Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Девствен съм!

Назад

05/05/2015 - 16:50 | Сексуални

Аз съм на 26,дебел съм,за това съм девствен.Напълно девствен съм,не знам защо.Може би,защото съм сложен характер и принципно,таланта ми е да избирам вярната позиция,не е нарочно,просто знам много,няма жена,която да ми е на нивото с или защото съм прецакан от системата,че направо ,не е честно.Като платя сметката ,тя е длъжна минимум да ми даде целувка с език,а като откаже и викам" пачавро ,ти мъ разори".Жените не искат да плащат сметката,използват ме за касичко.Не знам,истината ,е че съм супер пич,жените не ме заслужават,дам ще стана богат,нали съм готин!Буржоазната система е виновно.Принципно ,не ми стиска да я зоговоря,щото съм пич ,а да те отритнат много боли.Страх ме е да отида по проститутки,мое да ме изнасилят,а никак ,няма да е приятно.Да си девствен на 20 е нормално,да си девствен на 26 е супер нормално,да си девствен е готнино ,даже на 40,нали имаше такъв фирм.
Да живеят девствените мъже ,ние нямаме проблем,жените имат проблем,че не са с нас,тъпи курви.Толкова са меркантилни,давам аз 15-20 лева в ресторанта,искам да я целуна ,а тя се дарпа,пък се и обижда,като я натиснеш по-грубичко,вика даже за помощ,не ги разбирам.Аз принципно съм роден за шеф,амъ не ме зимат за шеф,аз пък няя да им работа на тия.Сега съм шеф и бачкам за 219 лева,шеф съм паза един обект.мНОО СЪМ СИ ДОБРЕ АЗ ДЕВСТВЕН И ЧИСТ,КАТО СЪЛЗИЦА.
ЖЕНИТЕ СА КУРВИ.Спорят с тебе начи представяш ли си,не стига че винаги говорят глупости,ами и спорят,не ги е срам,аз като кажа нещо,то винаги е така,щото съм принципно погледнато,баси умния,имам аналитичен ум,като Хитлер на млади години.

Коментари

 • Коментар № 1 от мАЛЕЕЕ

  05/05/2015 - 16:59

  ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ
 • Коментар № 2 от Леле

  05/05/2015 - 20:57

  Ако си умен, ще знаеш че като платиш една сметка не си цар и че ако нямаш чар, усмивка и подход към жените ще стоиш още дълго време девствен. Научи се да общуваш с жени, а не да ги натискаш на първа среща с език, дори и най-голямата кифла няма да ти върже с този подход. Хитлер е мъртъв не се опитвай да го задминеш :)
 • Коментар № 3 от Истината

  07/05/2015 - 12:03

  Жените харесват пари, не си виновен за нищо. Имат и дебели мъже с много пари. Българските жени са курви

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).