Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

четвъртък | 7.07.2022 г.

Общ брой статии: 1447

Жена ми се оказа еблива

Назад

10/12/2014 - 19:52 | Сексуални

Жена ми е на пръв поглед скромна, слаба, миньонче. Няма кой знае какви гърди (средни), задникът и е нормален. Женени сме от седем години и си живеехме добре до преди три години, когато една вечер ми призна, че от няколко месеца си има любовник. Искала да скъса с него, но не можела, защото много добре я ебял и нямала сили да му устои на поканите. Обаждал и се през три-четири дни само да и каже кога да дойде и тя безропотно отивала. Правел и по три-четири тека и тя много се кефила. Каза ми, че ако искам ще се разведем, защото не било честно да ми изневерява. Попитах я дали ми е изневерявала и с друг -оказа се, че ми е изневерявал с още трима, но само за по месец-два (по една -две срещи на седмица). Не можех да повярвам, че скромната ми жена се е ебала с други и то с четирима. Попитах я защо - тя ми каза, че първия път е искала само да опита с друг, но после е взело да и се иска а аз съм бил добър в леглото, но не съм и достатъчен.
Докато говорехме се възбудих и и направих два тека, като я накарах да ми разказва подробности за това как и къде се е чукала. Оказа се, че любовникът и я е ебал същия ден на обяд..... Попита ме какво ще правим. Казах и, че щом не съм и достатъчен и харесва другия да ходи с него, но да не се крие от мен, а да ми казва предварително. След три дни ми се обади и каза "днес към два часа излизам от работа". В първия момент не включих и я попитах защо. "е, ти знаеш, онзи ми се обади, ще ходя там...". С пресъхнало гърло и казах "ОК, не се бави, ще те чакам", а тя отговори "Ще гледам да не се бавя, но поне 2-3 часа ще съм там"..... Прибрах се и зачаках, знаейки, че жена ми в момента се ебе с друг. Хем ми беше малко гадно, хем ме възбуждаше мисълта за това как сега я шибат. Като се върна пийнахме и я награбих. Започнах да я лижа, а тя да ми разказва в унес как точно я е ебал пича. После и казах, че ми е малко гадно, защото само си представям. Казах и, че за да нея ревнувам и щом е толкова еблива искам да се наебе пред мен с някой непознат. Когато и го предлагах тя получи оргазъм. След това ме попита сериозно ли го искам. Казах, че само тогава ще съм спокоен и до някъде удовлетворен - т.е. че аз съм я пуснал на конвейра..... На другия ден извиках жиголо и тя се остави да я наебе пред мен.
Сега тя вече е скъсала със гаджето си, но си е хванала друг ебач. Когато ходи при него ми се обажда за да знам, а после ми разказава. Още два пъти виках жиголо да я ебе пред мен, а сега сме се разбрали за тройки.

Коментари

 • Коментар № 1 от Му-ха-хаааа! :)))

  11/12/2014 - 07:53

  Това го е писала някоя разпоретина, дето мъжът и я е хванал че кръшка и и е направил главата мека от бой. А сега курвата се опитва да се оправдае, че е нормално да се ебе с други, затова пише анонимни изповеди от името на мъж.
 • Коментар № 2 от AZ

  13/12/2014 - 14:31

  На колко години сте и имате ли деца? Мисля, че сте готови за суинг клуб - късметлия си :) Само да не се разчува, че ще ти се смеят за жената - не че си единствен, но едно е хипотеза (за дадена жена), друго факти.
 • Коментар № 3 от Жори

  28/05/2016 - 00:03

  Търся някой, които да прелъсти жена ми и да я наебе. Тя е на 45, стегната и хваща окото, но до сега не е спала с друг мъж. Иска и се, но се страхува и притеснява. Ще дам лична информация, която ще помогне за свалката. Условието е тя да не разбере, че аз съм организатора, а които се навие да спи с нея поне 5-6 вечери.
 • Коментар № 4 от Колка

  31/05/2018 - 19:04

  От доста време си представям как жена ми се ебе с друг. Няколко пъти по време на секс и казвам, че искам да ми изневери и след това да ми разкаже как е била ебана от другия. Обикновено когато и говоря така тя получава оргазъм, но след секса, когато я питам кога да очаквам да се "задейства" ми казва, че всичко е секс игра. От няколко месеца започвам ебането с любовна игра, включително с лизане и когато е яко подмокрена си допирам главата на надървения хуй до отвора на хубавата и путка. започвам да я галя с главата и да и и казвам, че ще и го вкарам само ако ми обещае, че няма да откаже на първия който си поиска от нея. Тя мълчи, врътка е и в един момент ми казва "ОК, обещавам ти". Тогава поставям хуя си на входа на путката и и питам "Какво точно ми обещаваш". Когато ми отговори "Да се наеба с първия който си поиска" и го вкарвам и започваме як секс. Само че следващия път, когато я питам дали си е удържала обещанието тя ми казва, че никой не си е искал. До токова се вманиачих, че споделих с един мноооого стар мой авер нещата. Знам,. че жена ми го харесва и просто исках някой да я наебе. Четири пъти след ебане с обещание от страна на жена ми, че ще ми изневери авера е ходил в къщи и се е пробвал, дори последния път е налетял директно, намачкал е цицте и дори е свалил гащите на жена ми, но на края тя го е отблъснала. Не знам какво да правя -направо съм пощръкнял по идеята да видя жена си с чужд хуй в путката, идва ми някоя вечер да ня напия и да я пусна на някой.... Има ли съвети ????
 • Коментар № 5 от Колката

  12/06/2018 - 09:36

  Продължение от предишния ми коментар.
  Вчера най-после авера е успял да наебе жена ми. Както предните пъти в деня след поредното обещание на жена ми, че ще ми изневери с първия който си поиска осигурих "терен" на авера - обадих се на жената, че ще закъснея след работа и казах на авера да се пробва пак. Когато вечерта той ми позвъня и ми каза че този път нещата са станали се надървих за секунди. Попитах го дали се е дърпала, а той ми каза, че се е съпротивлявала съвсем вяло, по-скоро му е казвала, че не трябва да го правят. После обаче се е отпуснала и се е оставила да я наебе. Направил и е два тека, като при втория тек тя се е изкефила три пъти.........Когато вечерта я награбих нямах времеме за любовната ни игра. Вкарах и го почти без галене, а тя ми каза - май знаеш какво направих тази вечер..... Сега ми е много гот....
 • Коментар № 6 от stef

  17/04/2019 - 05:04

  Аз също идкам някой да наебе здраво жена ми.
 • Коментар № 7 от Рогач

  03/08/2019 - 17:15

  Моята не искаше да си каже че ми е изпереила докато една нейна колежка не я издаде. После си призна, че за 7 те години брак се е ебала с девет мъже, повечето нейни колеги. С всеки ми е кръшкане за по няколко месеца, като дори два п ти е имала по двама ебачи едновременно
  Именно.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).