Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Свършва прекалено бързо?!

Назад

15/07/2015 - 18:41 | Сексуални

Здравейте! От заглавието знаете за какво говоря! :) Това е "проблема" Ми, защото на приятеля ми явно не му прави впечатление. Секса ни продължава около... 5 мин. Понякога свършвам, понякога не. Дори и да свършва, пак все едно нещо не е достатъчно... След като той свърши "неочаквано бързо", несъзнателно правя леко нацупена муцунка и той ме вижда, пита ме какво има и като му кажа, че не съм свършила, той казва "да не съм бог? малко ли си свършвала?" .. Не са малко, защото в началото на 2 годишната ни връзка правехме нон стон секс, това е нормално. Преди ме разцепваше, буквално ;д а сега след един път и не иска повече. Защо?! Как да го променя? Не ми е достатъчно толкова малко.. прекалявам ли, че искам това?! Да ме чука поне малко повече от 5 мин?! Дори когато му духам, след това просто всичко свършва и аз оставам незадоволена отвсякъде. Не се чувствам добре от това и ми личи, защото настроението ми се скапва. Някакъв съвет?! Как да го заинтригувам? Нещо по-така... Или някакъв съвет как да не свършва толкова бързо?!

Коментари

 • Коментар № 1 от AZ

  16/07/2015 - 10:30

  Проблемът се решава много лесно - намираш друг. И той ако намери друга ще иска повече от веднъж, поне в началото. На колко години е?
 • Коментар № 2 от Lov

  18/07/2015 - 14:08

  Кажи му да си държи главичката на члена забелена под бельото,така кожата загрубява и няма да свършва бързо,отначало е кофи докато се свикне,но после всичко е ок.
 • Коментар № 3 от нормално е

  19/07/2015 - 22:17

  Ти какво искаш - след две години сексът да е като в началото ли? Няма такива филми! След още 2-3 години ще трябва да черпиш, ако се сети да те чука по-често от веднъж на месец. А след десетина години, ако сте още заедно - само на рождения ти ден и за нова година :) Знаеш ли колко истина има в оня виц, дето един отишъл на лекар. Докторът го прегледал, пуснал му всякакви изследвания и накрая попитал:
  - Ти пиеш ли?
  - Аз съм млад човек още, така че пия.
  - Пушиш ли?
  - Аз съм млад човек още, така че пуша.
  - А секс правиш ли?
  - Аз съм млад човек, как няма да правя секс?!?
  - Виж сега, имаш избор: или спираш алкохола, цигарите и секса, или ще живееш най-много още година-две!
  - Ами... тютюна и пиенето ще ги спра някак, ама секса - трудно! - отговорил пациентът.
  - В такъв случай за тебе има само едно спасение - да се ожениш веднага.
  - И как ще ми помогне това?!?
  - Ще спреш секса постепенно и без затруднения...
 • Коментар № 4 от Не взимам страна

  21/10/2015 - 23:33

  Като е толкова арогантен спрямо любимия, направи сметка какъв човек е станал с времето :) Потърси дискусия, а не скандали, ако не взима от дума и не искаш да го напуснеш купи си вибратор :)
 • Коментар № 5 от Кире

  04/12/2019 - 12:13

  разкарай го и готово, или прекалява с чикиите или е дърт вече и не може да го вдига, и в двата случая си намери подходящ ебач, който ще се старае. като не може да те задоволи с хуй защо не те довърши с език или пръст? много егоистично от негова страна да не се интересува свършила ли си или не си и да не прави нищо по въпроса. не ти заслужава нито путката, нито циците!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).