Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 29.05.2023 г.

Общ брой статии: 1497

Глобалната приватизация

Назад

13/04/2013 - 07:06 | Мнение

Кой казва че не можем да спрем упадъка на България?
Кой е този дето ще ми каже че е нормално българина да живее като скот, при положение че толкова много е страдал и се е мъчил ?
Кой е тоя "умник" дето ще ми твърди че в България нямало алтернатива за нормален живот?

Всеки който ми твърди подобни абсурди, той не заслужава да е политик. Той става по скоро за портиер или за чистач на тоалетни, но от политиката трябва да стои надалеч!

Точно през злокобната 97-ма г. България беше вкарана в една позорна схема на колонизация. Схема създадена от "финансистите" от МВФ и световната банка.
Тогава беше извършена глобалната и унищожителна приватизация.
Енергото ни беше дадено на три ЧУЖДЕСТРАННИ фирми, от правителството на дегенерата Костов и тройната коалиция.

97-ма... Ще я запомним тази година! Тогава когато глобалните финансисти дойдоха тук и казаха : -"Ще отворите пазара, ще приватизирате всичко, без оглед на цената.. и ще го направите бързо".

Точно тогава, "нашите" политици - лакеи се нагъзиха пред глобалистите и прокараха тази страшна приватизация над българските активи.

От тогава насетне, няма нищо българско.

Чез, ЕВН, ЕНЕРГО-ПРО - три ЧУЖДИ ФИРМИ, с които нашите политици-лакеи сключиха договори и по този начин им позволиха да ограбват милиарди годишно, от честния български потребител.

Помни Българино:

-Като идеш да си платиш сметките за тока с последните си левчета, тези парички изтичат от родината ни и отиват в банковите сметки на чехи, австрийци, гърци и прочие. Ти, бедни българино, храниш мултимилиардерите от чужди държави, които на месец вземат по 100 000 евро заплати, което в български пари се равнява на 200 000 лв.

Тези три дружества имат многократни престъпления и надписване на сметките в троен размер. Сумати държави пропищяха вече, именно от тези три структури.


Мобилните оператори... ако някой мисли че са български, отново жестоко греши.

Глобул - Гръцка мобилна фирма.

Като идеш българино да си платиш сметката за телефона, трябва да знаеш че тези левчета дето броиш на касата, директно пууф... изтичат НАВЪН. Отиват в кеша на гърка, който е решил да дере кожите от гърба на бедните.


Хранителните вериги - Била, Метро, Кауфланд, Лидъл... Всички те са чужди, и се държат от гърци, германци, американци, руснаци, и пр. и пр.

Всеки ден, откакто станеш от сън и отидеш да си пазаруваш необходимото за деня, ти българино отново тъпчеш касите на чужденци.
Понеже видиш ли те са много "бедни" миличките, та ти изстрадал българино им пълниш още гушите.

Бензиностанциите... Шел, Лукойл и т.н. отново са чуждестранни. Така че всеки български шофьор като иде да си зарежда колата с гориво, отново тези пари изтичат НАВЪН... няма ги... изпаряват се, чуждите ги прибират.


България е на 2-ро място в Европа по залежи на злато и редки метали.
Върху злато стъпваме, а живеем в крайна бедност.
Защо?

Отговорът.. И златото ни бе подаредно ДАРОМ, отново на една НЕбългарска фирма, с която има сключена концесия от националните ни предатели. Това е Дънди Прешъс Метълс, която източва златото на България и отново го изнася НАВЪН.

За миналата година, равносметката е че от България са изнесени 100 тона злато. Представете си братя и сестри българи... 100 ТОНА ЗЛАТО... изнесени ей така, БЕЗЦЕРЕМОННО от България..

Ами как ще има после пари за пенсии, здравеопазване, образование и нормален живот за Българите ? Как ще има след като тези пари сега се крадат, и след като отвсякъде ни стрижат и доят. ?
Сега даже се готвят и БДЖ и ВМЗ-Сопот да подарят на чужденци, та и те да бъдат приватизирани.
Световната клика няма да се спре докато не разори и унищожи напълно България.
Те и животите ни ще приватизират, ако вече не са го направили.

Това направи национално безотговорното ни правителство, това направиха политиците ни. Те не ни продадоха, те ни ПОДАРИХА, което е още по лошо. Сякаш сме вещи , сякаш сме стадо овце за продан и изтребление, така постъпиха те със нас.

