Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

петък | 19.04.2024 г.

Общ брой статии: 1567

Завистливите мързеливци.

Назад

12/07/2017 - 06:51 | Проблеми

Здравейте, преди година започнах активно да тренирам - Лицеви, тичане и набирания. Станах оформен и със здрав гръб, без хранителни добавки, хапчета и специални програми. Сега съм 186см. висок и между 85-90 килограма. Правя го за себе си и не целя да позцьорствам, просто се чувствам добре да тренирам! И от няколко месеца, всичко мъжко ме гледа лошо. Жените ми се кефят и ме гледат с усмивка, но мъжете искат да ме убият направо с поглед. И сега се обръщам към тази част от тях, която все пак влиза в подобни сайтове и чете истории. Пичове, вместо да бързате да си намерите автомобил и да не слизате от тнего, вземете и вие да тренирате. По цял ден не слизате от колите, ама иначе гледате криво всеки който изглежда добре и е атлетичен и спортен. Разберете, че натуралното тяло се прави с много усилия и постоянство, не с магическа пръчка. Не завиждайте на мъже, които не са мързеливи и крият в себе си потенциал. Бъдещето на човечеството е в здравите хора, не в материално уредените. Какво от това, някакъв имал Черен джип, голям апартамент и вила, а гаджето или жена му се заглежда по такива като мен, защото жените ги привлича истинското мъжко излъчване, а не кинтите. И после се чудите защо ви слагат рога с разни, както ги наричате вие мишки или прошляци, като мен. По цял ден ходя пеша и тичам, ето защо съм повече от вас и не съм суетен лигоч, да искам да ме видят с колата и да ми завиждат. Не завиждайте, а направете нещо за себе си и се борете с мързела, той е най-тежката прогоба за човечеството.

Коментари

 • Коментар № 1 от Някой

  02/08/2017 - 15:42

  Льольо, не си разбрал защо те гледаме "лошо". Виждаме един самонадеян мухльо, който си мисли "ех, че съм напомпен". Вземи ти си купи кола да видиш дали е лесно като помпенето. И не се занимавай с жените, само загуба на енергия - насочи се към денонощно помпене.
 • Коментар № 2 от Ванко

  08/08/2017 - 19:47

  Разбирам те човече и при мен е така, само че хич не ми дреме :))))
 • Коментар № 3 от И аз така, брат!

  05/09/2017 - 15:30

  Цяла година тренирах, щото мислех, че мацките по морето си падат по корем с плочки, широки рамене, мускулести ръце и крака и стегнато дупе. Ама като отидох това лято на морето, разбрах, че се е сменила модата. Вече хубавите мацки си падат по ниски, плешиви, дебели и космати мъже над 50, които обаче карат джип и имат яхта! Ама се успокоявам с мисълта, че жените им тайничко се заглеждат по мен... въпреки че още съм на сухо и карам само на чекии...
 • Коментар № 4 от ФФФФФ

  20/09/2017 - 11:00

  Намери си приятел с кола да те помпи и не се занимавай с жени - какво само си губиш времето. То е ясно, че си гейзерче, но може да не си го осъзнал още.
 • Коментар № 5 от До номер 3

  11/10/2017 - 07:21

  Абе, май не само се заглеждат.. Онези имат джипове и яхти, ама други им ги чукат мадамите приятелче, други им ги чукат. :) Иначе е едно е добре известно, че всеки неможко се пръска по шевоете, че не може д аизглежда като екшън звезда в телосложението, ама то от толкова снобарщина и ходене и до магазина с колата...

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).