Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

За първата мастурбация

Назад

29/10/2014 - 16:22 | Сексуални

Здравейте,споделете на каква възраст и как започнахте да мастурбирате,когато започнахте,знаехте ли какво правите? Аз започнах на 7годишна възраст,бяха ме сложили да спя след обяд,но мен не ми се спеше ,стана някак инстингтивно,започнах да стискам пениса си с помощта на краката,които бяха свити допрени един до друг,като ги търках един в друг.Оргазма беше много силен,после повторих няколко пъти,следващите дни редовно се занимавах с това,интересното беше че след първият оргазъм можех да изпитам втори,трети и така до пет пъти може би защото нямах еякулация.Женте,момичетата също могат да споделят,защото всеки го е правил и всеки иска да узнае при другият как е било,а тук сме анонимни и няма от какво да се притесняваме.

Коментари

 • Коментар № 1 от AA

  29/10/2014 - 19:08

  Чакаш жени да споделят за да излъскаш бастуна представяйки си, а? Ясна е работата.
 • Коментар № 2 от AA

  29/10/2014 - 19:08

  Чакаш жени да споделят за да излъскаш бастуна представяйки си, а? Ясна е работата.
 • Коментар № 3 от вики

  30/10/2014 - 10:55

  Да и аз го правя от малка,някъде 7,8 годишна,започнах като си стисках краката един към друг и изведнъж ми стана много хубаво,спомням си че така се заигравах по цял следобяд,стигала съм до 30 оргазма един след друг,много е готино.
 • Коментар № 4 от Слави

  31/10/2014 - 12:27

  Aвторе сподели с нас,кога е бил първият ти анален секс?!
 • Коментар № 5 от !!!

  31/10/2014 - 21:15

  Слави, може би ти трябва да споделиш за твоя!
 • Коментар № 6 от онзи

  18/11/2014 - 23:39

  Бях на 12 години, когато за пръв път имах еякулация.
 • Коментар № 7 от Пепи

  25/02/2018 - 21:23

  Един от първите ми съзнателни спомени е да маструбирам със стискане на краката. Значи съм била съвсем мъничка. 4-5 г. може и по-малка. Как точно съм почнала, нямам спомен. Само си спомням ,че ми ставаше много хубаво веднъж и като си починех минутка две можех пак, много по-бързо ми ставаше хубаво, по-силно, но и по-кратко. Но се измарях и ми стигаха 2 хубави. Гледах да се крия от наште. На подсъзнателно ниво съм знаела, че не е редно да ме виждат. Наште ми казваха ако ме фанаха: ето я, пак се стиска. Престани, цялата си се изпотила и зачервила. Незнам дали са знаели, сигурно. Но и до ден днешен не мога да ги питам. А съм в 40те. После като пораснах можех да го правя докато се свлеча от изтощение, дори не съм ги брояла оргазмите. Но клиторът се претъркваше и ставаше болезнено чувствителен и се налагаше да спирам, дори останала без дъх. С душ също се научих, но са различни изживяванията, зависи си от стимулацията. От много години не маструбирам, защото имам редовен сексуален живот, въпреки ,че никога не съм свършвала. Преструвам се и то доста убедително. Но всичко друго, без тази част ми харесва. Затова ми се е случвало, много рано сутрин докато спя да получавам спонтанно освобждаване (нещо като полюция при мъжете) което е най-силния оргазъм , който съм изживпвала. След като се събудя, си притискам бедрата и много лесно получавам втори оргазъм. Така и не намерих Г-точката ако я има с моите партньори. Аз съм клиторно момиче.
 • Коментар № 8 от Автор

  04/10/2018 - 21:10

  До номер 7, благодаря за споделянето, винаги съм знаел, че момичетата могат по много пъти, разбрах го в 2ри клас, момичето, което седеше до мен го правеше с стискане на кръстосани крака изпънати напред седяща на чина и с ръка между тях, за кратко време тя се наслади няколко пъти.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).