Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 23.04.2019 г.

Общ брой статии: 1125

Как спах без да искам с дъщерята на приятелката ми

Назад

10/11/2013 - 01:30 | Сексуални

Здравейте,
Тук чета - кой наебал сестра си, кой майка си, кой леля си и отдолу в коментарите - масова плювня. Понякога, обаче, нещата просто се случват и не зависят от това дали ги искаш или не.
Преди доста години се бяхме разделили с жена ми за около две години и аз живеех с друга жена. Беше рускиня, а рускините са едни от най-красивите и най-ебливи жени в света. Ще й спестя името, че е известна личност и не искам да пада и капка съмнение върху нея. По това време се наложи да спим в една стая заедно с дъщеря й от предишния й брак, която тогава беше на около 14 години. Такива бяха условията на мястото, където живеехме и то за доста дълго време.
Разбира се - за секс можехме да мислим само като малката заспи или като е на училище или на гости. Често го правехме и вечер, след като малката заспи - възможно най-тихо и внимателно. Но... май само ние си мислехме така.
Дъщеря й спеше на легло, а ние - на дюшек на пода. Когато искахме да се чукаме чакахме щерката да заспи, след което се започвахме. Понякога ми се струваше, че не спи, а скришом ни гледа. И до сега не знам. Много ме възбуждаше когато й го вкарвам в дупето, а тя да се мъчи да не извика от болка за да не събуди дъщеря си. Моя не е много голям на дължина, но е доста дебел (така поне са ми казвали жените) и твърд, и вкарването му отзад си е живо изпитание. Понякога тя не издържаше и започваше да охка и пъшка, та се налагаше да й запушвам устата с длан. На сутринта обикновено малката ставаше рано за училище, а ние оставахме да се излежаваме след нея за около час. Тогава обичах в просъница само да и вдигна нощницата, да я придърпам към себе си и да и го вкарам. Сутрин винаги ми е страшно надървен и така си довършвахме започнатата работа от вечерта. Секса с нея беше наистина невероятен! Чукали сме се с часове. Правили сме всякакви неща без никога да ми е отказвала каквото и да е. Имаше стегнато тяло, дълги крака, добре оформени цици, хубаво лице и беше влюбена в секса. Какво повече може да мечтае един мъж?
Дъщерята отначало не ме приемаше добре. Имаше скандали и натяквания. С всичко ми показваше, че не ме харесва и не иска майка й да е с мен. С течение на времето, обаче, нещата се оправиха и заживяхме нормално. Помагах й за училище, решавахме задачи, а тя много обичаше демонстративно да ми седи в скута. В присъствието на майка си, разбира се. Имаше големи за възрастта си и щръкнали напред цици и не се притесняваше да се разкарва по хавлия насам-натам след баня. Веднъж даже, знаейки че се вижда, разтвори хавлията си пред едно огледало и видях младото й и стегнато голо тяло. От мястото, където седях, се виждаше отражението й и тя май добре си даваше сметка за това. Майка й седеше с гръб и не виждаше гледката, на която се любувах. Аз, обаче, винаги съм се старал да не ходя пред нея разсъблечен. Най-много с тениска и къси панталонки.
Та по едно време като беше седнала в скута ми за пореден път и нещо се бъзикахме - усетих, че малкия започна да расте и да се втвърдява. Никога дори и на сън не съм си представял, че това може да се случи. Бях с къси панталонки и добре разбирах, че се опира в нея. Стана ми неудобно и я преместих на коляното си, а тя, като че почувства какво става - демонстративно пак се намести назад, давайки вид, че нищо не е разбрала. А моя вече се беше надървил яко и се беше наместил някъде зад малкото й и стегнато дупе. Спрях да приказвам, а тя даже започна да се подрусва и поклаща напред-назад. И то в присъствието на майка й. Майка й започна да я гледа с подозрение. Но изглеждаше, че никой не прави нещо лошо.