И сега ще се изказват че тогава така им наредили, и те тази схема изпълнили. Виждаш ли клетий българино, кой назначава и сваля политици? Виждаш ли кой държи парада в ръцете си и решава какво да се случва? Кой нарежда и кой прави приватизациите... разбра ли вече ?!? Ако не си, бог да ти е на помощ...


Всички тези държави, които много плюят България и българите, които чак се изказват че нямало да допускат българи в техните страни... същите тези българомразци обаче, хем ни презират, а хем в същото време фирмите, базите им и какво ли още не, са точно тук в България и източват ресурсите на тъй мразените българи. Защо ли ?!? Нали сме лоши, нали сме всякакви българите.. Ама да ни грабят, могат.

Във всички други държави , членки на европейския съюз, минималните заплати започват от 2-3000 евро на месец. И тук говорим за мининални заплати.. това е минимумът от който се почва. А какви ли ще са средните им и най-високите заплати? Сигурно стигат до 10-15 000 лв български пари..
Това означава 9 до 10 пъти по високи от България.
Е, нима ние българите сме 9 пъти по нисши от гърци, германци, французи , белгийци и прочие? Нима сме по неработоспособни, по немърливи ли , че заслужаваме да сме на дъното.
Даже и на дъното не сме... защото при нас заплатата (минималната) е 148 евро, или в български пари - 290 лв. А пенсията (минималната) = 140 лв. СРАМ И ПОЗОР !
Защо сме европейска държава тогава и защо членуваме в ЕС, след като ние даже дъното на Европейските доходи не можем да видим, камо ли да го опрем.

И в същото време, точно тези държави с 10 пъти по високи стандарти на живот, те грабят именно нас - бедните българи от изнемогваща България.. Свличат ни и ризите от гърба.
В чужбина вземат такива заплати, и в същото време там стоките са в пъти по ЕВТИНИ от България... направи си сметка българино. Те вземат десеторно по големи доходи от теб, и стоките им са по евтини... А ти вземаш една мизерна заплатка от 290 лева, и стоките са с егати високата инфлация... скъпотия, и пак скъпотия. В чужбина плащат по 2-3000 евро на работниците си, а в България по 290 - 300 лева. Роби ли сме ние, та така ни таксуват, слепи ли сме, какви сме ?!?


Защо един представител на Европарламента, не попита българския пенсионер как живее със смешните 140 лв на месец ? И то при тази скъпотия днес...
Защо не питат, как живее българина трепейки се като роб, та до никъде не му стига смешното заплащане.
Днес, човешкия труд се експлоатира... И не се цени.

Истината е че тази зловеща приватизация ни разби. Тя ни унищожи.

Има един филм, много показателен, в който ясно се вижда до какво водят приватизациите на държавните активи. Филмът се казва "Катастройка", гръцки е, но си заслужава да се гледа.


И сега да си дойдем на думата.

Кой е този политик, или какъвто и да е, който ще ми казва че е нормално българина да живее с такива доходи ?
Смешни доходи, ги наричам аз..
Кой е този политик който ще ме убеди че вместо българските активи да са в български държавни ръце, трябва да се експлоатират от чужденци ?
Защо да пълним чужди джобове, и австрийците, чехите и пр, да се чудят вече каква яхта и какви апартаменти да си вземат , а ние да умираме от глад и мизерия ?
ЗАЩО ?!?

Кой ще ми каже че това е нормално ?!? Кой ?!?


Когато една чужда фирма те граби и ти имаш предостатъчно факти за това, ти като български политик, си ДЛЪЖЕН да ПРЕКРАТИШ НЕЗАБАВНО договорите с тази фирма и просто да и кажеш - "ЧАО. Да си имаме уваженията, но стига сте ни грабили. Не искаме повече да ни крадете."

Защо да не си върнем енергото в български ръце, и да има ефтин ток за българския потребител? ЗАЩО НЕ ?!?
Що да не можем ние българите да имаме ядрена централа, и парите които даваме да остават тук в България, а не да изтичат в чужди джобове? Нима сме неспособни, нима нямаме право активите ни да бъдат в НАШИ държавни ръце ?!?

Кой ще ми казва обратното? Този който ми твърди че приватизацията е нещо добро за държавите, е глупак който нищо не разбира от политика. Враг на народа и родината си! Да си ходи!


Защо да не се обърнем към държави като Китай, Русия, Бразилия, които само чакат възможност, за да инвестират. От които само ще печелим.
Два ядрени реактора можем да си отворим и Аец Козлудй веднага може да бъде възстановен и да заработи, за да има нормален и евтин ток за Българите !

