Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

събота | 19.09.2020 г.

Общ брой статии: 1190

Връзки в гимназията

Назад

05/06/2014 - 22:37 | Тийнейджърски

Здравейте! Моля ви, кажете ми това нормално е? Докъде ще стигнем ако продължаваме така? Ще поиша картинката накратко.

Аз съм момиче на 18 г. Уча в 11 клас на училище в голям град. В моя клас има 14 момичета и 13 момчета. Всичките сме етнически българи, с мао едно от момчетата е полу-руснак (майка му е от Русия).

От 13 момчета 2 са обвързани, 4 са свободни, 7 са девствени и депресирани. Първите двама ходят с българки 10 и 11 клас. Единият е споменатия полу-руснак. 4-има от депресираните и 3 от свободните прекаляват с фитнеса, химиите, мечтаят си да са големи тарикати, държат се грубо и в крайна сметка ми се струва че ще обърнат резбата. 3 девствени и депресирани стоят денонощно пред компютъра и сигурно в момента цъкат на игрички. 1 свободен има богати родители и той пилее парите им по проститутки, хазарт и се друса колкото всички взети накуп.

От 14 момичета 10 са обвързани, 2 са девствени и депресирани, 1 е свободна (това съм аз, моля без бъзици), 1 е проститутка. От девствените 1 се прави на лесбийка и със сигурност още няма никакъв опит, дори и хомосексуален. От обвързаните 6 ходят с момчета 10-12 клас, 2 със студенти, 1 с 33 годишен, разведен мъж, с дъщеричка на 5 годинки. Този последният е българин, както и двама от гимназистите. От студентите единият е гръцки, а другият албански студент. Другите са 1 турчин, 1 мулат, 1 полу-арменец, 1 ром и 1 холандец (връзка от разстояние).

В съседните класове е нещо подобно. В едния клас има 11 момичета, 9 ходят с чужденци, 1 с българин. Имат 14 момчета, от които 2 с българки и 1 с чужденка. В друг клас има 12 момичета и 12 момчета. В този клас всичките момчета са сдухани програмисти, само един който се занимава с екстремни спортове ходи с негова съученичка, нейния баща е италианец. Момичетата им половината са сдухани като момчетата, а другите ходят всичките с цигани, 1 с арабин. в Друг клас са 13 момичета. 1 вече има дете, от момента, когато е живяла в Ливан, друга е дошла от Украйна и много слабо говори български, но вече изреди някалко богаташи. Въобще същото като навсякъде. В тоя клас имам момче от Африка, не от коя страна, про принцип много свестно, но мисля, че е гей и ходи с момчета от тоя клас. Аз лично много го харесвах, но видях, че нещо не е наред с него. Моля ви не изпадайте в крайности, но бившият ми приятел е китаец, отраснал в България. Именно затова се замислих няма ли твърде много чужденци ние българските момичета не игнорираме ли твърде много българските момчета. Аз съм имала гадже българин, с който се разделихме, за да отиде при техните в чужбина. Така че аз нямам никакви предрасъдъци относно етнос и раса. Просто така се получава че няма двойки който да са и двамата българи. Дали това ще се промени ли всичко ще става все по шарено. Иска ми се да се влюбя в някой българин, но българите за съжаление, са много груби и пет пари не дават за жените си. Интересното е по мои наблюдения, че и чужденците, когато попаднат в българска среда стават същите като българите. Моята сестра се омъжи за канадец, но той е много по-различен от тукашните мъже. Сигурна съм че ако беше дошъл тук непременно щеше да почне да се държи като балканец. Иронията е че момичетата да бъдат с български момчета, а момчетата искат чужденки. Накрая се получава обратното, а по-точно момичетата си намират чужденец или се женят за чужденец, а българските мъже остават стари ергени. Много искам тази ситуация да се промени. Кажете ми вие как и какво може да се направи, въщност дали въобще сте съгласни с мен.

Коментари

 • Коментар № 1 от BG

  06/06/2014 - 09:12

  Не знам какво разбираш под понятието "сдухан", но като чета всичко това мисля, че май ти си серозно сдухана - на тема обвързаност, етноси, чужденци и т.н. За съжаление жените поне докато са млади много често подбират мъже не по това как се чувстват с тях, а как изглеждат в очите на околните или поне си въобразяват, че другите ги възприемат еди как си. Защо не пробваш да се хванеш с един от сдуханите - само че не тръгвай да му обясняваш колко е крив и как трябва да се държи за да е нормален (според теб), а се пробвай да навлезеш ти в света му или просто го остави сам да решава кога как да се държи без да го караш да се променя. Ако те е срам какво ще помислят околните - твой проблем.
 • Коментар № 2 от Слави

  07/06/2014 - 01:06

  Само за статистиката-колко процента от кура обичаш да ти влиза?
 • Коментар № 3 от млад програмист

  15/06/2014 - 02:06

  Естествено, че търсим чужденки. Или по-точно жени с мозък в главата. Дори рускините са за предпочитане, защото непрекъснато четат книги. А ти си типична представителка на родните чалга-разпоретини, които са се наебали вече с китаец, с негър и с водопроводен кран и сега търсят да вържат някой балама да ги храни и гледа цял живот.
 • Коментар № 4 от Силвия

  22/06/2014 - 13:28

  Абе моето момиче как няма да се женим за чужденци? Мъжът ми е англичанин. Искам да ти кажа, че има много българи, които са страхотни момчета познавам и предполагам, че и тук в сайта също може да има такива, НО заради ей такива както казва номер 3 чалга-разпоретини как да ги задържим? Всеки предпочита да излезе извън България, да учи и живее там. Лично аз август месец си заминавам за Англия с детето и мъжа ми. Мъжете естествено, че търсят чужденки нашите. Приятелите от моят випуск половината са женени за рускини, американки, испанки даже има.. И всеки си живее извън България..И да ти кажа ли защо за женени за такива. Както отново казва номер 3 рускините са начетени много, интелигентни са, малко са алчни и надути, НО има защо да са надути..Чужденките предпочитат да учат, и да работят хубава работа,да си живеят на семейни начала с мъжа а не да се женят за мъж с 30 години по-голям от тях, които освен тях да ходи с още 10 жени, и да са заедно само заради парите..Айде моля ти се, такива като теб заслужават да си вземат един дето да те бие, че да ти дойде в главата акъла..Ама то тва не е хуй, че да ти го набият трябва да се учи....

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).