Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 14.12.2019 г.

Общ брой статии: 1146

В шок, курва ли е, бисексуална ли е или .....

Назад

20/07/2015 - 10:52 | Мнение

Помощ или не знам как да се изразя.
Живея с една жена на 34 год. а аз на 43год. от около 7 месеца. Преди това бяхме колеги, и преди да напуснем предишната си работа се влюбихме. Нито аз, нито тя бяхме женени и точно приключвахме тежки и дълги връзки. И така накратко, една вечер както си лежахме и се бъзикахме преди около 3 месеца, тя си призна че е правила тройки, суинг и би секс. Така ще кажете и какво и така мина един месец и аз започнах да я разпитвам и на края седнахме и тя разказа всичко накратко. Правила е тройка с още една жена - три пъти, лезбо секс три пъти тройка с двама мъже - веднъж и суинг с двойка три пъти, като последния път преди една година.
Може да ви звучи несвързано и недобре описано ама просто откачамммм. Най - лошото че мислехме да се женим. Тя не знае или поне не предполага, че след този разговор направо се побърках. а най- трагичната е че тя ми казва че ме обича и мисля че ко покзава а най- лошото е че и аз я обичам но след тая изповед не знам какво да правя мисля.
Моля без тъпи предложения.

Коментари

 • Коментар № 1 от Аз

  22/07/2015 - 00:16

  Зарязвай този парцал на момента
 • Коментар № 2 от капитана

  22/07/2015 - 01:50

  Знаеш ли как корабособствениците избират капитан на нов кораб? Държат вече да е преживял една тежка авария. Защото знаят, че такава се случва на всеки и предпочитат да назначат оня, на когото е вече зад гърба му, а не на когото му предстои. Същото се отнася и за жените. В живота на всяка (освен ако е някаква повредена феминистка, фригидна или лесбийка) идва период, в който тя си прави всякакви експерименти в секса. По-добре да се свържеш с такава, за която това е минало, отколкото с някоя, на която тепърва и предстои.

  Още повече, че жената сама ти е разказала всичко. Това значи, че е рядко свястна и има спрямо теб сериозни намерения. Иска да сте на чисто от самото начало, защото знае, че здрава къща се строи върху здрави основи. Докато започнеш ли сериозна връзка с тайни в миналото си, те рано или късно ще изплуват и ще ви отровят живота.

  Моят съвет е - ако си истински мъж, като мен, кажи и: "Това е чудесно! Предпочитам да съм с жена, която ми казва, че е била с над 100 мъже и е с мен, защото съм най-добрия, а не че съм по-добър от предните двама в живота и!". Обичай я и и се радвай като на дар от съдбата, защото такива жени се срещат изключително рядко! Ако обаче с това ще я излъжеш, бъди почтен поне до толкова, че да си признаеш комплексите. Предупреди я, че не можеш да го приемеш и рано или късно ще започнеш да и натякваш за миналото и. Жената е невероятно свястна, спести и поредното разочарование и и дай възможност да си намери истински мъж, който ще я оцени по достойнство.
 • Коментар № 3 от az

  22/07/2015 - 22:29

  Аз се мисля за доста разкрепостен човек, но не бих се оженил за такава жена. Излгежда за любовница и такава връзка си е екстра, но за жена и маика на децата ти някои ден не смятам, че е добра идея.
 • Коментар № 4 от До Капитана

  24/07/2015 - 10:51

  Капитане, приказваш малко тенденциозни истории. Какво ще кажеш за капитана на Коста Конкордия (или както се казваше оня лайнер) - преживял е тежка авария, да го назначат на още по-голям, а? А ако аварията е по негова вина пак ли е "опитен" - или по-скоро доказано неразумен? При тая жена не мисля, че изпълненията са зад гърба й - на 34г тепърва има да пробва крайности. Но все пак мъжът е на 43г, последните влакове скоро ще тръгнат от перона и по-добре да хване някой "пътнически" отколкото да си мечтае да пуснат извънреден експрес. Единственото съществено е да внимава да не го прецака с дете, което уж е негово, а е резултат от поредното й изпълнение с други.
 • Коментар № 5 от Не взимам страна

  21/10/2015 - 23:47

  Стига сте писали глупости. Ако искаш от тази жена деца сега е монета да си имате поне едно иначе тя излиза от орбита. Ти не си първа младост и ако тези приказки те притесняват кажи и го, но не я съди, а направи предложение, че искаш едно стабилно старомодно семейство :)

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).