Но не, нашите политици ги е страх, че ако вземат да върнат българските активи в държавни ръце, ще вземе някой чужд посланик да се разсърди, че какво ще стане после. Ще вземе нато или пък съединените грабители да ни бомбардират.. че току виж страшна работа ще стане.

Ами да ни бомбардират казвам аз.. Чакаме ги с удоволствие. Все ще се намери една ЖИВА ТОРПИЛА като Великия Списаревски, и тогава ще ги видим колко са "оборотни."

Много ясно че като проявиш мъжество и прекратиш договорите с чуждите фирми дето те ограбват, естествено че чуждия посланик ще ревне ядосано... все пак му спираш "бизнеса". Не е лесно да ти спрат кражбите и да спрат да ти наливат в джоба.

Ние сме се вкопчили в един Брюксел и толкова. Като че ли Брюксел е целия свят... Нима няма други държави към които да се ориентираме, и които да ни развият икономиката ? Защо не се обърнем към тях. От Брюксел какво виждаме? Една експлоатация като роби.. това е.


Защо да не си върнем златото в БЪЛГАРСКИ РЪЦЕ ?!? Кой ще ни спре ?
Щом си български политик, ти не трябва да си страхливец да казваш "-НЕ", на тези които те ограбват. Ти не трябва се страхуваш да срежеш пътеките на тези които изнасят ресурсите на родината ти. Защо си български политик тогава след като си съучастник в ограбването на родината ти и след като толерираш колонизаторите ?!?
Ами ходи си тогава, признай ,че си безполезен и некадърен, махни се от политиката, дай път на някой който ще направи това което теб те е страх да сториш. Дай път на тоя който може да реши проблемите на държавата...


Само златото ако си одържавим , само от него ние можем да живеем ПРЕКРАСНО. Тогава ще има пари и за пенсии, за високи заплати, за образование, здравеопазване... и т.н.
Нали сме в евросъюза... Защо да нямаме европейски доходи.. СЕГА! Не след 25 години. СЕГА!

Ето я формулата. Проста, Ясна, Лесна и Изпълнима!

Връщане на златото в български ръце. Построяване на ядрена централа. Връщане на мобилните оператори в български ръце. Финансиране на големия и среден бизнес в България... Минималната заплата да стане поне 1000 лв... Поне толкова, за да може да се доближим до пода на евро съюза... Даже пак е малко, но поне е по приемливо. От там средната заплата да стане към 2-2500 лв... и т.н. Пенсията да стане от 500 лв, нагоре... за да можем вече да кажем че имаме ЩО ГОДЕ (казвам що годе), нормален европейски живот...

Що да не е възможно това да стане ? Тези дето крещят "ама от къде ще дойдат тези пари, няма как", са изроди, предатели и демагози.. Те искат да продължават колониалната схема на чуждите монополисти, и да държат българина в страх и мизерия... СТИГА ТОЛКОВА... няма повече да търпим лъжите ви.


Рязко орязване на държавната администрация. 51 % ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ, 49 % частна собственост..
Българско енерго, Български мобилни оператори, Българско злато, и български верига магазини... За да може тези пари които даваме, да остават тук, и да служат за развитие на БЪЛГАРИЯ, а не на чуждите милиардери.


Прекратяване на всички договори с монополни дружества, и слагане КРАЙ на приватизацията на българските ресурси.

Назначаване на ново НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО ПРАВИТЕЛСТВО, което може да направи тези РЕШАВАЩИ стъпки, и което ще поведе България, на добър европейски път. А всички досегашни марионетки които са управлявали и които набухата милото ни отечество в тази зловеща схема, трябва да бъдат изправени на съд, и да гният доживот по затворите... за всички престъпления които те извършиха спрямо българския народ, особено през последните 20 години!!!


Айде да видиме ако всичко това се направи.. дали в България няма да има нормален и достоен живот... и дали тогава ще живеем бедно както сега.

Когато секнем кранчето на грабителите, и когато имаме СВОИ СОБСТВЕНИ структури, ние вече ще заприличаме на нормална европейска държава, такава каквато трябва да бъдем при положение че сме членове на ЕС !


Разните им клонинги на световния престъпник и глобалист - джордж сорос, изобщо повече да не си и помислят че ще търпим да ни грабят.

Искаме НОВ ПЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ... И такива като сорос и неговите клонинги, НА СЪД !!! И по затворите, където им е мястото!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!

Коментари

  • Коментар № 1 от секира

    07/05/2013 - 13:18

    браво, абсолютно съм съгласна те теб! радвам се има все повече и повече хора които събуждат от този лош сън....
    разпространявай текста ти и по други сайтове! нека повече хора да знаят истината

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).