Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Този свят се е побъркал

Назад

11/09/2014 - 15:37 | Сексуални

Аз съм гей. Така се случи, че в ученическите ми години един батко ме излъга и ми направи свирка. Обесеби ме, запозна ме и с други. Започнах да движа в такава компания и...това ми се превърна в навик. Сега, след няколко години, съм в безизходица. Не заради това, че спя с мъже, а заради това, че не мога да създам семейство, че нищо смислено не може да излезе от една връзка между мъже. Промениха се и времената. Всички искат само секс да правят, на никого не му се занимава и ангажира... любовта за нищо я нямат, дори не искат и да се замислят. Отчаян съм. Омръзна ми от този курвенски живот, понеже нищо друго не ти се предлага. Не знам вече къде да търся и как да се спася. Вече няма свалки, няма разговори, няма срещи, няма вечери, няма кино... направо секс и то най-вероятно само веднъж. Но дори и това вече не е безопасно - плъзнаха болести, хората масово заболяват от нещо предавано по полов път. Веднъж направих компромис. Започнах да се виждам с момче, което не ми беше по вкуса, не беше и кой знае колко умен. Но аз си мислех, че след като не мога да имам нормална връзка, едно такова привидно спокойствие и постоянен секс партньор ще ме утешат и ще ме пазят. Какво се оказа? Че той е правил безразборен секс през цялото време! На какво да вярвам вече, не зная... И при хетеро двойките нещата не са розови, но те поне могат да имат деца и да се посветят на тях с надеждата, че може би ще поведат света към нещо по-добро. Даде се свобода на хората в последните години, което е прекрасно, но границата между свободата и хаоса е много тънка и много хора използват свободата за да задоволяват потребностите си, които често са доста перверзни и грозни. Сега комуникацията, информацията и услугите са на една ръка разстояние. Защо му е на някой да си прави труда да спечели сърцето ти, след като някъде там чакат още много сърца? Това е порочен кръг, едно вечно търсене и очакване. Хората живеят с мисълта, че може би утре ще се появи някой още по-добър и от предишния. Зарязват те с лека ръка, защото знаят, че с няколко съобщения в интернет, ще си осигурят компания за вечерта. Нямаш право да се бунтуваш, нямаш право и да спориш - ако не ти харесва, оставаш сам. Някои ще кажат сега, че никой не ме кара да се виждам с такива хора и да правя това, или онова. Да - съгласен съм, обаче поне да имаше някакъв избор. А то какво? Стадото е хукнало към пропастта с всичка сила. И да спреш, те те повличат натам, а дори да устоиш, в най-добрия случай ще останеш сам на ръба на скалата.... и не след дълго, от скръб и от самота, ще скочиш и ти...

Коментари

 • Коментар № 1 от Прочети

  11/09/2014 - 16:10

  Определено те разбирам и то много добре какво казваш (момче съм)
  Мисля, че бихме могли да си пишем в Skype.
  Не очаквам нищо специално от теб, просто да си чатим.
  Skype: cool_friends_
 • Коментар № 2 от ABC

  11/09/2014 - 18:52

  Я кажи освен педалските си изпълнения с нещо друго занимаваш ли се? Работиш ли нещо и ако да - какво? Жена чукал ли си или те е срам? Освен да влезеш в пътя имаш и няколко други алтернативи - да влезеш в манастир (сериозно, а не на думи), да се застреляш или отровиш, да отидеш в Легиона, да почнеш да скачаш с парашут. Или просто да се хванеш с наркотици и да се "разнообразиш".
 • Коментар № 3 от bravo

  11/09/2014 - 20:58

  Малко хора осъзнават това, което и ти, но и малко хора искат да мислят! Вече няма нищо забранено, всичко е извратено под идеята за демокрация!
 • Коментар № 4 от Анонимeн

  18/09/2014 - 20:32

  Към Номер 1
  Той е нещастник!
  Само маниполира хората.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).