Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

понеделник | 26.10.2020 г.

Общ брой статии: 1199

За българите в бедстващо положение.

Назад

05/08/2013 - 15:35 | Други

Надали някой изобщо ще си направи трудът да прочете това слово, обаче вьпреки всичко си губя времето и малкото енергия която имам, за да го пиша..
Няма как да не пишеш, няма как да не си изразиш мислите, когато луда болка натиска душата ти и си огорчен от бездействието на държавата, и то не за друго -а когато става дума за ЖИВОТА ТИ...
Да, нито на държавата, нито на така наречените \"държавници\" им пука как живееш ти - българския обикновен гражданин..
Живейш ли, мреш ли ... все едно, за държавата си НИКОЙ.
Днес, най-ценното благо- Човешкият живот, няма никаква стоиност.
Може да си изписал стотици апели за помощ, може половин България да е чела драмата ти, обаче сърце което да се е трогнало и да ти влезе в положението - НЯМА!

Що за ЦИНИЗЪМ е това, да излизаш по митинги, шествия и площади, да крещиш - БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, и в същото време да не ти пука за българския народ. Да не ти пука че млад български живот ВЕХНЕ И ПОГИВА.. че се нуждае от спешна помощ, че от години вече КРЕЩИ ОТЧАЯНО с надежда да бъде чут.. Да подминаваш просто така писмата на страдащите и умиращите души, и да не ти пука за мракът в който те се намират.. (понеже ти нали си добре - политик си, имаш всичко)..

България над всичко, обаче само на ДУМИ..
Когато крещиш думата БЪЛГАРИЯ, когато се правиш на патриот, то поне на дела трябва да докажеш любовта си към народа.. Щото България, не сме ли именно ние - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ?!?!
България над всичко, би трябвало да означава - Българите преди всичко.
Да, но къде са тия дела с които партиите да докажат любовта си, къде са тия действия с които \"България над всичко\" да бъде ДОКАЗАНО ?!?
Нима съществува нещо по важно от здравето, животът и сигурността на българите в България?
За държавността, на първо място трябва да стои БЛАГОТО НА БЪЛГАРИТЕ... след това всички останало.
Не може да крещиш че се бориш за благоденствието на България и в същото време когато някой беден, страдащ, мъчещ се човечец ти пише писмо с което се МОЛИ ЗА ЖИВОТ, ти дори да не откликнеш по никакъв начин и писмото да го оставиш ей така , в небитието.

Започвам да си мисля че всичко е една ДЕМАГОГИЯ, едно празно ПАПАГАЛСТВАНЕ, а всъщност милиони българи умират - безвьзвратно, изоставени и презряни от властимащите органи в държавата.

Пишеш по групите, играл си си часове, мъчил си си зрението и изтормозения мозък, да опишеш вьзможно най точно трагедията която изжявяваш вече години наред.. и накрая какво става? Документите които си изписал се подминават просто ей така, ТЕ ДОРИ НЕ СЕ ПРОЧИТАТ от лицата по групите.
Шокиращо е...
Какво им коства на тези лица, да кликнат два пъти с мишката по документа и да го прочетат? Нищо не им коства, обаче не го правят.. Че защо да го правят? На тях им е широко около врата, какво значение има че някой си там - мре в агония?

В същото време, тия хора вместо да активизират усилията си да ПОДПОМАГАТ бедстващите българи, те вместо това водят излишни спорове и \"интернет битки\" по групите, кой бил легитимен и кой не, кой е по голям патриот и кой не е.. Те имат сили да водят такива спорове, защото тия хора живеят безгрижно, те нямат болки които да ги мъчат.. за това намират време и енергия да водят тия битки в нет-а.
Всеки се надпреварва кой от кой по голям патриот бил.. А като погледнеш реално, на действия никой го няма..
Патриотът - това е човек който душа дава, не за себе си а за народа.
Той трябва да е отзивчив, да го интересуват болките на народа в родината му..
Вместо това обаче, многото политически \"патриотични\" формации се изпокарват помежду си , та ако има начин очите ще си издерат.. и всичко това заради мания кой да лапне кокала. Пък ти - нещастнико, си описвай трагедията и чакай някой да ти подаде рька.. С чакането ще си и останеш.
Вместо тия хора да си губят енергията в спорове, те можеха да вложат тая енергия в истинска ПОЛЗА за хората в нужда. Можеха да проверяват случаите, да се отзовават, да помагат.. и тогава вече да кажат - Да, ние сме патриоти. Боли ни за българите и на дела го доказахме.


Защото истинския политик трябва да е близко до народа. Да помага!
Да дава живот!

ДАЙ ХЛЯБ НА БЕДНИЯ, ДАЙ ЩАСТИЕ НА НЕЩАСТНИЯ, ДАЙ УСМИВКА НА РЕВЯЩИЯ, ДАЙ ИСКРА ЖИВОТ, НА ТОЯ КОЙТО УМИРА.

Ако правиш това, ти си ЧИСТ пред Бога. Ти си си извоювал честта да бъдеш политик, защото си дарил живот.
Ако направиш така че нечий живот, от лош - да стане нормален.. по тоя начин ти правиш така че тоя човек на който си помогнал, да ти е благодарен до живот.. хората ще те благославят ако ти им служиш вярно. Ако се интересуваш от техните болки, те паметник ще ти издигнат, ще виждаш благодарност в очите им.
Ти ставаш безсмъртен, тогава когато служиш за народа си!
Не на думи обаче, а на ДЕЛА!


Хора като мен са наричани \"провокатори\" и какви ли не.
Как разбрахте всички вие, че съм провокатор или пък от скат, при положение че дори не сте си направили трудът да прочетете материалите които съм публикувал. Само заради това че нямам снимка, вие решихте че съм платен или пък измамник. Жалко, наистина жалко.
Всичко това са предтексти, за да не ми се помогне, АЗ ЗНАМ!

Нито един човек не се загрижи да попита; кой съм, що съм. Защо?
Ако поне един беше се поинтересувал, аз щях и адрес и снимки да дам. Защото НЕ СЕ КРИЯ.. Истински се нуждая от помощ и ще изляза с лицето си!!!
Преди да заклеймиш някой случай и да кажеш че това е провокация, първо вземи се поинтересувай и го провери.. След като го провериш, тогава изказвай мнение и аргументация!
Само че аз не видях дори един човек който да се активизира и да ми каже - Да, ще ти се помогне, но дай данни да проверим случая ти.

Ако имаше такава инициатива, щях лично да уреда работите, да дойдете и да видите лично как живея.. Да видите цялата обстановка, стаята ми, слабото ми телосложение, хората с които живея.. Да видите болката в очите ми.. И тогава, ако имате основание, ме наричайте \"провокатор от скат\".

Ако за вас , страдащите хора които умират, са провокатори и манипулатори, то значи аз съм горд да ме приемате за такъв..
Но, ако бяхте вие на мое място... надали щяхте да имате сили за спорове в нет-а, или пък да се заяждате един с друг... Щяхте единствено да мислите как да се спасите и също като мен да КРЕЩИТЕ ЗА ПОМОЩ... но като няма кой да се трогне, сигурно бихте и се самоубили.. знам ли. То не всеки може да издържи такова тегло.


България над всичко... Все пак.


Просто докажете на дела този израз.
Докажете че сте загрижени българите да са здрави, читави и да се развиват ТУК В БЪЛГАРИЯ... и след това - бъдете патриоти!

Коментари

Няма коментари за тази изповед!

    Добави коментар

    Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).