Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 26.10.2020 г.

Общ брой статии: 1199

Счупено огледало смърт

Назад

11/08/2013 - 02:50 | Проблеми

Здравейте!
Започвам направо не съм от хората които вярват на тези неща даже изобщо, но тези дни ме сполетя най голямото нещастие, а имено човек от семйството ми почина в същия ден в който едно огледало се счупи.
Сега докато пиша тези неща съм в голям шок и скръб и чак днес се сетих ,че може би огледалото има връзка със случая.
Стана следното.
В деня в който се случи бях много щастлива почти всичо си беше на мястото правех планове за това как ще направим ремонт ,за нова работа и тн и в един миг сякаш нещо много лошо премина покрай мен, побиха ме тръпки в този момент настолното огледало което доста трудно се помества падна по лице и се счупи само, беше много страно защото се изисква сила за да се събори, но както и да е си казх аз и нали не вярвам в тези неща си помислих ,че нещо си въобразявам, а пък и бях позитивно настроена,взех огледалото и го изхвърлих в кофата навън, а после излязох по задачи.
Цял ден изобщо не се и сетих за това огледало.
Като се прибрах разбрах за смърта на моя роднина с които живеехме заедно и който между другото усещах и като сродна душа.
Сега обаче се сещам ,че преди да изхвърля огледалто неволно се огледах в него и се питам дали няма да ме сполети същото и мен, както и дали аз не съм виновна за смъртта на роднината ми , защото не направих никакви по специални ритуали, а просто го изхвърлих.
Малко дълго стана съжалявам , но наистина разбирам ,че има нещо вярно в това и хем скърбя хем съм уплашена, въопще не знам какво да правя.
Ако някои знае какво се прави в такова ситуаций моля да сподели.
Чувставм се ужасно не и вече не смятам че е било случайно може би е показвало нещо плюс това онова усещане за в което ме побиха тръпки още го помня и не мога да си го обясня а смъртта на човека беше внезапна без да е боледувал, изпитвам вина но и страх не се чувстам добре.

Коментари

 • Коментар № 1 от pfff

  11/08/2013 - 14:10

  Idi na psihiatur
 • Коментар № 2 от male

  11/08/2013 - 22:10

  Оплачи роднината си и забрави за огледалото
 • Коментар № 3 от bipolqrna

  14/08/2013 - 18:44

  shcupeno ogledalo nqma nishto obshto s pochinaliq ti rodnina , prosto si si vuobrazila ,spokoino
 • Коментар № 4 от bipolqrna

  14/08/2013 - 18:46

  I pffffff idi ti na psihiatur ,za da ti kaje kak da se durjish normalno s hora s problemi
 • Коментар № 5 от Bongo

  16/08/2013 - 19:47

  Огледалото може да се е счупило бутнато от отлитащия дух. Но не виждам връзка в обратна посока - да е умрял някой защото се е счупило огледалото. При такива случаи хората започват да търсят фатални връзки и закономерности, често срещана реакция е. Тъй че недей да мислиш в тая посока.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).