Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 1.03.2024 г.

Общ брой статии: 1559

Изнасили ме

Назад

27/01/2020 - 09:32 | Сексуални

На 24 години съм. Живея в чужбина и се прибирам 2 пъти годишно.
Миналото лято се прибрах и реших да отида на село в къщата ни.
На четвъртия ден когато се прибирах от магазина срещнах чичо Миро, приятел на баща ми. Дълго си говорихме с него, накрая ми каза, че изобщо не е доволен от сина си, да съм го била взела при мен в чужбина и той човек да стане. Приех това като шега, повече нищо не спомена. На раздяла видях и синът му Пламен. Само се поздравихме разменихме си приказки още 5 минути и си тръгнах.
На следващата вечер влязох в банята, но забравих да заключа входната врата. Когато излязох от банята, отидох в спалнята да се облека. Мога да се закълна, че усещах някакво присъствие в къщата, но реших, че е от факта, че съм сама.
След това се приготвих да си лягам. Слязох на първия етаж да заключа вратата. На връщане пак усетих това чувство, че някой ме наблюдава. Няма по - страшно нещо от това да усещаш, че някой те наблюдава, докато си в собствения си дом.
Когато влязох в спалнята, вратата зад мен се блъсна. Това беше Пламен, докато реагирам, вече бях на леглото, а той над мен. Ритах, удрях, виках, но не ме пусна. Когато свърши, стана, обу си панталона и ми каза "Лека нощ". Толкова подигравка и присмех имаше в тези две думи.
На никой не казах, на следващия ден си събрах багажа и се прибрах в града. След още една седмица се прибрах в чужбина. На никой не съм казвала. Преди две седмици споделих с близка приятелка, тя ме посъветва да отида на психолог.

Коментари

 • Коментар № 1 от Глупости!

  02/02/2020 - 06:07

  Не те е изнасилил, просто те е наебал. А ти си пискала про форма, ама иначе си се кефила на макс, признай си! Жена, която се намира в съзнание и е твърдо решила да се съпротивлява, не може да бъде изнасилена. Освен ако краката и ръцете и не бъдат вързани за леглото. Достатъчно е да си забиеш палците в очите му, докато лежи отгоре ти, за да се освободиш. Мъж с разкъсани и изтекли очни ябълки не е в състояние да продължи да те чука. Пък и - селянка в чужбина? Със сигурност работиш като проститутка... И си разбрала, че си изнасилена чак като си е тръгнал без да ти плати :)))
 • Коментар № 2 от Бат Васку

  10/02/2020 - 10:56

  Аа Гоше ти ли си Ва? Аз кат са запознах сас систра ти така и казах, че тя си го е искала. После дойде майка ти и тя се включи в купона, ама каза да сме тихи, че Гошето бил в съседната стая и щял да са диприсира, че Бат Васко ибе сестра му и майка му, докато той пише тъпи коментари у нета
 • Коментар № 3 от до нумер 1

  16/02/2020 - 16:05

  бате ти от личен опит ли говориш? някоя бая те е подредила а? еми тук ли намери да се похвалиш, то твоято не е много за хвалене да ти кажа, направо си е доста позорно, първо, че правиш такива неща и второ, че една мацка може да те подреди така, ебати кифлата си
 • Коментар № 4 от Иван

  19/02/2020 - 23:29

  аве на тоя путъо дет пише глупости що му публикувате коментарите, в прав текст казва на момичето че е курва, явно мисли за майка си и пише
 • Коментар № 5 от common sense

  03/10/2020 - 19:33

  Когато видиш престъпление се обаждаш на полицията.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).