Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 27.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

Набих дъщеря ми и сега се чувствам виновна

Назад

06/07/2017 - 07:13 | Проблеми

Вчера се прибирам в къщи и виждам на терасата на хола дъщеря ми, която е на 12 да пуши. Отидох при нея викам какво правиш нищо ми отговаря като се опита да изхвърли цигарата. Побеснях ударих и два шамара после я заведох в стаята и казах и да легне на леглото взех една от хилките за тенис на маса на сина ми ссвалих и гащите и както я почнах с хилката бой насиних и дупето. Рева доста и мъжът ми като се прибра ме пита, защо реве и му обясних всичко отиде при нея и я наказа лятото да не излиза никъде. Сега си стои в стаята като предимно лежи защото не може да си седне на задника.

Коментари

 • Коментар № 1 от Nimboli

  30/07/2017 - 12:10

  Може да е жестоко , но сте постъпили правилно сега със сигурност повече няма и през ум да и мине да докосне цигара ! Я я вижте малката пикла още с млякото по устата тръгнала да пуши ! По принцип съм против насилието над децата , но понякога може да се направи изключение .
 • Коментар № 2 от Ванко

  08/08/2017 - 19:45

  Добре си направила, не трябва да пуши от толкова малка, а и въобще.
 • Коментар № 3 от Силвия

  24/08/2017 - 11:28

  Госпожо вие сте за психиатър щом не можете да се контролирате. Да си пребиеш детето заради някаква си цигара заслужавате да ви отнемат детето. Да го биеш на голо с хилка за тенис на маса това си е крайно садистичен метод. Заслужаваш теб да те хванат и да ти насинят задника да видиш какво е.
 • Коментар № 4 от В Библията пише:

  05/09/2017 - 15:37

  "Който жали тоягата, не жали детето си!". Много правилно си постъпила, като си я набила. Един ден ще ти е благодарна, че не си я оставила да тръгне по лесния път надолу! Не си позволявай да се чувстваш виновна. На тази възраст децата са хитри и го усещат много добре, след което започват да го използват. След 10-15 години, когато тя ще е със завършено образование, добра професия и семейство, приятелките и, които сега пушат, ще са скапани алкохолички и наркоманки, смърдящи на цигари и готови да врътнат свирка на всеки за 5 лева. Тогава щерка ти ръка ще ти целува, че си я държала достатъчно строго.
 • Коментар № 5 от Доника

  12/09/2017 - 14:13

  Спокойно нищо и няма на малката. Аз колко бой съм изяла от мама и тате бедна ти е фантазията. Най-големият беше именно заради пушене. Бях на 13 години бяхме се събрали с приятели до един магазин който беше до блока ни. Пуша си аз спокойно и по едно време се появява от някъде баща ми. Като ми заби два шамара пред всички хвана ме за косата и ме завлече до нас. Вкара ме в стаята ми където беше и сестра ми която е с 2 години по-малка тогава беше на 11. Каза и сега ще видиш какво ще ти се случи ако и теб те хвана да пушиш. Каза ми да легна на леглото свали ми гащите свали си колана и като ме почна леле такъв бой не се забравя. Така съм ревала че навън съм се чувала после близо месец не можех да си сядам на задника. Но пък повече не помислих за цигари както и сестра ми която беше свидетел на това дето ми се случи. Сега може да не и е приятно дори да те мрази но е за нейно добро по-късно ще го разбере.
 • Коментар № 6 от Nimboli

  17/09/2017 - 09:51

  А какво според теб е трябвало ма Силвио ,да я остави да си прави каквото иска ли ? Днес цигари ,утре трева ,алкохол ,други забранени наркотици ,безразборен секс ! Заради безкрайните права ,които имат повечето деца се качват на главите на всички и нямат елементарно уважение към възрастните .Не видя ли по новините случая с малката Никол ? Детето сега е в гроба заради липса на контрол от страна на родителите. Ако те държаха по -изкъсо детето си с кого се вижда и си пише и какви снимки качва то нямаше да добавя непознати ,да се среща с тях и да бъде убито ! Моя позната поради лошо възпитание и липса на контрол от страна на майка си пишеше с непознати , смени много гаджета , шлеяеше се по кафенета вместо да учи ,посягаше на майка си ,ако тя не и даваше достъп до компютър и с един аборт зад гърба на 17 г. Средното едвам завърши 2 пъти я късаха на матурите .В момента е на 24 ,не се справя в работата и често я гонят след втория месец и с още един аборт зад гърба .Ако баба и я беше възпитала нямаше да е такава ! Пред не смеше да гъкне ,защото за най -малкото провинение изяждаше шамар .
 • Коментар № 7 от психиатър

  21/01/2019 - 19:28

  силвия, повечето народ е за психиатър. коментарите са повече от красноречиви

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).