Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 18.07.2024 г.

Общ брой статии: 1597

Годината е 2100

Назад

28/02/2017 - 23:26 | Фантазии/Сънища

Завърших магистратура по ексцентрично акане и полово съвкупление. Беше наистина трудно следване със всичкото това ебане и сране. Бяхме задължени да оправяме колежките си, било то красиви или не. Реално малко бяха грозните, а и младостта краси, така че като цяло беше ок. В крайна сметка така сплотиха колектива и целия випуск изкарахме високи ооценки. Сега можем да ебем и серем образцово. Като по бай Тошево време. Няма да забравя първата си лекция по филосовия. Професорът държа реч почти цял час, след което ме извика на трибуната и ми каза че мога да наеба която колежка искам, или да обарам всичките, но без да ги еба. Понеже все още не познавах випуска реших да обарам колежките и да се запозная с тях. Секс така или иначе щеше да има после. Това беше вид тест да провери колко сериозно възприемаме специалността и дали наистина сме там да научим нещо или просто ни се ебе. В крайна сметка с малки изключения бяхме добър випуск, мотивириан да следва и да се развива. Прекарах не малко часове в полово сношение с почти всички колежки, не успях да мина всичките, понеже бяха много, а аз специализирах и се бяхконцентрирал върху това което правя. Колегите, които просто изчукаха всички колежки без да извършват научна дейност не си взеха изпитите а и нямаше как. Ебането не е просто да си напъхаш кура в путката или гъза на жената и да се изпразниш, а е сложен когнитивен процес. Радвам се че имах и страхотни колежки, с които много научихме и се забавлявахме. Това беше в началото на Ерата на ебението, или 2100 година. Сега, двеста години по-късно, времената са различни и е трудно да обясним на днешната младеж какво точно и защо е ставало толкова отдавна. Въпреки това технологиите силно се развиха през годините, станах безсмъртен и днес съм тук за да разказвам.

Женският организъм се променяше през годините, както винаги се е променял според социалната роля на жената в обществото. Преди голямото бедствие от 2055 година, когато фактически всичко започна отначало за човешката раса, ролята на жената се е променяла много бавно докато достигне до равни права с мъжете в обществото. Имало е изключително изостанали държави, в които жените са нямали право да гласуват и е имало много изнасилвания. Било е трудно европейската социално-културна рамка да се наложи като водеща на Земята, били са необходими много войни докато човечеството е осъзнало реално нещата. След малкото бедствие от 2026 Бог е слязал на Земята за да говори пред хората. Това е дало началото на Голямата промяна, която уви се оказва недостатъчна и затова Бог е довел до голямото бедствие от 2055 година. Човешката раса се изтри и създаде наново от Бог, вземайки в предвид старите грешки. Свободата остана, но организмът беше вече много по съвършен. Може дори да твърдим, че в този период се положи началото на ангелската раса на Земята. За съжаление със старата човешка раса се изтри и създаваната с хилядолетия култура. Все още се пазят исторически паметници, за да се помни онова време. уви, ангелската раса е твърде контролируема и уравновесена и изкуството й е чуждо. Аз, като представителн на едно старо поколение, съм запазил частичка от стария свят в себе си и ще се опитам да помогна на ангелите да творят. Как израстнах през 20 и 21 век а след това се оказах жив няколко века по-късно е твърде дълга и широка тема и основа на следваща книга.

С началото на земната ангелска раса простотията вече не съществуваше. Затова пък новата раса трябваше да научи всичко от начало. Ето защо и випуските по сране и ебане. Всичко трябваше да се изучи отново. Като последен представител на човешката раса имах нелеката задача да обуча ангелите в изкуството на акане и ебане, което беше непонятно и непознато за тях. от Древната книга, някога позната като Библията, може да научите за разликите между днешната земна ангелска раса и първоангелите-безполови създания. тъй като бях изключителен простак и циник за времето си Бог реши да остави точно мен като потомък на човешката раса, познавач на старата мъдрост, за да обуча идните поколения. Така бях лишен от някои човешки качества, някога спрягани като недостатъци (погледни речника, недостатък е древен термин) В подготвителната година в Университета по Национално и Световно Сексуанство се бях сблъскал с дилемата да положа максимално много усилия и да загубя простака в себе си или да бъда пратен на Слънцето и разрушен от радиацията. Сексът с новите ангели уби в мен и последните какпки простотия. Ето защо и станах преподавател селд дълги години сексуанство с безброй ангели, исках да бъда полезен на младите поколения и да ги подготвя за следващите триста години, последните на планетата Земя.

Скъпи читателю, ще се видим следващия път.

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).