Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 28.05.2024 г.

Общ брой статии: 1580

Пропилявам си живота с игри

Назад

10/09/2012 - 17:44 | Зависимост

Моят проблем е следния - имам страшно гадна зависимост към една игра - конкуизтадор.

Животът ми е зациклил от доста дълго време заради тази ми зависимост. И ако някой си мисли, че е по-добре да имаш такава зависимост, отколкото алкохолна или наркотична - не знам дали е прав.
Аз просто си пропилявам живота. Имам толкова много неща да уча, да си намеря работа, да ходя на фитнес, да се развивам - аз не, играя на тъпата игра. И просто не мога да спра... Снощи съм играл до 5 сутринта... Просто ме е срам от себе си. А и не съм пубер вече, на 27 съм.

Много лесно се пристрастявам към игри и не знам как да ги откажа. Кофти е, защото виждам разочарованието в очите на близките си. Още по-кофти е, защото съм разочарован от самия себе си.
И точно в такива моменти, когато искам да избягам, да се скрия - намирам утеха в играта... Просто вляза ли, забравям всичко, пренасям се в света на съревнованието. Обичам да побеждавам и сякаш победите в играта ме карат да искам още и още.

Завиждам на хората, които могат да се спрат след 1-2 часа игра и да продължат с нещата, които са важни.

Аз почна ли сутринта да играя - денят е заминал!

Някакви идеи, какво мога да направя, как да се проборя?

Коментари

 • Коментар № 1 от .::.

  11/09/2012 - 16:41

  Кажи на ваште да се обадят на доставичика ти и да ти филтрират този сайт когато си в подходящо състояние на духа. После като ти се доиграе няма да се отваря :)
 • Коментар № 2 от .::.

  11/09/2012 - 16:42

  Кажи на ваште да се обадят на доставичика ти и да ти филтрират този сайт когато си в подходящо състояние на духа. После като ти се доиграе няма да се отваря :)
 • Коментар № 3 от Автора

  11/09/2012 - 18:45

  Отдаааавна не живея с нашите...
  Дърт съм, а ето - току що пак откарах няколко часа.
  Мамка му.....
 • Коментар № 4 от :pp

  13/09/2012 - 23:54

  Опитай да намериш нещо по-важно от игрите като например приятелка. Прекарвай повечето време навън. Излез, разходи се - няма нищо по-хубаво от това. Намери друго занимание. Сигурна съм, че можеш да преодолееш тази зависимост. :)
 • Коментар № 5 от BOKO

  20/09/2012 - 11:21

  Подобно оплакване макар и не в такива размери мога да направя - само че не си губя времето с игри, а с браузване и четене на новини и глупости (+чат). Тоя интернет направо ми разпилява времето.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).