Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Udovolstvie

Назад

26/06/2016 - 13:21 | Сексуални

Отдавна искам да споделя нещо много лично ,което ме мъчи . Преди време отидох на гости при родителите ми , ходя рядко защото са на работа.Майка ми беше на пазар , а татко гледаше телевизия-някакъв филм. Аз легнах до него на разпънатиа фотьоил и се загледах, като от време на време си говорим. Във ф- ма имаше много секс сцени.Погледнах без да искам панталона на тати и видях че е възбуден.Хвана ме срам и тактично казах че ми се пие кафе за да стана от разп.фот.,докато се опитвах да стана залетях и паднах в/у татко-точно в/у втвърдения му член.Набрах се за да се изправя ,но той ме дръпна силно в/у него- разбрах какво иска ,все пак съм на 33 -разбирам на къде е тръгнал.Притесних се много защото това е баща ми - не мъжът ми !
Започна да ми мачка гърдите, опитах се да го отблъсна,но неуспях.Разкопча ципа на горнището ми и ми извади гърдите от сутиена-примирих се - останах вцепенена и шокирана.Започна да ми смуче зърната като полудял-възбудих се.Съблече ме и започна да ме пипа по клитора.На мен започна да ми прилошава,почуствах и някякъв шум в главата ми -изпотих се страшно много-оставих се,нямах сили.Докато се опомня той вече беше в мен и ме оправяше отзад-болеше ме,мъжа
ми никога не си е позволявал това и не съм свикнала.Молех го да спре но не ме слушаше-все едно не беше той.Извади го и започна да ме лиже ,а мен ми стана хубаво,въпреки че не можах да се отпусна ,за да не си дойде мама и да ни завари,какво щях да обяснявам.Телефона ми звънна и се сепнахме и двамата- беше майка ми-каза че ще закъснее,защото щяла да мине из болната ми баба,гласът ми трепереше докато говорех.Казах му и той започна да полудява още повече,започна да говори извратени неща,караше ме да му го лапам и ме питаше къде искам да свърши,като си отговаряше сам-питаше ме дали ми е хубаво.Аз получавам рядко оргазми по вр.на секс,но тотава свърших още в началото-бях мокра ,беше ми хубаво с него.Виках силно и не исках да се изпразни.Правеше ми какво ли не.Радваше се на обръснатата ми путка,галеше я,а аз кротувах като послушно кученце.Получавах оргазъм само от мисълта че ми гледа путката.Попита искам ли бебе-аз казвах да на всичко което каже,дори пак ме еба в гъза и не ме болеше,защото се отпуснах. Чувството неможе да се опише.Накрая се изпразни в мене,щеше да умра от удоволствие.Облякохме се и си направихме кафе.Докато го пиехме той ме опипваше без да се притесняваме.Мама се забави много,звъвях й, но ми каза че няма да дойде лесно,защото захванала да чисти на майка й.Стана ми някък спокойно,защото баща ми си пъхаше ръцете и ми стискаше гърдите.Аз се съблякох гола докато той беше в тоалетната-легнах и чаках да дойде да ме люби нежно.Като ме вида веднага почна,толкова беше мил и нежен милваше ме ,люби ме много. Накрая ме гушна и взе да ми разказва истории,когато съм била малка.Каза че се гордее каква жена е отгледал,и започна да ми гали путката и гърдите.Отново се пожелахме и пак го направихме.Вече ни стана редовна практика ,пътувам често с него под предтекст че няма кой да ме кара,когато ми се налага да ходя извън града,а и не се притеснявам ,защото знаят че ми е баща.Ходиме в хотелски стаи,чукаме се без задръжки ,докато ме ебе викам силно -това го възбужда повече,говори ми мръсотии на глас без да шепне-това ме подлудява,не ни се напуска хотелската стая.Веднъж дори излъгахме че колата се развали и ще нощуваме в хотел докато я ремонтират.Тогава ми протърка клитора -няма да забравя,не мигнахме скъса ме от ебане,аз виках колкото ми глас държи.От началото на сексуалната ни връзка ми беше гадно,но свикнах.
