Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

вторник | 22.09.2020 г.

Общ брой статии: 1190

Толкова ли е странно?

Назад

27/04/2014 - 12:17 | Тийнейджърски

Здравейте. Аз съм момче на 19 г. Тази година ще завършвам и след това ще съм студент. Аз си имам мое мнение за нещо в което никой не може да ме разубеди, но ми е интересно да чуя вашето, та на въпроса - Странно ли е, че не съм като другите, в смисъл: Не ходя по купони, не пия, не пуша, мразя дискотеките. Намерил съм си други начини за забавление и не мога да си обесня защо според повечето хора (предимно купонджийте) човек трябва да се напива до припадък и да прави всевъзможни излагации, да пуши за да не остане по-назад от другите... изобщо за каква е тази борба за това кой е по-готин и вервежен? Не ви съдя, всеки сам си избира какво и как да прави. Не че съм някакъв задръстен, просто мисля за здравето си, спортувам, имам приятелка с която много се обичаме, уча не просто защото трябва, а защото искам да се развивам, но за някои хора това изглежда странно. Често са ме питали "Ще се напием ли утре?" а аз отговоря, че не пия след което следва въпроса "Никога ли не си се напивал? Лол!" Знам, че ако не искам подобни ситуации просто трябва да си сменя приятелите, обкръжението но това няма как да стане след като почти всички хора са такива. Имам чувството, че задават самия въпрос по малко подигравателен начин. Същото важи и за Facebook, нужно ли да всеки да има профил? Нямам нищо против сайта, но не на всеки му харесва да споделя къде е ходил, кога с кого, как се чувства и т.н. Не всеки обича личният му живот да става публично достояние. Значи днешно време ако си луд купонджия, лош ученик, пиянде, к**ва или кифла си нещо повече от другите? Като стана дума за момичета, също супер малко останаха тези които са по-земни, по-нормални. Толкова ли е странно, че не съм от хората които живеят за момента, а мисля за бъдещето си?

Надявам се, че има и други като мен, които ще се съгласят с това което казах. :)

Коментари

 • Коментар № 1 от Станимир

  27/04/2014 - 14:01

  Прав си,и си живей живота така както ти харесва.Истината е че светът е пълен с тъпанари, за който смисъла на живота е да се напият,наебат и да пазаруват в скъпи магазини.Приемай нещата спокойно и да не ти пука.
 • Коментар № 2 от кучо ;д

  27/04/2014 - 17:34

  прав си ва бадка :))
 • Коментар № 3 от кучо ;д

  27/04/2014 - 17:37

  прав си ва бадка :))
 • Коментар № 4 от автора

  27/04/2014 - 17:45

  Не позна, седнал съм. :D
 • Коментар № 5 от Гаджето а.к.а КУЧО ;

  27/04/2014 - 17:45

  Ща бияя :д
 • Коментар № 6 от Квазимодо

  27/04/2014 - 17:48

  Хъхъхъхъхъхъхъхъ...
 • Коментар № 7 от Бонго

  28/04/2014 - 01:11

  Не е странно и не си единствен. Едното много просто обяснение е, че голяма част от наборите ти много държат да се изявят и то как - по стандартен начин: с напиване, дискотеки, насиране и т.н. Просто нямат достатъчна самоувереност и мрат от страх да не ги обяват, че не са както трябва. Следващия път като те питат не пиеш ли и никога ли не си се напивал им кажи, че чукаш редовно без да се напиваш и питай - ти като много си се напивал ебал ли си поне веднъж да се разпишеш. За Фейбука също си прав. И аз досега нямам такъв и не мисля да правя - освен ако много не ми дотрябва по някакви търговски съображения, но и за такива не мисля, че е незаменим.
 • Коментар № 8 от dandy-boy

  30/04/2014 - 20:09

  Изобщо не е странно, нищо ти няма, всичко е наред. Бъди все такъв и не ги слушай тези "купонджии" и пияници! Такива, като тях често се провалят, а такива, като теб често успяват, горе главата, бъти такъв, какъвто си и ще видиш, че всичко ще е наред. Като порастнеш малко, ще смениш и средата, ще видиш, че има и доста хора, които не са такива "купонджии", следвай си стриктно образованието и да не ти пука от такива мнения :)))
 • Коментар № 9 от hjjjhkh

  01/05/2014 - 09:39

  Не е странно, просто не си като стадото овце :). А ти кажи как си намери момиче, с което да се обичате и да те харесва такъв какъвто си. Мен това ми е интересно :)
 • Коментар № 10 от **MAA**

  04/05/2014 - 02:01

  На 15 съм според мен си умен и не няма нищо странно в това , че си нормален даже е мн добре . Радвам.се че има нормални хора като теб . Много.са.малко хората мислещи нормално моя.съвет е.да не.се.променяш.. !!!!
 • Коментар № 11 от Наско

  20/05/2015 - 04:12

  Всичко което си написал се отнася и за мен, все едно аз съм го писал! :) Мисли за бъдещето, не се променяй, и най-важното - не трябва да ти пука какво мислят другите за това как живееш. Все пак живота си е твой. :))

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).