Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 14.12.2019 г.

Общ брой статии: 1146

Лоша приятелка

Назад

10/11/2013 - 01:55 | Любов

Здравейте. Не искам да ви измъчвам с много обемна информация, за това ще се постарая всичко да е кратко и ясно. Първо, нека да поясним, че не става въпрос за \\\"тя е единствената, ако не тя, ще се самоубия\\\" или \\\"помощ, разочарован съм, защото не мога да имам момиче X\\\". На 20 съм и съм си харесал едно момиче - може би ще си струва човек да има чувства към нея. Такива като нея са рядкост. Съкровища. Всичко при нея е 6, обаче един от най-големите й проблеми е, това че има гадна приятелка. Какво имам предвид? Според моето скормно мнение, приятелката й е същинска кучка (извинявам се за израза). Моето момиче иска да подражава на тази, иска да й се хареса, защото мисли, че са много близки приятелки, обаче не е така. Според мен истинското приятелство не би трябвало да е така. И точно това искам по някакъв начин да й кажа. Въпросното съкровище по принцип е мила, познавам я доста дълго време и преди да започне да се опита да се харесва на тая, всичко у нея беше в ред. Сега явно като има някакви проблеми на тема \\\"връзки\\\" пита нея, пък тя, тъй като едва ли не е спала с всеки трети, й дава калпави съвети и лека-полека я превръща на долен гаден човек като себе си. И още нещо - тяхната връзка е от тези, които по-милото момиче се опитва по всякакъв невъзможен начин да си впечетли другарката, пък на другата не й пука особено много. Ситуацията е много лоша.
Въпросът ми към вас е как да спра лошото влияние на тази нейна приятелка? Може би повечето от вас ще кажат, че не си струва да полагам толкова усилия. Не ми пука. Аз съм тръгнал по даден път и няма да се откажа по средата. Знам, че морето е пълна с риба, обаче кой рибар се отказва да върти макарата, докато кордата не се скъса или въдицата се счупи?
Пък и имам това чувство, че може би, някой ден, ще си стурва да имам истински чувства към нея. Все пак няма как да знам, преди да не съм опитал. Нали?

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).