Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

неделя | 2.04.2023 г.

Общ брой статии: 1490

Как да разкараш досаден човек? МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ!

Назад

03/05/2019 - 00:57 | Проблеми

Здравейте!
Момиче съм на 23 години.
Преди една година прекратих едно приятелство, оказа се че "приятелката" се оказа предателка, но това не е проблема, а хората с които се запознах от покрай тази "приятелка" не са много, но има едно момиче което ми е изключително досадна да сме се виждали 5-6 пъти покрай "приятелката" ми и след тези срещи тя много настоятелно искаше да се видиме съгласих се на първата ни уговорка ми върза тенекия не мислех , че съм останала "вързана" все пак не се познаваме много. Вярвах,че наистина и е изкочило нещо важно. След няколко дни уговорихме нова среща за сутринта към 10:00 часа ,промени го за 13:00 часа след още няколко промени с изкючително тъпите извинения и откзах срещата накрая към 20:00 часа ми звъни и иска да се видиме отказах и категорично, но това не я спря да ме търси 24/7. Проблема е че не мога да спра контактите с нея живеем в един квартал и през 2 улици,също така ако спра контакт ще се обърне срещу мен. Случи се с друга позната и повярвайте ми още по неприятно е от зора за излизането. Не знам как да подходя в тази ситуация искам да се отърва от нея постоянно я режа когато напира да излизаме, а дори когато не мога да се отърва и излезна е адски скучно и досадно не спира да говори за "сериозните" си проблеми , пише си непрекъсното на телефона и не мога да взема думата.... Няма никъв усет, че е досадна все пак всеки нормален човек ще разбере като му се откаже 10 пъти... Какво мога да направя за да се отърва от нея?

Коментари

 • Коментар № 1 от Ганчо

  10/05/2019 - 21:06

  блокирай й номера да не ти звъни, както я блокирай във фейсбук и си готова. на никого не дължиш нищо, очевидно си тинейджър и се впечатляваш още от тия неща но всичко ще си дойе на мястото като пораснеш. не си губи времето с излишни хора
 • Коментар № 2 от XX

  13/05/2019 - 12:31

  Започни ти да я викаш и уговаряш срещи и недей да ходиш. Сигурна ли си, че бившата ти приятелка не я уговаря да те разиграва и да се смее колко си заблудена?
 • Коментар № 3 от rogo

  13/06/2019 - 14:34

  Сиктирдосай я. Кажи и ФАК Ю да го духаш.
 • Коментар № 4 от д-р Иванчев

  05/07/2019 - 10:44

  прати снимка на лайното си в тоалета и няма да те търсят повече

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).