля си, ама спокойно, без да влагаш емоции. Така че да не хукне да се разправя с лекето в службата, а тихо и кротко да го причака някоя вечер пред тях, след което с един винкел да го направи да прилича на картина от Пикасо.
 • Коментар № 2 от Добчу

  13/12/2019 - 17:33

  подари му изкуствена вагина и я напълни с лайна
 • Коментар № 3 от Авторката

  12/02/2020 - 19:29

  Има развитие - аз напуснах и от 20-ти януари съм на нова работа, а моят приятел на свой ред ошамари пудричката преди 6 дена. Не сериозно де, просто унизителни шамари, без да го поврежда нещо, че женчото лесно би се повредил от по-сериозен бой и ще съди после. Уговорих си среща с него, не спираше да ме търси по телефон и вайбър, та си направих среща с него, като дойде, се появи и моят приятел. Взе подарения ми преди малко букет цветя от ръцете ми, попита го - ти ще я оставиш ли на мира бе, педал..... няколко пъти му повтори педал, а лигльото се уплаши яко и с типичните му женски маниери започна да заеква и пелтечи. Моят го изтряска с букета през лицето и после три шамара, като и след втория и след третия шамар пудричката се просваше на земята, взе да пищи за помощ и ревна като абсолютно момиче, ви казвам, адски жалък и смешен - с рев обеща, че повече няма да ме търси, моят му кресна да изчезва на бегом, каза му на бегом да изчезва, докато не ни се скрие от очите и ошамареното мъжленце на прибежки и препънки хукна да се спасява разреван. Хахахаха - не съм насилница и не обичам насилието, но ви казвам, че това ми хареса и ми достави удоволствие да видя моят как го нашамари и го разрева с лекота. Цялата му наглост и самочувствие, че е някой, а моят пицар е никой, се бяха изпарили и глезльото едвам не се посра от ужас..... пък и не знам всъщност, може и да се е изходил в гащите, докато е тичал разреван.
 • Коментар № 4 от От пръднята

  08/05/2020 - 18:50

  Следващия път като видиш шефа си се изпърди шумно и се престори че нищо не е станало ще
  спре да те сваля повярвай ми.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).