Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

няма ли реални жени ?

Назад

23/08/2015 - 14:17 | Сексуални

Здравейте,искам да споделя мойте притеснения.От доста време се регистрирам по сайтове за запознанства,поради две причини,а именно,че много работя и нямам време по нормален начин да си намеря това,което търся ,а втората е ,че критериите ми за жена не се покриват от повечето такива.Нямам критерии за външен вид кой знае какви ами за желания чисто сексуални.Аз харесвам малко по-забранените неща като да правя фистинг,докато правя фистинг да чукам анално,взаимно пишкане,секси дрешки,секс играчки и такива.Имам чувството,че няма жена в България ,която да харесва подобни неща.Или поне няма реална такава.Ако има такива пишете.

Коментари

 • Коментар № 1 от МУ-ХА-ХА

  24/08/2015 - 00:49

  Ето защо мъжете не бива да гледат порно, а жените - латино- и турски сапунки. Защото започват да си въобразяват, че това, което виждат на екрана, може да се случи и в живота им.
 • Коментар № 2 от От един реално мисле

  24/08/2015 - 12:02

  Приятел, българките не обичат секса, те са меркантилни, инфантилни и тесногръди жени. Не пускат, това е. Съмнявам се, че някоя жена от тукашните ще седне да ти прилага техники от филми за възрастни. За жалост, ние сме доста изостанали в това отношение, унгарки, румънки, чехкини и рускини правят чудеса, но ние сме доста изостанали. Аз ви съветвам следното нещо: Заминавайте за чужбина и водете тук жени от цял свят, плодете се и нека женският български род да се затрие, за да тръгнем напред. Само от смесването на население ще се изчистим от този гнусен манталитет. Масовата българка е причина за Геноцид, запомни!
 • Коментар № 3 от Do № 2

  22/09/2015 - 13:28

  Ти си само за анадолските манафи! Такъв смачканяк като тебе не става да го погледнеш, камо ли да правиш секс с него!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).