Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 27.10.2020 г.

Общ брой статии: 1200

***

Назад

19/12/2011 - 17:32 | Любов

Случвало ли ви се е да харесате някого и той да ви хареса...Само че да не сте очаквали това от негова страна.Много е странно.Збравяш къде си , кой си дори ,не можеш да говориш адекватно с него...Някой решава да ти даде хубави моменти а ти оплескваш всичко...държиш се тъпо...На мен ми се случи-преди много години.И съвсем наскоро се видях с този човек.Всичко е минало...всеки си има неговия живот...и аз пак се държах по същия начин - адски тъпо...Че и едно "как си?" не попитах...Ужас!А не съм такъв човек,смятам се за комуникативна личност,работя с хора...Чувствам се все едно го срещам пак за първи път...

Коментари

  • Коментар № 1 от dmdakafkafjs

    08/01/2012 - 20:31

    е понякога тръпката остава, даже и след години - споко, нормално е това... живей си живота и не забравяй - всичко ти е в главата.
  • Коментар № 2 от Ми в такъв случай

    28/04/2012 - 12:01

    Ми в такъв случай не крий чувствата си, или след като харесваш момичето, задръж малко за да се сближите като приятели, и след това най - добре кажи какво изпитваш към нея, ако го криеш може и да те измъчва, аз бях имал една приятелка която ми каза че никога не би казала какви чувства изпитва, освен ако някой не я попита или не си признае за нейните.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).