Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 26.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

Жалката Статистика ..

Назад

05/08/2013 - 15:32 | Проблеми

Тъжна е равносметката, тъжна...

От толкова групи, институции, форуми и какво ли не, до които съм писал.. Дори един човек не се трогна истински, та да окаже някаква помощ. В някои от групите имаше по 4000 души... как от тия 4000, поне 1-2-ма не проявиха интерес да помогнат кой с каквото може, на нуждаещ се човек. Споделял съм историята си в стотици, да не кажа хиляди групи, сайтове и форуми.. Такава потресаваща история, не знам как не трогна поне едно сърце... Не знам... Отговор - нямам.

А иначе всеки се прави на много вярващ, на голям християнин..
На каква база обаче се основава тази вяра на тия хора?
Те дори не знаят, че да помогнеш на някой човек ,да дадеш хляб на бедния, и да дариш усмивка на страдащия, именно това е да си ЧОВЕК, да си вярващ. Иначе като не правиш това, какъв християнин и какъв човек си? Ти си гнусен и лицемерен пред Бога, ако не правиш добрини.
Самия Христос учи на любов. Той казва: - \' Давай на ближния си, давай, за да ти бъде дадено \', \'помагай\'. Самия той го е правил, като е бил на земята.. изцерявал е болните, давал е зрение на слепите, лекувал е сакатите и те са оздравявали. И той (Бога) не е търсил облаги или благодарност, а го е правил истински, от сърце е помагал на хората в нужда и е дарявал живот.
Колко от днешните хора биха постъпили така?
Колко от днешните хора биха поделили това което имат с някой човек в нужда?
Колко от хората днес ПОМАГАТ наистина, без да поставят условия и да чакат после да им се врьща.?
Май, няма вече такива..

Щото ако помагаш на някой и после искаш от него да се реваншира, тогава туй помощ ли е? Не не е..

Хората не си помагат, това е...
Хората казват че са вярващи, правят се на добри, но когато някой човек сподели потресаващата си история, те дори не я забелязват и минават на следващия пост.. Не им пука за туй че някой -някъде там си умира и има отчаяна нужда от спасение за душата си.. Не им пука, защото НЕ ТЕ изживяват подобни трагедии.. Те не знаят чувството какво е... И дано все някога да разберат какво е, защото като ти е широко около врата, ти си мислиш че всеки е като теб, но не е...

В България има много страдащи хора, много безработни и хора - болни, живеещи в крайна агония и нищета.
Тия хора искат единствено да са здрави, да се усмихват отново, защото от сълзи вече очите им са се подули.. Те не искат вече да плачат и страдат... Искат да живеят... Нормално, а не в лукс.
Бедния и болен човечец, който е смачкан от живота, не иска да има вили, яхти и коли, той иска да има едно единствено нещо - нормален човешки животец.. Спокойствие и вьтрешна хармония. Нищо друго.

Само че тия бедстващи хора са ЗАБРАВЕНИ... Да, забравени; от държавните институции, от събратята си, от обществото... от всичко. За тия хора спасение няма...

Хиляди хора вече, може би половин България знае историята ми..
От толкова голям брой хора, 10 човека ако се бяха активизирали, кой с каквото има вьзможност да ми подаде рька - то сега аз вече щях да съм излязъл от това блато и животът ми щеше да е започнал да се променя. Но не...
Те дори елементарното не правят. Писал съм им поне да разпространяват историята ми; било по групи, било до някое обществено учреждение, поне да алармират историята ми... Те обаче,и това не правят.. А дефакто нито пари им струва това, нито нищо.. Но защо не го правят? - Защото са бездушни, такова е моето обяснение, макар и грубо поднесено.

4000 хиляди хора по групите четат историята ми.. и нито едно от тия 4000 сърца не трепва... това ще рече че туй са 4000 погубени души... те имат телесно покривало, но не и дух... Те нямат божествено в себе си защото не ги трогват болките на хората.. Ако един човек не се трогва от болките на страдащите, тогава какъв човек е ?

Кой ти вярва братче, кой ???
Ти може вече 3-та вечер да не си спал, да не си ял... да си ставал свидетел на ужасии които покой не ти дават, кошмарите те преследват, стигнал си до ниво в което гласовете на хората те дразнят.. изпаднал си в тежка депресия... от там следва че сили нямаш дори да станеш от леглото, нямаш сили и не искаш да посрещнеш утрото щото знаеш, че с настъпилия ден идва и поредния ти кошмар..
Само че това и да го говориш , и да го пишеш по форумите и групите, там срещаш просто едни корави, обгърнати от лед сърца, които не им пука за това което ти е на тебе... Те дори не ти вярват. На тях им се струва шега или някакъв филм, това, което споделяш, та даже и те ругаят в повечето случаи... но помощта - за тях е тема ТАБУ..