След време нещата се задълбочиха. Аз обикновено си лягам по-рано и малката все намираше повод да си легне до мен докато майка й не дойде да я премести на нейното легло. Заспивахме заедно, а на сутринта, както винаги, до мен намирах майка й и пак както винаги вкарвах надървения си кур във влажната й и винаги готова за секс путка.
Понякога в събота се налагаше майка й да дава дежурства. Излизаше рано, а ние продължавахме да се излежаваме докато се наспим. Една сутрин в просъница пак се протегнах да вдигна нощницата за да й го вкарам. Опипах путката с ръка, придърпах я към мен. Стори ми се доста по-различна от друг път. Доста се потрудих докато намеря къде се вкарва и се наложи да я изтегля доста назад за да улуча. Понеже доста пъти тя правеше така, че да й влезе направо в дупето – не се учудих много, че беше стегната и обви кура ми плътно. Посегнах към цицте – а те ми се сториха по-различни от друг път. По-стегнати и изпъчени напред. В просъница не осъзнах много ясно какво става. Само ми беше много хубаво и след малко почувствах влага и започна да влиза и излиза доста по-лесно. А тя се притисна се силно към мен и започна да скимти като малко котенце. Това беше доста по-различно от друг път. Обикновено приятелката ми започваше шумно да охка и да пъшка, а от един момент нататък нямаше значение дали й го вкарвам в путката или в дупенцето, защото беше еднакво влажно и готово за секс. И тогава реших да я отвия и да видя какво става. Последва шок! Оказа се, че до мен е легнала дъщеря й! Беше се нанизала на кура ми, а аз стоях като препариран. Нямах нито сили, нито желание да си го извадя. А тя продължи да се притиска към мен и да мърда малкото си и стегнато дупенце напред и назад. След около 5 минути почувствах, че ще се изпразня, извадих го и на силни тласъци се изпразних между краката й. Ами сега??
Бях шокиран и се чудех какво да правя. Малката лежеше до мен, омазана в сперма. И тогава реших да се направя на заспал и да се държа така, че все едно нищо не се е случило. Започнах да дишам равномерно. След около 5 минути тя стана и отиде в банята да се измие. Аз лежах завит презглава като препариран. След малко тя се върна и си легна на нейното легло. Сигурно сме лежали така около час, правейки се че спим след което аз станах, отидох в кухнята и си направих кафе. Бях направо зашеметен от случката и се чудех какво да правя.
Към 11 ч. си дойде майка й. Беше в добро настроение. След малко влезе и дъщерята, подложи бузка за целувка както всяка сутрин. Държеше се така, че все едно че нищо не е станало. Само дето беше по-зачервена от друг път и не смееше да ме погледне. Аз в началото бях вдървен, ама после се отпуснах. И двамата се правехме, че нищо не е станало и така май беше най-добре. Същия ден тя отиде на гости при приятелка, а аз ебах майка й като за световно! Направо я спуках от ебане. Случката от сутринта ми се струваше като еротичен сън.
След този случай имаше още няколко подобни. Всичките – след като майка й излезеше за дежурство. Малката се намъкваше при мен незабелязано, а аз й го вкарвах в тясното пиченце. Чувствахме се много добре. Отпуснахме се, но винаги, когато бях върху нея и й се празнех върху коремчето - тя си завиваше главата със завивката. И на двамата така ни беше по-добре. Не искахме да се гледаме. А после се правехме, че нищо не се е случило. Това продължи повече от половин година.
После пътищата ни с майка й се разделиха. Дъщеря й се омъжи за англичанин и живее в чужбина. Не съм я виждал от доста години. Но спомена си остава все така жив и еротичен.
И не бързайте да ме съдите, защото нещата понякога просто се случват.Независимо от това дали ги желаете или не.

Коментари

  • Коментар № 1 от кур

    17/01/2017 - 11:30

    А сега съседът спи с теб? Идва и ти пори дупето докато спиш и сънуваш малкото момиченце. Като сереш излиза кръв, щото и от съседния блок идват да ти ебат гъза. Ех, как се обръща живота, от ебач на яко путета, да станеш дърт педерас дупедавец!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).