Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 29.01.2022 г.

Общ брой статии: 1398

Много съм самотен...

Назад

14/10/2011 - 20:16 | Проблеми

Здравейте аз съм мъж на 33 години от Варна..
Знам че има хора които са с огромни проблеми, знам че моят сигурно ще ви прозвучи смешен, но искам да ви се оплача...

Самотен съм, имам някакво вътрешно чувство на самота, единственият проблем е че съм много срамежлив, ама наистина много, и това страшно много ми пречи с отношението с жените..

Иначе съм що годе красив мъж, има апартамент мезонет имам хубава кола, хубави дрехи, не, не се хваля, не ме разбирайте така, просто искам да кажа че не съм някакъв си аут-сайдер който ходи постоянно мръсен скъсан и вмирисан.....

Знам че проблема е в мен, аз и не го търся в жените, в никакъв случай понеже повечето ми приятели имат по едно две гаджета едновременно, проста аз съм некадърник, не мога да излъжа и една жена...
Една не ми повярва като казах че не съм изневерявал никога през живота си, просто защото съм нямал никога приятелка, че пък и да изневеря с някой друга, хаха това е причината, тя си е помислила сигурно че съм ангел..

Та така, знам че наркотиците променят състоянието на съзнанието и те правят да се чувстваш като супермен, и знам че влияят на мозъчните функции така че да свалят всякакви задръжки, и може би точно това е от което се нуждая...

Досега винаги съм мразил тези упойващи вещества, аз не пия и не пуша..
Още не мога да се престраша да опитам с кокаин или нещо от този род, да видя дали наистина ще ми подейства така че да ме направи по отворен тип, може би за това някой хора ги взимат..

Все още не мога да се престраша да опитам, а и нямам такива познати или връзки с такива, но в отчаянието си ще опитам всичко..

А ако нищо не помогне, винаги мога да се засиля с пълна газ към някое дърво и всичко да се свършва.....

Просто така не се живее, не ме плаши смъртта плаши ме самотата..........

Не че някой може да ми помогне, ама реших да споделя и аз....

Коментари

 • Коментар № 1 от Елементарно

  17/10/2011 - 16:06

  Вместо да си слагаш въжето с наркотици, много по-ефикасно и комфортно е да отидеш на проститутка. Ще ти вдигне ентусиазма и самочувствието. Само да не объркаш понятията - не става дума за циганка край пътя, а за такава дето взема 150-200лв на час.
 • Коментар № 2 от случаен

  17/10/2011 - 19:17

  Не знам това с какъв акъл го казваш, с наркотици никой не е станал по-хубав човек. Щом имаш възможности, а въпреки това не те бива с жените явно трябва да пробваш нещо по-лесно - проститутка.

  За повече информация - коментар 1
 • Коментар № 3 от И?

  23/10/2011 - 17:42

  Разказвай имаш ли напредък?
 • Коментар № 4 от Letoa

  24/10/2011 - 15:30

  Никакви наркотици няма да помогнат. Това би било края :)

  Гледай си живота, бих казал и не му мисли. Жени много и все ще попаднеш на точната :)

  Аз бих казал да пробваш със запознанства online - по-лесно е и го няма притеснението :)
 • Коментар № 5 от Ами

  24/10/2011 - 17:52

  С online само ще влезе в глуха линия. Мераклиите мъже са 50 пъти повече от жените (поне привлекателните). Тъй че не се залъгвай с такива. На всяка хубава се натискат по 20 човека. Ако е нормална до 1-2 месеца е трайно заета. Ако дълго време е свободна или има супер претенции или не е в ред.
 • Коментар № 6 от Таня

  26/10/2011 - 19:39

  Не си го и помисляй това с наркотиците. И аз съм от доста срамежливите и те разбирам прекрасно. Преди време открих, че моето не е просто свенливост, а социална фобия. Предполагам и твоят проблем е такъв, щом си на 33 и никога не си имал приятелка заради срамежливостта ти. Моят съвет е да идеш на психолог, поне при мен помогна ;)
 • Коментар № 7 от Иван

  28/01/2012 - 21:36

  Наркотиците само ще направят проблема по-тежък. Няма да ти помогнат.


