Izpoved.com - българският сайт за анонимни изповеди

Добави своята изповед!

неделя | 25.09.2022 г.

Общ брой статии: 1453

Ужасно много желая секс със по-голямата си сестра.

Назад

03/05/2018 - 10:06 | Сексуални

Здравейте. Аз съм момче на 17 години, сестра ми е от 20 и нагоре. Със средни гърди и голямо дупе, такива, каквито си падам аз най-много по. (Съвпадение?) Имал съм три мокри сънища с нея. Първият, направо започваше в действие - тя беше наведена напред на колене и я чуках в путката бавно и нежно първоначално, защото видимо ни беше за първи път, много добре видимо беше, че много и харесва и така няколко минути. Вторият беше, аз бях на компютъра, пуснах си порно, започнах да си го разтривам тя нищо не каза и никак не реагира, след минута отидох при нея и си го вкарах нежно в устата и, и започна да ми го разтрива и лапа. Третият беше, че попаднах в интернета на някакво момиче с много хубаво дупе, възбудих се ужаасно много, обърнах се и видях сестра ми чисто гола, отидох при нея и я обърнах с гръб пред мен, започна да си търка дупето в големия ми твърд дебел пенис докато й мачках гърдите нежно. Иии... Едвам, едвам съм й признавал, че искам да правим секс, тя ме отблъсква всеки път, но в сънищата ми й харесва ужасно много? Много тъпо ми става, когато каже не. Какво да правя? И да, да.. Знам, може да звучи извратено, тъпо, малоумно, измислено и т.н, но е истина.

Коментари

 • Коментар № 1 от Пламена

  15/05/2018 - 23:31

  Еби мен, аз съм навита
 • Коментар № 2 от QQ

  16/05/2018 - 10:41

  И аз доста бих искал да чукам сестра ти. Съгласен съм да гледаш и да лъскаш отстрани. Но няма да е полезно за бъдещето ви, ако тя вземе да се съгласи.
 • Коментар № 3 от чукам майки

  30/09/2018 - 10:35

  наеби я какво чакаш кур от рода неразбира
 • Коментар № 4 от Авторът на статията

  05/01/2019 - 17:37

  Знам и разбирам нещата, ако приеме и, че не е правилно да го правя точно със сестра си, а по-добре с някое момиче след време, когато сме във връзка. Но. Признавал съм й нещата, както написах по-горе, опипвал съм я бавно и нежно, когато сме сами, тя се дърпа, но не го правя като сексуален тормоз или изнасилване, защото не искам да се стига дотам, искам да и е хубаво и приятно. На мен ми харесва, когато го правя, но на нея не, само защото съм й брат, а тя на мен сестра. Намира го за неправилно. Наистина много ми се иска да го направим поне един път и да забравим за това.

Добави коментар

Попълнете, ако искате да бъдете известен при отговор(и).