Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 19.05.2022 г.

Общ брой статии: 1418

Спя с най-добрия ми приятел

Назад

10/01/2013 - 02:19 | Сексуални

Здравейте. Имам нужда да споделя с някой това, което се случва с мен, но тъй като ситуацията е малко complicated не мога с никой от близките си приятели да го споделя.
Преди 2 месеца с най-добрия ми приятел бяхме в нас и гледахме филм (нещо, което е абсолютно нормално за нас.. от както се познаваме си имаме такива вечери). Но в един момент не знам как стана, но той ме целуна и аз не се отдръпнах, след което правихме и секс. И това вече се случва почти всяка седмица.. Отношенията ни по никакъв начин не се промениха, напротив сега сме дори малко по-близки и от преди, но само толкова. Не можем да имаме връзка, защото той си има приятелка. Първия път като се случи и на двамата ни беше малко странно защото той е близък приятел с моя бивш и аз с неговата приятелка.. Но сега някак си го приемаме за нещо нормално.. Просто има някакво много силно сексуално привличане между нас, хубаво ние когато го правим, но само толкова.. .
Много от вас може да ме упрекнат, че не постъпвам правилно спрямо нея и т.н., но наиситна имах нужда да си го кажа някъде..
М.

Коментари

 • Коментар № 1 от xeon

  11/01/2013 - 23:07

  Само не разбрах ти какво си - жена/мъж?
 • Коментар № 2 от Aвторката

  12/01/2013 - 15:38

  Жена съм.. виж, че съм писала, че спя с най-добрия си приятел...
 • Коментар № 3 от xeon

  15/01/2013 - 15:36

  Не се разбира жена или мъж си. Сега вече е ясно. Както и да е, ситуацията е така или иначе complicated, от друга страна пък няма нищо странно. Просто съществува сексуално привличане и толкоз. При много хора е така. Не знам на по колко години сте, но щом не сте семейни, няма нищо трагично. Че той си бил гадже? Голяма работа! Днес е гадже с нея, утре може да се окаже, че са разделени и ти да му станеш официално гадже. Щом като правите секс значи липсва нещо у нея, което той компенсира чрез теб. Преди години и аз бях така - имах гадже, което беше страхотен човек, но пък беше фригидна и я правехме секс веднъж на 10 дни, я не. Пък и по 15 минути секс ли е? Да не казвам, че винаги трябваше да имаме под ръка лубрикант, защото нито веднъж не можа да се овлажни достатъчно. Като чуеше, че трябва да правим секс, все едно щях да й правя сложна и болезнена операция. Но както и да е. Разбираш, че не можеше да продължаваме така и се разделихме. Но пък до момента на раздялата ни, никога не й изневерих, за което не съжалявам, защото нямах стрес. Самата изневяра е стресираща при някои хора. Щом ви харесва, правете го и се наслаждавайте един на друг. Заради това светът няма да свърши.
 • Коментар № 4 от s

  21/01/2013 - 10:33

  "Жена съм.. виж, че съм писала, че спя с най-добрия си приятел..." не че нещо ама на Вас жените не ви се отдава да мислите логично.
 • Коментар № 5 от s

  21/01/2013 - 10:33

  "Жена съм.. виж, че съм писала, че спя с най-добрия си приятел..." не че нещо ама на Вас жените не ви се отдава да мислите логично.
 • Коментар № 6 от s

  21/01/2013 - 10:34

  "Жена съм.. виж, че съм писала, че спя с най-добрия си приятел..." не че нещо ама на Вас жените не ви се отдава да мислите логично.
 • Коментар № 7 от VsP

  04/03/2013 - 01:59

  /"Жена съм.. виж, че съм писала, че спя с най-добрия си приятел..." не че нещо ама на Вас жените не ви се отдава да мислите логично./ "S" може би най-мъдрото изречение в целия сайт !! ахуахуахуах :D :D :D :D

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).