Аз си казвам честно... ако имах вьзможности, ако можех, щях да помагам на сираци, на болни и бедни хора. Само докато прочета в нет-а някоя тежка история, веднага щях да оказвам помощ колкото мога на вьпросния човек. Защото Бог вижда и аз пред него съм чист... Имам грешки, ала нямам грехове. Моето сърце съчувства, защото знае какво е да боли... Затова и не бих оставил човек в беда..
Само че светът, не мисли като мен..

хората са егоисти.. те живеят на принципът \"нека аз да съм наяден, напит и да съм добре, а хората в крайна мизерия, майната им\"..
Хората са поддадени на пороци... те слагат телесните унищожителни нагони, пред душевността и любовта... Те поставят интересът и бесовските страсти, пред чистия дух и благодарността..
Истината е че днес няма хора... има сатани.
Същества с вкаменели души, които мислят само с кой невинен живот да си поиграят, как да утолят животинските си инстинкти... но не мислят какво добро да направят, не се стараят да пазят телата и душите си чисти.. Хората сами си създават проблемите които имат.. защото бягат от божественото и трьгват след дявола.
Затова и днес човек за човекът е вьлк и всеки гледа да те разкъса.. Стана така че не от мъртвите, а от живите трябва да се страхуваш, щото от човека, по голям злодей, садист и неблагодарник - просто не съществува.

Господ даде на хората земя - а те я унищожават, пръскат я с отрови, изсичат дърветата, дупчат почвата с нитрати..
Сами унищожават туй, което ги изхранва, от което живеят.

Господ даде на хората храна - а те се отдадоха на чревоугодничество.

Господ даде на хората чувството Любов, за да бъдат душите им щастливи и свободни- ала те решиха да се поддадат на разгул и да приемат бесовските нисши страсти, като по този начин те се отдалечават от любовта.

Господ даде на човека - МОЗЪК , за да може човека да твори добри мисли и дела с него, обаче човекът започна да използва мозъка си за користни и нечисти цели... омърси съзнанието си и роди какви ли не анти-хуманни деяния..

Господ даде на човека дух (Душа), за да чувства... да бъде отдаден и вьтрешно щастлив, обаче човекът пороби и Духът си и го омърси без да изпитва капка угризение от този факт..

Дори държавните структури, които в програмите си пишат че подпомагат социално слаби хора, че дават лек за душите им и т.н. Дори те, като им пише човек, просто даже не му и отговарят.. Не им пука. Що поне лъжат хората че помагат? Това е чиста проба ЦИНИЗЪМ за мен...
В днешното измамно време (векът на глобализма и мафията), ако си зле и живееш лошо... Бъди сигурен че така и ще си умреш... И нито на държавата, нито на хората им дреме за тебе... Истината е че си сам на този свят. Оставен.. просто ей така... да се давиш и да няма кой рька да ти даде...
Даже ако могат, уродите ще те натискат още по надолу, за да няма как да изплуваш ... и ще гледат с кеф кончината ти..
Това са \' \' хората \' \' и това е светът в който живеем..
Създадени бяхме като хора, а станахме по нисши и от животните.. първичността побърка хората и ги принизи до абсолютно животинско ниво... и това е страшно, наистина страшно ...

Коментари

 • Коментар № 1 от Ти еба майката христ

  25/08/2013 - 07:55

  К\'во ревеш като вдовица за \'уй? Хвани се да побачкаш и да изкараш някой лев, вместо само да хленчиш и да чакаш помощи, да ти еба майката и лешпер религиозен! Старите хора не случайно са казали: \"Който сам си помага, и господ му помага!\".
 • Коментар № 2 от Ти еба майката христ

  25/08/2013 - 07:56

  К\'во ревеш като вдовица за \'уй? Хвани се да побачкаш и да изкараш някой лев, вместо само да хленчиш и да чакаш помощи, да ти еба майката и лешпер религиозен! Старите хора не случайно са казали: \"Който сам си помага, и господ му помага!\".
 • Коментар № 3 от Ти еба майката христ

  25/08/2013 - 07:56

  К\\\'во ревеш като вдовица за \\\'уй? Хвани се да побачкаш и да изкараш някой лев, вместо само да хленчиш и да чакаш помощи, да ти еба майката и лешпер религиозен! Старите хора не случайно са казали: \\\"Който сам си помага, и господ му помага!\\\".
 • Коментар № 4 от 6te pomogna

  29/08/2013 - 17:41

  Dai ne6to nekvi kordinati za vruzka i 6te ti pomogna s kvoto moga.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).