  Познавах един такъв човек преди доста години.
  Като видеше жена и ставаше червен като чушка.
  Тогава нямаше интернет и си намери съпруга по обява във вестника.
  Имат 3 деца и са много сплотени. И вече не се изчервява.
  Опитай в някой сайт за познанства, но където се установяват сериозни връзки.
  Повечето са платени. Например meetic.
  Не знам дали има меетик в БГ, фирмата е швейцарска.


  Може да опиташ с екскорт (проститутка, но по-скоро компания за по час).
  Но не е това, което търсиш, просто ще си дадеш парите. Ти търсиш по-трайна връзка.


  Психолога е също решение, не винаги помага. Освен това е скъпо.
 • Коментар № 8 от до Ами

  28/02/2012 - 14:46

  Роден психолог си, брат !!! Явно от всичко така "разбираш"
 • Коментар № 9 от до № 5

  19/03/2012 - 23:02

  Така ти се струва, защото не знаеш как да търсиш в сайтовете за запознанства :) Слушай сега, да те светна. Пускаш търсене само на омъжени, от Варна, без снимка, които търсят неангажираща връзка, на възраст от 30 до 40. Излизат ти над 1000 резултата, от които половината са разгонени моряшки жени, дето им се ебе, та две не виждат :) Пишеш на първите 100, от тях поне 30 ти отговарят и поне 10 изчукваш. При това съвсем безплатно, разходите ти са само за две кафета първата среща, след това - директно у вас. Че и подаръци правят, ако се представиш добре ;) Ония със снимките са мръхли, на които никой не обръща внимание в реалния живот, за това висят по сайтовете и си гъделичкат самочувствието колко са велики и на колко кандидати отказват.
 • Коментар № 10 от Илияна

  10/04/2012 - 00:46

  Ейййй опасни сте :) Сексът с "разгонени моряшки жени" е до едно време. И аз съм такава жена и не правя подаръци :) . Ако е само за утоляване на физиологични нужди ок ,но ако искаш сериозна приятелка, по друг път трябва да се мине. Един умен човек беше казал: "Скромността е за тези,които нямат други качества" . А ти със сигурност имаш други и то добри качества-просто трябва да ги афишираш,да ги рекламираш. Да покажеш на жените какво изпускат,като не са с теб! Какво можеш да изгубиш? Почти нищо- малко гордост, малко време...Но не мисля , че ще те подминат. Все пак хубав и умен мъж на тая криза не се изпуска :) Прецени си какви жени харесваш, къде можеш да ги срещнеш и със затворени очи пробвай докато не получиш това, което искаш! :) Успех :)
 • Коментар № 11 от ...

  28/04/2012 - 11:49

  Не си само ти, и аз съм така добър и зачитам мнението на момичетата опитвам се да съм добър шегаджия и търся нещо сериозно а трудно се намира, и в повечето случаи, като че ли е късно сякаш всички са заети, но дори да ми казват че който търси намира, не съм съгласен, аз затова вдигнах ръце и просто когато усетя че понякога просто си е на момента да действаш а не сам да го търсиш тогава може нещо да излезе. Така че като за начало най-добре си намери момиче което да е хубава и прилична но да не сте във връзка а да си станете много добри приятели и да споделяте всичко, аз така имам едно момиче което е много хубаво но пък ми е най добрата приятелка, като сестра ми е и си говорим за абсолютно всякакви теми. След това можеш да си търсиш връзка, и ако намериш и нещо се обърка, добрата ти приятелка с която всичко споделяш може да те кара да не се чувстваш сам :) това е моя съвет
 • Коментар № 12 от Съвет

  17/06/2012 - 17:44

  А,защо не отидеш на гледачка?Може да имаш магия да не се ожениш.Може да ти прозвучи смешно,но напоследък има много такива неща..

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).