Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 4.06.2020 г.

Общ брой статии: 1170

Между чука и наковалнята!

Назад

22/07/2013 - 19:01 | Любов

Здравейте съфорумци

от няколко години, когато имам време чета този сайт и никога не съм мислел че ще изпадна в такава ситуация за да потърся мнения и съвети тук. Но ето че и моето време дойде. Няма да навлизам в подрбности понеже знам, че понякога е банално....

От години и полувина живея със едно момиче, изключително добра, скромна, тиха. За този период не сме се карали дори веднъж, докато в един момент преди 2 месеца се появи друга във живота ми. По една или друга причина се влюбих адски много във нея. Ще я нарека И.. И. знае че аз живея със друга и постоянно ме кара да я оставя за което си е права, но проблема е там че момичето с което живея нямам чувтва към нея но не мога да и го кажа защото тя е много чувствителна и знам как ще го преживее. Другия проблем е че няма къде да отиде. Раздвоен съм, изключително гадна ситуация и незнам какво да направя. Ще се радвам ако някой се е сблъсквал с такъв проблем и може да ми даде съвет.Благодаря предварително

Коментари

 • Коментар № 1 от Voyager

  23/07/2013 - 14:49

  Гадна ситуация, наистина. Аз бях в подобна, да не кажа същата. Избрах другия. На този, с когото живеех, казах, че приключваме. Той също нямаше къде да отиде. Не казвам, че нямам угризения на съвестта, нито че твърдя, че постъпих правилно. Просто в момента така го почувствах и избрах. До сега не съжалявам. Но най-добре е, когато няма чувства, нещата да приключат, съгласи се, другото си е мъчение. В крайна сметка всеки търси и отговаря за собственото си щастие. Успех ти пожелавам, дано вземеш най-доброто за теб решение :)
 • Коментар № 2 от b.p.

  01/08/2013 - 00:19

  Наистина ситуацията е сложна. Ти сам трябва да прецениш какво диктува сърцето ти. Според мен не правиш добро на момичето, с което живееш, като я лъжеш. Няма никакъв смисъл да си с нея след като обичаш друга! Можеш да бъдеш щастлив с И., защо да пропускаш шанса, ами ако тя се окаже жената на живота ти? Нима ще я оставиш да си тръгне, а ти ще прекарваш дните си с някоя, към която нямаш чувства? Прецени сам кое е най-доброто за теб самия! Относно жилището- все трябва да има някакъв начин, важно е желанието. Успех!
 • Коментар № 3 от b.p.

  01/08/2013 - 00:19

  Наистина ситуацията е сложна. Ти сам трябва да прецениш какво диктува сърцето ти. Според мен не правиш добро на момичето, с което живееш, като я лъжеш. Няма никkакъв смисъл да си с нея след като обичаш друга! Можеш да бъдеш щастлив с И., защо да пропускаш шанса, ами ако тя се окаже жената на живота ти? Нима ще я оставиш да си тръгне, а ти ще прекарваш дните си с някоя, към която нямаш чувства? Прецени сам кое е най-доброто за теб самия! Относно жилището- все трябва да има някакъв начин, важно е желанието. Успех!
 • Коментар № 4 от Az

  09/08/2013 - 13:38

  Благодаря мнгоо за съветите

  Все още съм в същата ситуация но във най скоро време мисля да има някъкво развитие!

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).