Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 14.12.2019 г.

Общ брой статии: 1146

Винаги се е налагало да плащам за секс

Назад

11/11/2013 - 23:01 | Любов

Здравейте,

В момента съм на 23 години и до сега винаги ми се е налагало да плащам за секс и никога не съм имал наистина сериозна връзка с жена. Като бях в училище имах връзка с едно момиче, но така се развиха нещата, че като чели беше по-скоро по съжаление и така и не стигнахме до правене на секс и като цяло нямахме много интимни отношения. Но секса не ми е основния проблем в случая, а това, че гледам как всеки си има гадже, любовница или някой до себе си като цяло, а аз нямам такъв човек. Не смятам, че съм грозен, тренирам през два дена, имам атлетично тяло, работя в голяма IT фирма и взимам висока за стандартите на България заплата и все пак не мога да си намеря сериозна приятелка. Пробвал съм до момента следните неща:

- Общо познати - всичките са заети, техните приятели и приятелки също са заети и никой с никого не може да ме запознае. Отделно, че нямам много приятели като цяло, но малкото, които имам са ми като братя/сестри.

- Сайтове за запознанства - имам регистрации във всички най-големи сайтове за запознанства и съм писал на всички възможни жени като съм пробвал най-различни подходи. Пробвал съм да пиша и в сайтове от типа секс за 1 вечер. Пускал съм обяви по Интернет, плащал съм за вип акаунти и супер вип обяви, сумата и пари съм хвърлил.
До момента от този метод съм си писал само с 2 момичета сериозно и те просто спряха да ми пишат в момента, в който стана въпрос да се видим. Преди това всичко беше ОК и без проблеми. Поисках три приятелки да видят профилите ми, да ми дадат съвет как да пиша, какво да правя, и пак резултата е никакъв за момента въпреки някои корекции, които извърших и неща, които промених в подхода си.

-Заговаряне на непознати по улицата - срамежлив съм и все пак за разлика и от много познати успях няколко пъти да преодолея страха да заговоря непознати жени по улицата или такива, които са продавачки на нещо. Резултата беше или смях или по-лошото, да ме гледат все едно не съм човешко същество. А не съм им казвал нищо просташко.

- Латино танци, фитнес и други активности - просто нищо не се получава и пак имам известен срам и страх да заговоря жена, за което се чувствам много тъпо, но дори и да заговоря после явно нещо не правя като хората. Може би не знам как да флиртувам, не знам вече.

- Заведения - също нищо почти не ми се получава, зли погледи и игнор.

Какво мисля да правя:

- Да отида да намеря жена от някое село.

- Да отида до Украйна.

- Да пробвам speed dating догодина, когато ще имам минималната възраст от 24 години за участи.

Ще помоля, който има съвет, да го сподели. Толкова ли съм зле? Толкова ли не заслужавам като другите да си намеря жена, с която да изградя сериозна връзка? Да допълня, че съм ходил и на психолог, който ми помогна за доста неща, но не можа да ми помогне за този проблем... Защо жените, с които си пиша смятат, че всички мъже са еднакви и такива като мен, които действително търсят истинска любов, която не са открили трябва да страдат по този начин?

Има още кум неща, които мога да споделя за този мой проблем, но предпочитам да спра до тук.

Благодаря за отделеното време!

Коментари

 • Коментар № 1 от Wiseman

  11/11/2013 - 23:33

  По-добре си стои ерген отколкото да вземеш някоя селска пръчка. Щом си интелигентно момче - спорт, ИТ, хубава заплата със селянка няма да си паснете. От мене запомни по-лошо от селянка за жена или сериозна приятелка не може да намериш и са нахални и не може да се отървеш. В Украина има и свястни момичета но може да се насадиш на някоя украинска курва дето ще ти роди 2 деца и после ще се изчука с полвината град и ще ти съсипе живота. Ако си взимаш жена от чужбина по-добре таиландка или филипинка. Но според мене не си даваи зор толкова, лъскаи бастуна, ходи на работа, излизаи с познати и партита е все ще закачиш нещо.
 • Коментар № 2 от Автора

  11/11/2013 - 23:55

  @Wiseman - благодаря ти за съветите! Опитвам се да разширя и приятелския кръг като работя и над комуникационните си умения. Поради различни причини може би и генетично до някаква степен (не съм сигурен), наистина имам някакъв страх/срам от запознанства с нови хора и разговорите с жени. До момента доста съм постигнал в преодоляването на тези страхове, както и други, като ще продължавам да наблягам над това да бъда себе си и да комуникирам по-ефективно. А иначе чекиите са хубаво нещо, но омръзват, както и секса с различни проститутки всеки месец.

