Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 17.06.2024 г.

Общ брой статии: 1584

Федерос

Назад

21/12/2014 - 11:18 | Сексуални

Много обичам след хубав душ, жените бавничко да преминат по дължината на чепа през топките и да си забият влажното езиче в дупето ми. Побърквам се и свършвам мощно.

Коментари

 • Коментар № 1 от Мангал

  23/12/2014 - 08:11

  На мен, майка ти ми е въртяла федерки-наистина е страхотно!!!
 • Коментар № 2 от Значи си латентен пе

  25/12/2014 - 22:20

  Един мъж започне ли да се възбужда, че и да свършва, когато му вкарват нещо в гъза, пък било то и език - поел е уверено към другия бряг! Скоро ще започнеш да свършваш и като ти бръкнат отзад с пръст, после ще искаш с цяла ръка, а след няколко години ще четем тука поредната изповед "Искам някой да ми разцепи мощно анала и да ме напълни със семе!" :)))
 • Коментар № 3 от Изумена

  08/07/2015 - 15:52

  Що пък да си латентен гей, ако ти харсва да те гъделичкат с езиче или стимулират с пръстче - все неща, които са приятни. Няма връзка с това, от жени ли се възбуждаш, или не. Когато има любов и доверие, а също и партньор със сходни сексуални предпочитания, всичко се случва естествено. Това са много лични, интимни моменти и е прекрасно.
 • Коментар № 4 от Петров

  24/01/2020 - 04:55

  Аз съм мъж на 46г.и имам повече от 25г сексуален живот обожавам да ми лижат ануса още от тинеджър,и така 25години не съм спирал да го желая и да си го искам с колкото и различни жени да съм бил все се пробвам,дори в последно време намерих една мома която ме свършва на свирка и ме чука с пръст в дупето докато свършвам.....но така и така за толкова време не съм тръгнал към другия бряг,нямам никви мераци и желания да пробвам с мъж,отвращава ме идеята....И едва ли ще се променя след толкова много години полов живот....имам други по перверзни фантазии но и те са свързани само с жени....искам да доминирам някоя красива жена и аз да бъда доминиран от нея.....да пробвам писинг и двата варианта,и евентуално да ме изчука някоя ЖЕНА с пенис колан....

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).