Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 24.10.2020 г.

Общ брой статии: 1199

Kill myself

Назад

18/09/2018 - 15:48 | Проблеми

Здравейте! Няма да разтягам локуми.. на кратко, аз съм момче на 18! Детството ми до 13 годишна възраст премина така : домашен физически и психически тормоз, тормоз в училище!
Преди година се запознах с едно момиче, след близо месец тръгнахме. След 11 месеца тя ме заряза, сега ме мрази.. не съм го заслужил, не съм агресивен, държах се с нея добре и с уважение! Това беше единственият човек на когото му е пукало за мен!
Както и да е.. нямам добра финансова сигурност, не мога да си позволя да уча след 12-ти клас. След като нямам бъдеще, приятели, хора на които да им пука за мен (включвам и родителите ми в това число) как мога да сложа край на живота си?

Коментари

 • Коментар № 1 от AZ

  05/10/2018 - 11:29

  Запиши се професионален войник. Ще ти подейства много ободряващо. Съветът е сериозен, не някаква гавра. Така и така щом си готов да се самоубиваш, какво ти пречи да пробваш. А ако отидеш на мисия в Афганистан/Ирак, ще можеш да проявиш самоубийствено геройство. Поне смъртта ти ще е полезна, ако спасиш други. Гарантирам ти обаче, че там много ще ти се доживее. А като се върнеш с повече пари, ще ти дойдат и други идеи.
 • Коментар № 2 от Nafarforii

  14/10/2018 - 21:41

  Няма да се префаваш, ти си мъж!!! Всяка трудност трябва да те прави по силен. Възпитай себе си като безскрупулен безкомпромисен човек. Не се предавай. Млад си Рови в калта, бори простотията и мачкай идиотията. Разчитай само и единствено на себе си. Наложи си да не се оплакваш, а да търсиш възможности! Виждал съм с очите си как едно момче тихо и кротко от ромски произход с упорит труд на тежка работа си нареди живота. С кола с жена. скъща и даже детенце му се роди. Не бързай да се предаваш и да изпускаш неща, за който с усмивка и радост в ще се гордееш докато триеш потта от лицето си. НЕ СЛУШАЙ ХОРАТА КАКВО ТИ ГОВОРЯТ! ПОСТАВИ СИ ЦЕЛ И Я СЛЕДВАЙ! АКО НЕ СЕ ПОЛУЧИ! ПОМИСЛИ ЗА СЛЕДВАЩА ЦЕЛ!!! Така се стигат върхове.
 • Коментар № 3 от нико

  03/02/2019 - 15:15

  Просто се махни от там и си оправи живота започни на чисто млад си няма смисъл да се затриваш.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).