Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

с гадже на майка ми

Назад

12/01/2014 - 15:24 | Сексуални

Майка ми е съвременна и освободена жена и го прави с различни мъже и каки но има един който и е нещо като приятел и знае вс з анея и понякога остава да спи у нас.
От доста време започнахме сутрин ако тя е първа смяна на работа да се опипваме дори и чисто голи а една сутрин аз и той се изчукахме.
Той иска да и кажем а мене ме е шубе.
А мама ми е споделяла откровена всичко за секса си и иска да сме приятелки и нищо да не крием, тя самата всичко ми казва отдавна. Сега нз дали да и кажем или не. А той смята че ако и кажем тя ще се навие и на тройка, което той много го иска
а аз не съм никак сигурна в това.

Коментари

 • Коментар № 1 от петел

  13/01/2014 - 09:42

  На колко години си ти и на колко е майка ти.Тя знае ли,че ти водиш сексуален живот.Щом тя ти споделя всичко за нейния секс сигурно е забелязала,че на теб ти е интересно.А щом те оставя сама с нейния приятел през ноща,тя допуща ли,че нещо може да стане между вас.Ами ако разбере,че вече нещо е станало между теб и приятеля й дали тя няма да се сърди.Ако всичко е нормално питай я дали тя е правила тройка с друга жена и един мъж.Ако ти отговори положително кажи й че и на теб ти са минавали такива мисли през главата.Ако отношенията ви продължават да бъдат приятелски,откровени тогава я попитай,уж като на шега, какво тя мисли ако вие двете сте в тройка с един мъж.Виж как тя ще реагира и един ден желанието ви може да се сбъдне.Но имай напредвид,че тя може да прояви ревност към теб,защото тя знае,че мъжете много повече харесват младите момичета,особенно ако ти си някоя секс бомбичка.
 • Коментар № 2 от malkatavili99

  13/01/2014 - 16:48

  Ами майка ми казва че сексуалното либидо е въпрос на наследственост и че и аз ще съм с виксоко либидо, разказвала ми е и за ранните си действия и дори за ная-яките си деяствия като млада, в които е имало и тройки и дори участие в секс купони с приятели и приятелки. той затова смята че тя ще се навие много.
  И затова ми е кофти че не съм и казала с кого почнах, а само че съм почнала.
 • Коментар № 3 от malkatavili99

  13/01/2014 - 16:51

  освен това ми се иска да ми пишат повече момичета и каки, ако искат може и на мейла ми който е със същото име в АБВ
 • Коментар № 4 от петел

  17/01/2014 - 13:36

  Защо не каза на колко си години,тайна ли е?
 • Коментар № 5 от Kакичка

  11/02/2014 - 13:08

  Ако си наистина..99 набор,както пише в никнейм-а ти...значи съм ти какичка с около 10 години...НЕ ПРАВИ С МАЙКА СИ ТРОЙКА!!!! Имала съм приятел,който преспа с майка ми, разделихме се и с майка ми не си говорихме мнооооого дълго време.....Гледай си пубертета сега..има и по-големи от теб,които ще искат и връзка и секс,ако това ти е интересно вече. НО само не и с това момче или още по-малко с майка си... по добре с непозната мацка.
 • Коментар № 6 от SAMO AZ LI SUM L

  14/08/2014 - 02:05

  KAK HTE PRAVIH S MAIKASI TROIKA BE KUKO ABE HORA IZLIZA CHE NIE BULGARITE SME NAI DOLNATA NACIQ EDIN EBE SESTRASI DRUG PRAVI SMAIKASI ANALEN SEKS LELE NAPRAVO MI PADNA SAMOCHUSTVIETO CHE SUM BULGARIN NNE SUM MORALIST AMA SVQT PULEN S HORA BE PROSTACI ZAHTO SE CHUKATE EDIN DRUG LELE SAMO DA CHUQ NQKOI DA MI GOVORI CHE BULGARITE SME GOLQMA RABOTA ZBIRHTINA EBLIVA

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).