Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 15.08.2022 г.

Общ брой статии: 1450

Детето ми изкара акъла и я напердаших

Назад

03/01/2018 - 19:51 | Проблеми

Днес отивам да прибера дъщеря ми от училище тя е втора смяна трети клас на 9 години. Отивам до училището и чакам да свърши часа и да я прибера. Свършва часа всички излизат мойта я няма. Звъня и не ми вдига търся на двора питам охраната никой нищо не знае. Направо си изкарах акъла звъня на мъжа ми да го питам дали е говорил с нея вика не. И тотално изпаднах в паника по едно време се появява със съученици имали свободен час отишли да си играят и се отплеснала. Като дойде до мен отвъртях и един шамар пред всички докато отивахме до колата и обясних че щом се приберем ще яде бой. И във вкъщи като я хванах събух я и на голо с всичката сила която имам. Тя реве молеше ме да спра повтаря че няма да прави повече така. По едно време вече идвам на себе си и спрях а тя стана и още ревейки ме прегърна и ми се извинява. Това ме потресе на нейно място когато наще ме налагаха така аз просто се свивах на леглото и плачех с часове и се заканвах че няма да им говоря е поне докато не ми мине.

Коментари

 • Коментар № 1 от 123

  10/01/2018 - 16:22

  Явно си е взела поука и е осъзнала грешката си !
 • Коментар № 2 от Pepi

  26/02/2018 - 17:09

  И на мен ми се е случвало, да си изливаме яда върху децата си защото сме лоши и нетърпеливи родители, особено като са малки душички. Жалко е. Но хората са все по-нетърпеливи и с опънати нерви. Децата го отнасят.
 • Коментар № 3 от Д>м>

  30/04/2018 - 21:22

  Лоша майка си! Изнервена!А детето со е добро дете. Играе му се, разбира грешката си и се извинява.
 • Коментар № 4 от изроди

  21/01/2019 - 19:07

  доказвате на практика как модела не се чупи - тебе са те отгледали с бой, как ти да си по-различна. а с шамара пред всички - родителите ти пасти да ядат, ударила си ги в земята...

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).