Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 29.01.2022 г.

Общ брой статии: 1398

Искам да взема LSD

Назад

20/03/2018 - 14:27 | Проблеми

Искам да взема LSD. Добра идея ли е? Някой който е вземал да ми каже как е?

Коментари

 • Коментар № 1 от Георги

  04/04/2018 - 22:36

  Ти тъп ли си или да ? От тва можеш да си изгубиш расъдъка , може да изпаднеш в лош филм от който никога да не излезеш . Даже може и да умреш.
 • Коментар № 2 от Георги втори

  08/05/2018 - 22:44

  Не е добра идея
 • Коментар № 3 от nqkoi

  06/06/2018 - 22:51

  глупости братле образовай се малко ? даже имаше един българин, който беше написал книга за наркотиците :) беше изучаема в училище.
  ЛСД е спора на моравото рогче - нещо от рода на гъба, която минава различни процеси. Та тя изменя начина на възприемане на реалността от сетивните ти неврони и затова хората понякога казват, че виждат звуци или чуват светлини :D та от там и партитата нали се сещаш :Д т. нар трип може да трае до 24 часа като втората половина да е по силната от първата, оттам и лекото притеснение :DDD но както винаги с тези неща е добре да се съобразиш със set and setting или средата в която си решил да правиш това. За безопасност винаги имай човек, който да се погрижи да не решиш нещо мега тъпо :) и е добре и другите около теб да знаят ако няма да вземат за да не се изненадват на това к ак изглеждаш докато виждап фрактали :ДДД
  Мн дълго стана ама как питате такива неша не ви знам.
  Като цяло, ако внимаваш и си в позитивна подкрепяща среда, може да имаш невероятно преживаване. Има няколко стари черно бели филмчета за лсд в Youtube може да са ти от полза.
  И може би най важното е, да си зададеш въпроса защо. Защо искаш да вземеш лсд? ама наистина ? Ако е нещо позитивно и ще те промени да станеш по-добра версия на себе си супер.
  Ако е за трипа ... един беше казал че лсд да вземаш като за парти е като да правиш мозъчна операция просто заради кефа :Д so ... educate yourself people :D
 • Коментар № 4 от rupi

  21/09/2018 - 14:51

  Няма по-добра идея от това. Даже се чудя как аз никога не съм се сещал за такова нещо,ама като съм си овца. Но идеята определено е много добра !

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).