Със него сексът е пълноценен- без задръжки.Много често когато той шофира аз си разкопчавам панталона и маструбирам,искам да ме гледа,един път не издържа и отби в един черен път за да му направя свирка.Искаше аз да сваля всичко,а той си разкопча само ципа, накара ме да сляза от колата и да легна чисто гола на капака,така му действаше възбуждащо. Искам да се държи с мен като с курва.Като ме ебе искам да ми казва "ти си курва".Аз се чуствам така когато съм с нето.Веднъж ми сподели че иска да ме гледа как правя секс с най-добрия му приятел.Аз се съгласих.След време ходих в наще и те двамата си бяха сипали по ракия.Татко отиде до тоалетната аз и чичо П.останахме сами , той беше пиян , смъкнах деколтето и гърдите ми почти се виждаха.При мисълта за това което ми каза татко че иска да ни види се възбудих.Без да мисля седнах в скута на най-добрия му приятел,който познавам от малка и му казах че искам да ме ебе.Показах си гърдите и му разкопчах панталона, хванах му кура и го стиснах между гърдити ми,после го лапнах за да го намокря и не след дълго седнах на него. Докато се друсах на скута му циците ми се люшкаха в синхрон с цялото ми тяло бях с гръб към чичо П. и с лице към открехнатата врата,окъдето татко гледаше превъзбуден, гледахме се в очите неусетно влезе в стаята и ми пъхна кура в устата.Задоволявах ги и двамата,толкова бях доволна от себе си. П. се изпразни в мене,усетих че спермата му се стича и капеше на пода,докато баща ми не запуши дупката от която капеше семенната течност на прилятеля му. П.ни гледаше и сигурно не доумяваше какво става -приятелят му ебе дъщеря си.Аз исках да ни гледа... след като и баща ми свърши започна да ми скубе косата и да ме бие жестоко,молех го да спре,късаше ми дрехите,риташе ме,псуваше ме,обиждаше ме...имах чувството че никога не съм го познавала...не понесе гледката,въпрека че той така искаше,не иска да гледа как най-добрият му приятел се снушава с дъщеря му-ревнува приятеля си-не мен! дълго време не поддържахме никакъв контакт,докато един ден не дойде у нас за да ми се извини с малък подарък. Взе ме в скута си и ме държа дълго.Аз хванах ръката му-исках да ме гали по путката-дълго ме галеше по клитора,после си пъхна пръста в вагината,чуваха се звуците от слузта,която отделям когато се възбудя-треперех от удоволствие.После седнах на масата с широко разтворени крака,а той едновременно масажираше клитора с палеца,а показалеца и средният ги вкарваше в мене,чувах звуците които издаваше-възбуждах се още повече.После започна да ме лиже с апетит и очакваше нетърпеливо секрета който капеше от мен оргазъм след оргазъм.Молех го да ми го вкара-толкова исках пак да усетя големия му кур-молех се ,умолявах го да ме ебе ,но той не го правеше.Усещах как се задушавам от удоволствие
През сълзи се молех да ме ебе,когато най-накрая ме обърна с гръб към него и бавно ме обладаваше в продължение на минути.Аз обичах да държи непокорните ми гърди докато ме ебе ... беше неповторимо .

Коментари

 • Коментар № 1 от MM

  27/06/2016 - 10:23

  Поредното педерастче-фантазьор. Мухльо, пиши си разказите във в-к Лична драма, не се напъвай да лъжеш тук.
 • Коментар № 2 от Мисирката

  28/06/2016 - 17:31

  А сега разкажи, как си се ебала и с дядо си,за да е пълна тъпнята!
 • Коментар № 3 от Deko_i

  03/08/2017 - 07:47

  Много шибано брат. Не става даже за масторбиране
 • Коментар № 4 от Алекс

  24/06/2018 - 13:33

  пълен лъжец......

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).