  Не знам дали е \\\\\\\"нормално\\\\\\\", ако има такова нещо като \\\\\\\"нормално\\\\\\\", но тези проблеми просто с всяка година все-повече ме тревожат, тъй като нищо не се оправя, макар и да полагам усилия и самия факт, че познавам хора, които на по 16 години примерно са имали и имат до ден днешен това, което аз нямам все още ме травмира по странен начин и ме кара да съм завистлив, което не искам да бъда. Чувствам, че времето, което минава има значение и колкото повече време минава, аз толкова изглеждам по-жалък в своите очи и в очите на другите.
 • Коментар № 3 от Бонго

  13/11/2013 - 20:38

  Минал съм по част от твоя път и ще ти разясня някои заблуди.
  1) Това че си на 23 значи че си доста млад. Сигурно си мислиш, че живота отлита, но по отношение на жените си тъкмо на прага. Следващите 4-5 години нещата ще се променят - стига да не се затвориш де. Просто на 20-23г. си \\\"подходящ\\\" само за ученички, които хем ги е страх да рискуват, а и ако нямаш досег с подходяща среда съвсем няма как да се закачиш.
  2) Приятелския кръг го забрави - никой няма да ти подхвърли добро парче. Жените в компанията трудно ще ти се лепнат просто, защото сте една компания. Може да разчиташ на някоя, в чийто кръг от познати си напълно страничен - така не рискува ако се объркат нещата да се разчуе и да трябва да те вижда занапред.
  3) Сайтовете са голямо губене на време и нерви - не си струва. Там преобладават или грозни или с някакви душевни кривини. Ако е хубава то има такъв наплив и интерес от останалите в сайта, че дори да ти обърне внимание, тя е вманиачена на тема \\\"обграждане с внимание\\\". Т.е. хубава -> или си намира някой на 3-тия ден или ако виси и не \\\"избира\\\", значи шанса ти е почти нулев -> хабиш време, нерви и напразни надежди.
  4) speed dating не съм пробвал, но го смятам за пълна порнография и работа за някакви откачени и вманиачени.
  5) За Украйна... Не го изключвам като вариант, но рискуваш доста. Ще намериш някоя щастлива, че те е открила, но като я доведеш тук ще открие и останалите нашенци :) М/у другото по-добре се насочи към Беларус. Русия е още по-добре, но е малко далече.
 • Коментар № 4 от Автора

  14/11/2013 - 17:07

  @Бонго - както се е видяло ще изчакам още малко да стана по-голям и ако нищо не е станало стягам куфарите за бермудския триъгълник както обичам да му казвам (Украйна, Русия, Беларус).... на моменти се затварям в себе си тъй като е гадно да не си като останали хора за някакви такива основни неща, но е хубаво като знам, че не съм единствен. Споделял съм с някои хора за този мои проблем и те са ме гледали като овце и не са могли да повярват как така до сега не съм имал такива отношения с жена и т.н. Просто не могат да ме разберат тъй като не са били в същите ситуации, в които аз съм бил и са нямали и нямат мислите, които имам.

  За съжаление, мнението ми за българските жени от ден на ден става по-лошо и по-лошо и вече започвам да разбирам един мой познат, който е доста по-голям от мен и мрази българските жени и ходи на секс туризъм в тия три страни всяка година.

  Оказва се явно, че нашенките освен едната красота друго не притежават...
 • Коментар № 5 от I az taka

  16/11/2013 - 02:06

  Пич и аз бях задръстен и не ми вървеше с жените, ожених се без много опит и сега съжелявам много, че избързах. Не съм в България и доста жени ме харесват и си имам нещо настрани, но като млад имах подобни ядове като тебе. Бъди естествен и не се стягаи като говориш с жени, говори си нормално, пускаи по някои маитап и ще намериш някоя с която да си паснете. На първо време перни някоя по грозничка или пълна или загоряла и като изчукаш 3-4 и ще ти доиде самочувствието и ще се отпушиш да еб@ш здраво. Късмет и умната:)
 • Коментар № 6 от Бонго

  21/11/2013 - 19:49

  Тая идея за дебели/грозни за трупане на самочувствие не я споделям особено. Може да се пробваш с една да видиш има ли разлика, но разликата е огромна - м/у това да опъваш 20-25 годишна симпатична или някаква грозотия или на 35-40. Най-много да се подхлъзнеш, да решиш, че ти харесва, че ти е добре с нея и по някое време като се огледаш ще се чудиш къде си се натресъл. Това за приятелите ти дето се чудят как може да имаш такива проблеми - все някога ще разбереш, че доста са в твоето положение, но се правят на ебачи и разбирачи. Гледай останалото в живота ти да върви - ако се вдървиш и постоянно мислиш само, че нямаш жена и това е най-важното накрая ще станеш един посредствен нещастник, който дори да хване някоя няма да може да я задържи. Защото тя няма да се вълнува от чувствата ти, ако товариш щайги в някой бус и тичаш по 6 дни в седмицата за мизерни пари. А на 30+ години е трудно да си променяш трудовата история.
 • Коментар № 7 от @who?

  09/12/2013 - 00:35

  Пробвай с мъж. Няма да ти откаже. Ти само го чукай яко. Ще ти готви, ще те гледа като писано яйце. Жена няма да искаш да погледнеш!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).