Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Студената съседка

Назад

12/10/2015 - 20:04 | Сексуални

Вероятно тази история ще ви се стори скучна, но искам да я разкажа.
Дълго време чаках да намеря малко жилище в квартал Павлово, малко преди студентския празник на миналата година намерих. Стана случайно, и както се казва хванах последния влак. Мой приятел, който знаеше проблема ми, случайно вижда една обява на входната врата на нова коопе рация. Обади ми се, изчака ме, отидох и...купих. На покрива на кооперацията имаше две ателиета като аз купих по-голямото. Продавачът явно бе подгонен за пари, защото щом влязохме в банката и му преведох парите ме прегърна и каза, че довършителният ремонт е за негова сметка. Посрещнах новата година в уютно по мой вкус жилище. Неусетно се сдобих и със съседи, по-точно съседка, която не беше контактна. Бяхме само двамата на покрива, и се по насяхме някак си. На женския празник имах много ангажименти, и се прибрах рано. Върших си работата, легнах си и се отнесох. В просъница чух силен шум, станах и се показах навън. Видях в тъмното някаква купчина, приближих се и видях съседката, която се бе проснала на цимента. Повдигнах я, дишаше, но беше пияна на талпа. А сега де, да я оставя навън-ще замръзне, да я будя не става. Изправих я и право у нас, отстрани сигурно сме били много смеш ни. Сложих я на дивана, и после я поразсъблякох донякъде. Почаках малко-нямаше позиви за драйфане, и си легнах за да си доспя. По някое време девойката се размърда и дори дойде при мен.
-К'во правя тук, а?-гледаше, но едва ли ме виждаше.
-Комшу, ако си се наспала, живееш отсреща.-и аз не бях във форма защото бях адски изморен.
Сладурката се въртя, рови си по джобовете, и накрая изтърси, че си е забравила ключовете в офиса. Шефът й е в Гърция, и тя на практика няколко дни е без жилище. На мен ми се изви свят-тая ще стои при мен близо седмица. Изтърпяхме се криво-ляво, и после да не мислите, че нещата се оправиха? Не, пак същата змия. В началото на лятото се прибрах от пет дневна командировка, навсякъде беше тъмно, изкъпах се, сипах си едно малко, и се изтегнах пред телевизора. Заспал съм, но малко след това силно блъскане по входната врата ме събуди. Пред вратата стоеше един хубавец, който ме гледаше злобно. Разбрах, че заради мен Бубето(съседка та ми), е изоставила "готин пич" като него. Докато се пенявеше се появи, и въпросната особа. Без да се впечатлява от това, че този е от мъжки пол, Бубето го подхвана и изхвърли. По-малко от десетина минути любовникът се появи с две ченгета. Като разбраха каква е работата, куките му дадоха пътя и при нас настана спокойствие, за малко. Буба се появи с една найлонова чанта в която имаше от пиле мляко. Хапнахме, пийнахме, и неусетно се намерихме в леглото. Добре, че бях поспал-тая нямаше насищане, без да се горещи, за има няма два часа ме нокаутира и ня как покровителствено ме остави неподвижен в леглото, а тя тананикайки си нещо се зае да ми оправя къщурката. Господи, а утре?

Коментари

 • Коментар № 1 от Не взимам страна

  21/10/2015 - 22:27

  Брат тая те върти на п*тката си. Ако пие редовно или взима наркотици й бий шута.
 • Коментар № 2 от Масалитинова

  13/11/2015 - 12:26

  Ако се разделите един ден ще много кофти да живеете в един вход и на един етаж ...Може да си имаш по-големи проблеми
 • Коментар № 3 от Лиляна

  01/02/2016 - 23:58

  Супер ! Харесва ми твоята съседка ! Щом е такава фурия, може и скоро да й писнеш и въобще няма да й дреме, че сте съседи. Звучи ми като печена мадама :))

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).